Fredagsfavorit: Chloé Atelier Des Fleurs

Fredagsfavorit: Chloé Atelier Des Fleurs
12.01.24
Fredagsfavorit: Chloé Atelier Des Fleurs

Inden det bliver for sent, skal jeg ned og købe lidt proviant til de kommende dage. Alligevel skal du selvfølgelig ikke snydes for ” Fredagsfavorit: Chloé Atelier Des Fleurs”.
I skrivende stund ligger jeg på min seng for de næste par nætter på et hotel i Stockholm. Lige i nærheden skal jeg nemlig hænge ud med en masse skønne mennesker. De fleste har det selvfølgelig bedst med at tale svensk, som jeg sagtens kan forstå. Udfordringen er, når jeg skal svare… det er nemlig de færreste, der forstår dansk. Så jeg svarer selvfølgelig på engelsk. Der er dømt total sprogforvirring efter MEGET kort tid. Så selvom det er fedt, lærerigt og afsindig hyggeligt, så er det også udmattende. Overskuddet til at høre svensk, tænke og forstå på dansk og svare på engelsk… kræver ro og masser af te.

Overraskelse

Det er ikke ret meget, der har flasket sig i denne uge. Selvom jeg har fået en masse fra hånden… er det bare ikke noget af det, jeg havde planlagt. Det er aldrig sjovt at tage afsted med bevidstheden om, at der er noget, man har glemt. Derfor har jeg lidt af rejsefeber i dag. Selvom jeg udmærket ved, at det går over så snart, jeg er igennem security, så er det stadig træls. Tiden løb fra mig, så selvom jeg pakker på rekordfart, så var den tid halveret… Indtil videre har jeg opdaget, at min føntørrer ikke kom med. I de sidste par uger har jeg villet bestille en tidligere favorit, så jeg kunne planlægge mine dufte. Desværre har jeg været så drønforvirret, at jeg aldrig fik afgivet bestillingen. Derfor var Chloé Atelier Des Fleurs den bedst mulige overraskelse ude i TAX FREE i lufthavnen.

Chloé Atelier Des Fleurs

Konceptet vandt mit hjerte med det samme… Desværre er jeg aldrig stødt på duftene i virkeligheden. Kompositionerne er rimelig stramme og fokuseret på få noter. Duftene kan kombineres på kryds og tværs præcist som en buket. Der er jo ikke et øje tørt! Som du nok kan forstå, var min begejstring derfor stor, da mit øje fangede de fine flasker i TAX FREE. Selvom jeg sådan set havde god tid, fik jeg ikke taget et eneste billede. Så jeg må vende tilbage med mere information om linjen, når jeg kommer hjem igen. Indtil videre er Chloé Atelier Des Fleurs eksklusivt i Københavns Lufthavn. Skal du der forbi, fortjener de afgjort din opmærksomhed! I denne omgang var det Cedrus, der stjal min opmærksomhed. Det er godt nok en atypisk duft for mig, men det er allerede et valg, jeg er sindssygt glad for.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Stine

Kære dåser. Jeg bruger en lille håndfuld af jeres produkter dagligt. Kan jeg blande dem for at spare tid? Jeg gør sådan om aftenen: Først aha-peeling. Så tager jeg lidt niacimid, lidt hyrolinsyre og lidt a-serum i hånden og smører det samlet i ansigtet. Til sidst en fugtighedscreme. Hilsen Stine

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *