To tusinde indlæg og seks tusinde af jer…

10.02.15
Pudderdåserne arbejder
Pudderdåserne arbejder
Foto: René Bang

Dette er et meget specielt indlæg for mig at skrive… Det har taget lang tid at komme her til, mange tanker, mange timer, mange tests, mange glæder og masser af spændende stunder. Det hele ville være ligegyldigt, hvis ikke vi havde jer, jordens bedste læsere!
Det er jer, der får os til at fortsætte både med at skrive og teste alle mulige skønne, sære og anderledes produkter. Det er jer, som kærligt og bestemt skubber os fremad, undrer jer højlydt over de valg, vi tager, eller de ting vi skriver. Og jer der giver os et dask over nakken, både når vi fortjener det, og når det er mindre berettiget…

Det første skridt
En af de største ting, der er sket i bloggens historie, er uden tvivl lanceringen af vores egne produkter: Pudderdåserne.dk Musthave. Vi er helt utrolig taknemmelige for den modtagelse, som I har givet dem. Det er et så stort klap på skulderen, at jeg i hvert fald var lige ved at vælte.
Dagen hvor produkterne blev lanceret online på GOSH.dk, var den mest nervepirrende dag i mit liv, det var så modsatrettede følelser, som sloges inde i mig, at det var svært at rumme. Men I klappede i hænderne og viste os, at I stoler på os og har tillid til vores projekt.
Det var også stort og overvældende at møde jer rundt om i landet til snak om stort og småt. Det var både inspirerende og lærerigt at blive lukket ind bagved profilerne og navnene, som går igen. Tak for det! Og tak fordi I fortsat støtter os, det betyder alt for os!

Den sære titel
Når dette indlæg er ekstra særligt at skrive, så er det fordi, det er indlæg nummer to tusinde. Det er godt nok mange indlæg! Og det sjove er, at vi jo til stadighed kan se, at I læser de gamle indlæg. Forleden lå der for eksempel en kommentar på et indlæg helt fra begyndelsen i 2010.
Hvordan mit liv havde set ud uden bloggen, kan jeg på ingen måde forestille mig. Rigtig meget anderledes… det er helt sikkert.
De seks tusinde, jeg nævner, er fans på facebook. Der er oftest en skøn og inspirerende debat og en spørgelyst, som bare igen og igen bekræfter mig i, at vi gør noget rigtigt. Igen skal I have en KÆMPE TAK, for det betyder simpelthen meget mere, end I sikkert lige kan forestille jer!

Lidt info
Forleden fik jeg den sødeste mail fra en læser, der var en hel del tillægsspørgsmål, for hvem er de der dåser egentlig? Derfor vil jeg slutte dette indlæg af med kort at fortælle lidt om de to drager bag dåserne.

Katja er nu 36 år, gift med Peter som elsker at fotografere, hvorfor der af og til havner et passende billede på bloggen med ham som afsender. Katja er mor til tre drenge: Erik på 6 år som er kritisk tester af håndsæbe og tvillingedrenge på bare tre måneder.  Katja drikker kaffe, rødvin og rom og er vild med chokolade med ingefær.

Helene bliver 40 i november… og er gift med ham den langhårede, mor til to drenge: Ældsten på 13 år der lægger hår til samtlige tests af hårprodukter. Og yngsten på 10 år, som har arvet en forkærlighed for sheasmør. Helene drikker Earl Grey og sure cocktails og er vild hårde lakridser.
Vi har lært hinanden at kende online på et debatforum for mødre. Det er en slags mødregruppe, hvor alderen på børnene altså ikke spiller en rolle. Det var der, vi startede med at skændes… Det har vi mere eller mindre gjort siden… Men oftest er vi faktisk rørende enige, især om at spise bøffer, moules frites og østers.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
62 kommentarer
Anne F.

STORT tillykke.
Jeg er stor fan af jer – og bliver nærmest mobbet på arbejdet, fordi mange af mine sætninger starter med “Jeg har lige læst på Pudderdåserne …”
I har succes, fordi at har fundet og mættet et kæmpe behov hos mange kvinder for saglig og professionel vurdering af produkter i beautyjunglen – vel og mærke på en stærkt underholdende facon.
Jeg vil vove at påstå, at jeg læser alle jeres indlæg – nogen mere grundig end andre (fx springer jeg neglelak-indlæggene over, da jeg ikke er storforbruger af neglelak) og jeg har ikke tal på hvor mange gange I har guidet mig før et køb. Min fejlmargin er kraftigt reduceret efter jeg begyndte at læse jeres blog.
Så endnu en gang stort tillykke og keep up the good work!
Hilsen
Anne

Helene Randløv

Hej Anne
Tak for din store og vedvarende støtte :-* Vi glæder os over, at du bruger bloggen aktivt <3
Kh. Helene

Mette

Selvtak <3
I har været med til at gengive mig lysten til at lege med makeup igen.
Med et glimt i øjet.
;-*

Helene Randløv

Det er da fantastisk! Selv tak Mette <3
Kh. Helene

Louise

Tillykke! Det er os der takker for at i er her! Jeg stoler virkelig kun på jer, når det kommer til min hud, som jeg er meget sippet med. Ved ikke hvorfor, i er bare de mest troværdige mennesker inden for den branche her. Så bliv endelig ved til evig tid!! 🙂

Helene Randløv

Hej Louise
Mange tak for den store tillid <3
Kh. Helene

Henriette

Tillykke!
Jeg er en kæmpe fan af Jeres blog! Læser ikke med dagligt, da jeg mest bruger den som et udvidet opslagsværk – jeg er derfor en af dem der ofte kigger rundt i Jeres gamle indlæg.
Jeg suger Jeres viden om produkter til mig, og bliver idag hamrende rasende når ekspedienterne i Magasin kommer med vildledende råd, som eksempelvis at æteriske olier ikke er parfume….
Jeg glæder mig til de næste 2000 indlæg 🙂

Helene Randløv

Hej Henriette
Wauw! Tusind tak for det!
Kh. Helene

Rikke Marie

Stort tillykke med at i er nået så langt i dejlige damer 🙂
Glæder mig altid til at se hvad i skriver om 🙂

Helene Randløv

Kære Rikke Marie
Tusind tak for det <3
Kh. Helene

Cendie Dyekjær-Themsen

2000XTILLYKKE

Helene Randløv

Kære Cendie
Tusind tak for altid opmuntrende bemærkninger, klap på skulderen og alt det andet!
Mange knus og tanker
Helene

Lene // DuftVerket

Aaaww <3 Det er et fantastisk indlæg! I fortjener bare så meget al den succes! Jeg har fulgt med fra starten og kan kun sige: YOU. GIRLS. ROCK!!!
Men også fedt lige at høre lidt om jeres privatliv også… Yay for Pudderdåserne og tillykke med indlæg nr. 2000 herfra!
KH Lene // DuftVerket

Helene Randløv

Kæreste Lene
Mange tak for din støtte og opmuntring :-*
Kh. Helene

Lene // DuftVerket

Tak og rigtig meget i lige måde!! Blev simpelthen så glad den dag du likede lille DuftVerket på Facebook mand!!! Det er altså stort for en bette iværksætter… TAAAAAK <3

Helene Randløv

Hvor er du sød Lene… Selvfølgelig liker jeg… Jeg er jo vild med velduft <3
Kh. Helene

Lene // DuftVerket

(og så må du jo sige til, hvis du vil teste noget Helene – just sayin)

Helene Randløv

Tusind tak Lene :-* Jeg har aldrig kunnet bestemme mig for hvilke dufte, jeg vil købe 😛
Én er jo lidt kræsen…
Kh. Helene

Hanne

Super godt gået – og absolut fortjent. Dejligt at så mange fornuftige kvinder tjekker en kompetent second opinion som jer, før de vover sig ud i kosmetik-, hudpleje- og ikke mindst mytejunglen, som I er suveræne til at håndtere i strakt arm.

Helene Randløv

Kære Hanne
Mange tak for meget fine komplimenter både til os og vores skønne læsere <3 Tak for dejligt samarbejde og hjælp!
Kh. Helene

Cecilie

Tillykke med indlæg nr. 2000! Jeg er ny – men allerede dybt afhængig – pudderdåsefølger, som aldrig har findet passionen for makeup og hvordan man gør det ene og det andet. Før nu. Jeg er i fuld gang med at udvide mit makeup sortiment, og der ryger ikke noget i indkøbskurven før jeg har tjekket en anmeldelse hos jer! Tusind tak!!

Helene Randløv

Kære Cecilie
Tillykke med at du har genfundet glæden ved makeup, det er det, som gør det hele lidt sjovere! Mange tak for din store tillid og ros!
Kh. Helene

MODETENDENSER

Stort, stort tillykke! Og hvor er det bare dejligt med lidt info om jer. Har jeg selv manglet!

Helene Randløv

Hej med dig
Tak for det :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *