Sephora Blue Lilac Love

Fine hvide tænder med SWISS CLINIC

Swiss Clinic Swiss Whitening

Med sådan en fin pakke og bare en uge, så er der garanteret hvidere tænder.

Sponsoreret indlæg

Så er tiden kommet til at fremvise resultatet af mine anstrengelser med at holde på mundvandet i løbet af den sidste uge. Det er nemlig nu, jeg vil vise dig nærbilleder af mine tænder før og efter sammenlagt elleve og en halv time med Swiss Whitening fra Swiss Clinic.
Desværre er billederne ikke særlig retfærdige overfor det endelige resultat, solen skinnede fint den første dag, og derfor syner mine tænder langt hvidere, end de reelt var. Jeg har nærstuderet så mange billeder af mine tænder de sidste par timer, og der var ingen af dem, som ydede resultatet den retfærdighed, som Swiss Whitening virkelig fortjener.
Men det siger altså lidt, når min kære familie, som udelukkende består af hankønsvæsner, der går op og ned af mig dagligt, kan se en tydelig forandring. Så der er altså sket noget!
For at du kan danne dig et billede af det, kan jeg til sammenligning fortælle, at jeg sidste år gik til frisør med min sædvanlige Foie Gras-farvede hårpragt og returnerede med næsten sort hår OG pandehår uden de bemærkede det.

Swiss Whitening tænder før og efter

Swiss Whitening tænder før (øverst) og efter (nederst).

Tidsforskel og nye æsker
De første to dage tog jeg den med ro med skinnen, fordi jeg havde glemt at få opklaret et spørgsmål om tiden. På Swiss Clinic sitet står der nemlig, at man skal bruge skinnen i 1-2 timer ad gangen, mens der på pakken stod 30-50 minutter. Forklaringen var heldigvis enkel, produktet er blevet reformuleret, så det ikke indeholder carbamide peroxide længere, men de danske æsker er endnu ved at blive trykt.
I Danmark er det kun tandlæger, som må arbejde med peroxid (oftest høje koncentrationer af hydrogen peroxide), det giver rigtig god mening, da de hjemmeformede skinner naturligvis ikke passer nær så godt som en skinne, der er støbt om et tandaftryk af tandlægen.

Non peroxide
På den æske Swiss Whitening, jeg har modtaget, sidder et klistermærke hen over INCI’en, der hvor der står carbamide peroxide, det er som nævnt ovenfor, fordi produktet er reformuleret til det danske marked. I den gelé, jeg har brugt den forgangne uge, er det aktive stof Natriumbikarbonat. Det er ikke ligefrem nyt og revolutionerende, det virker effektivt på misfarvninger og belægninger, og så er det perfekt til hjemmebrug, da hverken tandkød eller emalje tager skade ved rigtig brug. PH-værdien ligger på cirka syv, som er det samme som mundens egen PH-værdi.

Bekymringer
Som jeg nævnte sidste søndag, var jeg lidt bekymret for isninger og andet ubehag, men det har der ikke været noget af overhovedet. Min tandlæge var mere bekymret for tandkødet end for tænderne i forbindelse med behandlingen, fordi koncentrationerne af aktive stoffer naturligvis er lavere i produkter til hjemmebrug. Det eneste ubehag, jeg har haft i tandkødet, stammer fra forleden morgen, da min tandbørste smuttede og gled op i tandkødet ved hjørnetanden, lige der sved det kortvarigt. Det gik hurtigt over, og der har ikke været noget siden.

Praktisk glitter
Som nævnt sidste uge, består kittet af tre formbare bideskinner, 10 ml Swiss Whitening og et etui til den formede skinne. Da jeg åbnede pakken og kiggede på kittet, måtte jeg holde et fnis tilbage, for Swiss Whitening er fyldt med perlemor.
Det var ærlig talt lidt svært for mig at tage det seriøst, men nu ved jeg, at glitteret har en vigtig funktion, det er simpelthen vildt praktisk, fordi du nemt kan se om tænderne er dækket af geléen inde bagved skinnen. Det er vigtigt at sørge for at dosere geléen med måde, det er ikke meningen, at det skal vælte op over skinnen, når du tager den på.

Har du mere?
Her på Pudderdåserne er vi udstyret med nogle meget lidt metroseksuelle mænd, de klarer sig begge med en deodorant og en shampoo. Det er unægtelig sjældent, at min mand selv efterlyser noget eller spørger til de produkter, jeg har med at gøre. Men allerede inden testen af Swiss Whitening var færdig, spurgte han, om jeg eventuelt havde noget i overskud, som han kunne prøve. Han har ellers haft en fest, mens jeg har siddet med skinnen i munden, for man taler altså ret fjoget med sådan en skinne på.

Mine råd
Det er ikke ubehageligt at have skinnen i munden, men det er virkelig ikke fedt at tale med den på. Når jeg holdt min mund, sad skinnen fint fast, men den begyndte at svuppe irriterende om tænderne, hvis jeg forsøgte at sige noget. Min anbefaling er helt klart at blege tænderne, når du er alene, for man ligner altså lidt hende den frække fra Aphex Twins Windowlicker video… Min mand var i hvert fald ikke sen til at drille mig, da jeg sad der og så meget øm ud… måske hjalp ansigtsmasken heller ikke rigtigt på sagen?
I ugens løb har jeg hver dag fundet nye gode råd til min liste over ting, jeg i hvert fald ikke selv vil glemme, inden jeg tager skinnen i munden. To timer er alligevel ret lang tid!

 • Sluk telefonen: Det er VIRKELIG irriterende at tale med skinnen i munden.
 • Sørg for at være alene: Det er især vigtigt, hvis du er lidt forfængelig, og så af samme grund som ovenfor.
 • Find noget hyggeligt at foretage dig: Tiden går altid hurtigere, når man hygger sig.
 • Husk at drikke rigeligt inden: To timer føles som uendelig lang tid, hvis man er tørstig.
 • Spis inden: Af samme grund som ovenfor, især hvis du har tendens til at blive hangry.

Det vigtigste er selvfølgelig at være grundig, når du skal forme skinnen, men det har jeg beskrevet i det første indlæg. Personligt kan jeg bedst lide, at mine tænder er tørre, når jeg sætter skinnen fast, og derfor har jeg en ren klud, som jeg tørrer med lige inden, jeg sætter skinnen i munden. På den måde oplever jeg, at skinnen sidder meget bedre fast.
For en god ordens skyld vil jeg lige nævne, at flappen på bideskinnen skal klippes af, på billedet fra sidste uge, sidder den stadig på til ære for fotografen.

Swiss Whitening kører i øjeblikket kampagnetilbud, og kittet koster derfor kun 595 kroner. I den danske webshop finder du en hel del andre spændende produkter fra SwissClinic, som også bliver solgt med fine rabatter.
Fragten er gratis og du er garanteret resultater. Hvis du har fulgt vejledningen og brugt produktet korrekt og derefter ikke er tilfreds med resultatet, kan du få pengene retur.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med SWISS CLINICFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

25 kommentarer

 • Lene Frederiksen

  Jeg købte pakken det sekund du lagde indlægget op og nu efter tre dage, kan jeg se stor forskel! Lige siden jeg havde togskinner på to år i gymnasiet, har mine tænder været gule (jeg er femogtyve nu)
  Jeg tør nu, på en almindelig hverdag, tage den røde læbestift på og det er fedt!
  Det er nemt og uden gener at bruge den og jeg er så glad for, at du sprang ud i at prøve det og fortalte os andre om det. Tak! <3
  Knus og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Ååårhhh hvor gør det mig bare glad at læse Lene <3 Tillykke med at turde rød læbestift og kæmpestort selv tak :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landström

  HAHAHAH Windowlicker!! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Ulrika
   Ja, hun (han) er s’gu en frækkert :-P

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej. Hvor længe holder det? Og bliver tænderne mere modtagelige over for misfarvning bagefter? Og ved du, hvad der sker, hvis man har plastik på dele af fortænderne? På forhånd rak. Vh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Rikke
   Swiss Clinic har en FAQ, hvor du kan få svar på dine spørgsmål:

   “Hvor længe holder tænderne sig hvide efter behandlingen?

   Behandlingen holder i flere år, men vær opmærksom på, at føde- og drikkevarer med højt farveindhold samt rygning misfarver tænderne. Jo kraftigere farven i maden er, jo større risiko er der for, at den farver tænderne. Hvis du vil sørge for, at dine tænder holder sig hvide, anbefaler vi nogle få behandlinger med 8-12 måneders mellemrum. Vores tandblegningspen, Swiss Whitening Pen , er optimal, hvis du vil ’polere’ tænderne op.”

   Dit andet spørgsmål er der vist ikke svar på… min egen oplevelse er umiddelbart nej.

   “Kan jeg blege mine tænder, hvis jeg har plast eller porcelæn i tænderne?

   Ja, du kan sagtens blege dine tænder, selv om du har plast eller porcelæn i tænderne. Misfarvningerne vil også blive fjernet på den del af tanden, der er kosmetisk behandlet. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er muligt at blege den kunstige del af tanden, så den bliver hvidere, end den oprindeligt var.”

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin V Sørensen

  kære Helene :-)
  Synes du havde rigtig flotte tænder før, men jeg kan sagtens se forskel!
  De er blevet endnu flottere :-)
  Knus
  Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Det kunne være jeg skulle kaste mig ud i det, min største frygt ved tandblegning har altid været om det ville skade emaljen og jeg ville ende med isninger i tænderne.
  Og når det nu er på tilbud så lokker det lidt ekstra ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lærke
   Ja, det har man ikke lyst til, det er helt samme grunde til jeg har været så lang tid om at komme i gang.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fedt indlæg :)
  Har også længe haft lyst til at prøve at få bleget bisserne!
  Tænkte på om det bare er lyset på “efter-billedet” eller om du har oplevet at tænderne er blevet hvidere i “pletter”?
  Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Line
   Tak for det!
   Heldigvis er det bare lyset på efter-billedet, der driller. Der er ingen pletter i virkeligheden.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Har lige hentet min pakke på posthuset og glæder mig til at komme i gang :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hvor sejt Annette, jeg håber du bliver glad for resultatet.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Desværre ødelægger denne form for produkter emaljen. Derfor vil man ved gentagen brug ødelægge tænderne/emaljen, og med tiden vil tænderne fremstå mørkere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej A
   Hvilken form for produkter er det?
   Der er risiko forbundet med alt tandblegning også hos tandlægen :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Hej Helene
   når jeg skriver “denne form for produkter”, mener jeg alle produkter, der bleger tænderne – også dem hos tandlægen. Det siger min mand, som er tandlæge:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej A
   Så er vi helt enige! Det er bare rigtig træls med gule tænder, der er jo en risiko forbundet med det meste. Allerede for ti år siden talte jeg med min tandlæge om det, som også sagde det samme.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mari-Nette

   Swiss Clinic är en svindel med produkter från Kina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Rullerne er faktisk fra Korea :) Det kan sagtens være at flere af produkterne er produceret i Kina, men det bliver det vel ikke til svindel af?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mari-Nette

   I mine øyne er det en svindel når du later at dine produkter er fra Sveits og deretter de er fra Kina eller Korea eller et annet sted . Jeg vet at disse produktene koster kanskje 10 kroner for å kjøpe og deretter Swiss Clinic selger dem for opp til 1000 kroner til intetanende kunder. Også hvis du ikke betaler skatt du er en kriminell. I tannbleking er det også farer. se http://www.webtannlegen.no/ArticleDisplay.aspx?MenuId=7477&ContentId=21006

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Helene :-) Jeg har købt dette produkt, efter at have læst dit blog indlæg.
  I dag var 3. gang jeg sad med skinnen i munden, men synes dog ikke jeg kan se forskel endnu. Er der først resultater efter de 7 dage? eller gør jeg mon et eller andet forkert? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Amalie
   Jeg tror det afhænger rigtig meget af udgangspunktet… Så vidt jeg husker var mit resultat synligt efter fem dage, jeg nåede i hvert fald også at være usikker på, om der overhovedet skete noget. Bruger du den både i over og undermund samtidig?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Ja okay, må lige være lidt tålmodig så. ;-)
   Skinnen har jeg i første omgang kun i overmunden som anbefalet. Tusind tak for hurtigt svar! God weekend :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej Helene
  Jeg har en enkelt død tand i undermunden, som er rodbehandlet, og desværre ret mørk i forhold til resten af mine tænder.
  Ved du om denne behandling vil kunne hjælpe på den mørke tand også, eller vil den bare blege de andre og dermed gøre den mørke endnu mere fremtrædende?
  Mvh Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sephora Blue Lilac Love