Swiss Whitening vejen til et hvidere smil

25.01.15
Swiss Whitening
Swiss Whitening
Her er jeg i gang med første omgang af Swiss Whitening..
Det er frækt :-D.

Sponsoreret indlæg

Med Swiss Whitening får du hvidere tænder på bare en uge! Det er noget af et løfte, og det gjorde mig selvfølgelig nysgerrig… Og derfor sidder jeg lige nu med en skinne med tandblegningsgelé i munden. Lige nu er det nok min ældste søn, som nyder effekten mest, fordi det på ingen måde er let at tale med skinnen i munden, men om en uges tid regner jeg altså med et resultat, som er det hele værd.

SWISS CLINIC
Er du mest til behandlinger i dit eget hjem, eller vil du bare helst gøre tingene selv? Så er SWISS CLINIC som skabt til dig. De har stor succes i de øvrige nordiske lande, og nu får danskerne endelig mulighed for at nyde godt af de problemløsende skønhedsbehandlinger fra SWISS CLINIC. Behandlingerne er målrettet forskellige områder såsom længere øjenvipper, fyldigere og sundere hår, hvidere tænder, mindre rynker, reducerede ar, stærkere negle og smukke naturlige øjenbryn.
SWISS CLINIC tror på at velvære, øget selvværd og bedre livskvalitet er vejen til ægte skønhed, og det er en filosofi, jeg kan bakke hundrede procent op om.

Gule tænder
På et eller andet tidspunkt bliver de fleste bevidste om, at deres tænder er mere eller mindre gule. Det skete tidligt for mig, fordi særligt mine hjørnetænder var lige lovlig gule i mine øjne. Det hjælper jo heller ikke rigtig på sagen, at jeg drikker mindst en kande sort te dagligt og krydret mad er heller ikke befordrende for at bibeholde fine hvide tænder, og så må jeg jo nok se i øjnene at alderen også spiller en rolle…
Alligevel er jeg altid gået uden om tandblegning, fordi jeg altid har været bekymret for at få følsomme tænder med isninger og andre ubehageligheder til følge.

Swiss Whitening kittet
Swiss Whitening kittet består af: 10 ml. SWISS CLINIC Teeth Whitening Gel, tre bideskinner og et etui til opbevaring.

Swiss Whitening
Inden jeg sagde ja til at teste Swiss Whitening, har jeg naturligvis sikret mig, at det er sikkert at bruge. Og så har jeg læst en masse om forskellige metoder til at blege tænderne.
Når jeg har valgt Swiss Whitening, er det, fordi kittet både:

 • Er fri for Peroxid.
 • Har en let forståelig vejledning.
 • Er skånsom ved tandemalje og tandkød.
 • Er meget enkelt at bruge.
 • Har hurtige og gode resultater.
 • Har en tilfredshedsgaranti.

Alle punkterne er vigtige for mig, men jeg må indrømme, at jeg alligevel var lidt nervøs ved at kaste skinnen med gelé ind i munden. Her bagefter kan jeg fortælle, at det slet ikke er så ubehageligt, som jeg havde forestillet mig at have skinnen i munden i så lang tid.

Den næste uge
I løbet af de næste fem til syv dage skal jeg hver dag bruge skinnen i 30-120 minutter, tiden afhænger af tændernes følsomhed. Og om en uges tid regner jeg naturligvis med at kunne fremvise nogle meget hvidere bisser.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at følge vejledningen som følger med Swiss Whitening kittet… Det lykkedes ikke mig helt optimalt, for jeg ved nu, hvorfor der er tre skinner med i kittet… Vandet skal nemlig slet ikke være så varmt, som jeg forestillede mig, og derfor måtte jeg bruge en del tid på at rense smeltet skinne af en gryde…
Min anbefaling er at koge vandet, hælde det over i en kop, vente et par minutter og derefter stikke skinnen ned i det varme vand. Det er også rigtig praktisk med et spejl i nærheden, så du er helt sikker på at skinnen sidder præcis, hvor den skal.

Selve behandlingen
Det var kun det med at forme skinnen, som ikke var helt så enkelt, som jeg havde forestillet mig, men det skyldes nok mest, at jeg gerne ville tage nogle fine billeder af processen, og den tid, det tog, var altså for meget for den bløde skinne. Derfor var mit andet forsøg fuldstændig uproblematisk.
Selve behandlingen med Swiss Whitening er der ingen ben i:

 • Forbered en hyggelig beskæftigelse og drik et glas vand.
 • Børst tænderne grundigt.
 • Fordel en ¼-½ ml. tandblegningsgelé i skinnen og sæt den fast om tænderne.
 • Hyg dig med skinnen i munden i de næste 30-120 minutter.
 • Gentag behandlingen dagligt i de næste 5-7 dage eller til du har opnået det ønskede resultat.

Det ville være løgn at påstå, at det er en kæmpe fornøjelse at rende rundt med en bideskinne i to timer. Men så er det altså heller ikke værre, og jeg er sikker på at min mand vil nyde stilheden… For det lyder som sagt lidt sjovt, når man forsøger at sige noget.
På søndag vender jeg tilbage med resultatet af min test, jeg ser utrolig meget frem mod at dele mine forhåbentlig meget hvidere tænder med jer.

I øjeblikket kan du købe Swiss Whitening til bare 595 kroner, og der er også rabat på en hel del andre spændende produkter på swissclinic.dk, som altså er den danske webshop.
Der er gratis fragt og garanteret resultat, det betyder, at du simpelthen får pengene retur, hvis du ikke når det resultat, du ønsker… selvfølgelig forudsat at du har brugt produkterne rigtigt.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med SWISS CLINIC

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
31 kommentarer
Krummes Krummelurer / Christina

Det glæder jeg mig til at høre mere om. Jeg synes selv mine tænder er hvide nok endnu, på trods af kaffe i rigelige mængder – men synes alligevel je har haft lyst til at prøve de sidste par år, om ikke det kunne blive bedre 😀

Helene Randløv

Sådan tror jeg de fleste har det :-*

Nanna

Hvis du på et tidspunkt får gule tænder igen (efter at de er blevet kridhvide selvfølgelig) skulle du prøve Oil Pulling, http://sarthud.dk/om-faenomenet-oil-pulling/
Det virker som det rene hokus pokus, men jeg synes faktisk det virker. Jeg bruger selv kokosolie, og det går jeg ud fra, at du har i huset i forvejen. Jeg gør det hver dag i 1-2 uger, og så holder jeg det ved lige, ved at gøre det et par gange om ugen.

Helene Randløv

Hej Nanna
Jeg kender godt metoden, det var meget oppe i tiden for… var det 20 år siden. Jeg prøvede også den gang, men jeg synes det er så ubehageligt.
Det kan godt være, at jeg skulle gøre forsøget igen.
Kh. Helene

Malene

Hej. Dette er ikke en kommentar til indlægget, men bare sådan i al almindelighed. Det er en super blog I har. Uanset hvad jeg søger, har I bare altid testet det og det er virkelig fedt, i forhold til den jungle af produkter der findes derude. Tak for det og rigtig god mandag.

Helene Randløv

Hej Malene
Mange tak for ros :-*
Kh. Helene

Mette Straagaard

Jeg glæder mig meget til at se resultatet! Jeg er selv igang med Crest White Strips (for anden gang – første gang var tilbage i 2011) og jeg er fint tilfreds med dem, men det tar bare en evighed i forhold til dit forløb på 5-7 dage 😛

Helene Randløv

Hej Mette
Det gør jeg virkelig også!
Kh. Helene

Anne Nørgaard

Hej Mette,
Hvor køber du Crest White Strips henne? Jeg har selv brugt det da jeg var i USA, men kunne godt tænke mig at få fat i det igen – vil bare gerne sikre mig det ikke er en amerikansk hjemmeside, så der kommer en masse told oveni – og jeg er ikke så vant til at shoppe online 🙂

Annette Aarre Dalsgaard

Gælder tilbuddet også efter søndag, så jeg kan vente med at bestille efter din anbefaling? 😉

Helene Randløv

Hej Annette
Det vil jeg tro, men det har jeg faktisk ikke fået at vide :-/
Kh. Helene

Annette Aarre Dalsgaard

Ok 😀 Et andet spørgsmål….tester I også de andre produkter Swissclinic.dk forhandler på et andet tidspunkt?
Til slut en kæmpe tak for jeres FABELAGTIGE blog -køber aldrig nyt på skønhedsfronten uden et tjek hos jer!!!!!

Helene Randløv

Hej Annette
Det vil jeg ikke udelukke, men indtil videre er det tandblegningen jeg har kastet mig over 🙂
Tak for ros <3
Kh. Helene

sanne fristed

Ser grem til resultatet. Har du målt farven inden?

Helene Randløv

Hej Sanne
Jeg har taget billeder, der var ikke en farve måler med.
Kh. Helene

Nina Grove

Er så spændt på resultatet… har længe overvejet om jeg skulle prøve at blege tænder men har ærligt talt været hamrende bange for at få følsomme eller skrøbelige tænder. I har så stor viden og finder ud af alt om produkterne når i tester dem og jeg føler mig straks tryg ved at give mig i kast med et hvidere smil 🙂 tak for en fantastisk blog, jeres tests og viden gør det så meget lettere at finde de rigtige produkter! 🙂

Helene Randløv

Hej Nina
Ja, også mig!
Tak for ros, det er dejligt, at det høre at du føler dig tryg ved os :-*
Kh. Helene

Christel

Ved du hvor længe det holder? Er det sådan at man skal blege sine tænder regelmæssig, eller holder den metode i et år, eller? 🙂

Helene Randløv

Hej Christel
Jeg har ikke prøvet at blege tænder før, men jeg tænker at det helt afhænger af hvor meget tænderne er eksponeret, for de ting som farver dem gule. Skærer man ned på forbruget af cigaretter, kaffe, te og alt det andet, som bekendt sætter sig på tænderne, kan effekten nok holde længere. I materialet står der, at man for at holde det ved lige bør bruge det cirka en gang om året.
Kh. Helene

Mette

Hej Pudderdåser
Jeg synes der er et par elementer i indlægget der springer i øjnene… Måske er jeres normale praksis ikke gældende fordi det er et sponsoreret indlæg? (Det er et spørgsmål – ikke retorisk.)
I skrev i et andet nyligt indlæg I sjældent fortæller om produkter mens I tester, for så kunne I ikke lave andet… Men ikke her, hvorfor?
I skriver I har læst en masse om metoder til tandblegning. Okay, fortæl gerne, så vi kan danne os et indtryk af dette produkt. En opremsning af virksomhedens egen liste forventer jeg ikke at læse her.
Tandblegning er mere voldsomt end andre skønhedsprodukter, så jeg forventer også en seriøs behandling af produkt og konsekvens – jeg synes ikke dette indlæg matcher jeres profil…
Venlig hilsen
Mette

Helene Randløv

Hej Mette
Det første spørgsmål ved jeg ikke helt, hvad jeg skal svare til. Det er klart at vi er underlagt nogle andre krav end vores egne, når vi skriver sponsoreret. Dermed ikke sagt, at jeg ikke kan stå inde for det, jeg har skrevet. Det er nemlig det vi altid vælger opgaver efter! Vi siger simpelthen ikke ja til noget, som vi ikke ville have testet og skrevet om alligevel.
Jeg synes, det var sjovt at have læserne med i processen med hensyn til Kérastase, og det samme er det her, jeg er ikke sikker på, jeg helt forstår problemet? Vi skriver af og til om ting vi er ved at teste, vi har ikke gjort det i virkelig lang tid, og derfor skrev jeg, som jeg gjorde i indlægget forleden. Jeg synes det er ret kedeligt at gentage mig selv, og netop fordi jeg skrev det forleden, skriver jeg det naturligvis ikke her.
Ja, jeg har naturligvis læst en hel del om emnet, før jeg kastede mig ud i en test, mon ikke der kommer mere om det i det andet indlæg? Det er klart, at jeg ikke kan nævne alle mulige andre mærker og metoder i et sponsoreret indlæg, det ville være ualmindelig uprofessionelt.
Virksomhedens egen liste? Er de krav jeg selv har til et tandblegningsprodukt, hvorfor det netop er Swiss Clinic, jeg har sagt ja til at skrive om.
Vi har skrevet om langt mere invasive ingreb end tandblegning, og da jeg jo netop skriver om resultatet på søndag, har jeg umiddelbart lidt svært ved at forstå kritikken. Det vil naturligvis fremgå tydeligt, at indlæggene ikke kan stå alene, hvilket jeg synes, at det gør her.
Når der står, at et indlæg er sponsoreret, vil det i manges øjne ikke “matche vores profil”, det er derfor det fremgår så tydeligt, som det gør. Hvis vi ikke er lige så velargumenterede som sædvanligt, så er der ingen dybere mening med det. Vi har ikke en skabelon, vi skriver ud fra hver eneste gang, og derfor vil der naturligvis være “mangler” i nogle indlæg. Det vil altid springe mere i øjnene, når der står “sponsoreret” og det er også altid der, vi får denne type kommentarer. Vi forsøger ikke at snøre læserne til at kaste sig ud i noget, de ikke kan gennemskue. Der vil temmelig ofte ligge andre lignende indlæg på bloggen, så hvis man ikke bryder sig om sponsorerede indhold, kan jeg anbefale at læse dem i stedet 🙂
Både Katja og jeg lever af at blogge, og for at kunne det siger vi ja tak til de sponsorerede opgaver, som vi kan stå inde for. Det har vi også gjort denne gang.
Jeg håber hermed at have besvaret dine spørgsmål.
Kh. Helene

Jeanett

Jeg har sgu bestilt det!!
😀

Helene Randløv

Sejt! Vi gør det sammen <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *