Matrix Biolage SmoothProof: ”Den perfekte serie til at tæmme seriøst uregerligt hår!”

GOSH Giant Blush

GOSH Giant Blush

Siden jeg skrev om IsaDora Twist-Up Blush & Go for et par uger siden, har jeg fået ikke så få mails, om hvad det er, jeg ikke kan lide ved GOSHs variant af blush stick nemlig Giant Blush. Og det er heldigvis nemt at svare på, for den er jeg mindst lige så glad for, som jeg er for IsaDora Twist-Up Blush & Go.
Der er selvfølgelig forskel på de forskellige mærker og deres version af disse fantastiske blush sticks i den skønne ”cream to powder” formel. Men den største forskel er i mine øjne farverne, som i øvrigt er meget fine hos både GOSH og IsaDora.
Valget om at skrive anmeldelsen af IsaDora først, er simpelthen at IsaDora, så vidt jeg husker, var først med denne type blush på det danske marked.

Tre nuancer
GOSH Giant Blush finder du i tre meget fine farver, de er både forskellige og meget anvendelige. Og selvom jeg måske nok griber oftest efter 04 Passion, så er de blevet brugt flittigt alle tre.

GOSH Giant Blush swatches

GOSH Giant Blush swatches fra venstre mod højre er det: 02 Shy, 04 Passion og 06 Pink Parfait

 • 02 Shy: Det er en meget diskret beige nuance med et hint af rosa.
 • 04 Passion: Det er en klar og potent koral nuance med en smule perlemor.
 • 06 Pink Parfait: Det er en varm klar pink nuance.

Som nævnt er 02 Shy meget diskret, hvor både 04 Passion og 06 Pink Parfait er langt mere intense. De er alle sammen meget lette at tone ud, men det er klart, at du med en kraftigere farve behøver mindre produkt på huden. Fælles for de for de tre er, at de er meget cremede, i forhold er IsaDora nærmest pudret.

Konsistens og brug
Som jeg naturligvis også nævnte i min anmeldelse af IsaDora, er denne type blush perfekt til at give en sart antydning af farve. Skal farven på kinderne være mere intens er det dog heller ikke et problem, for du kan nemt intensivere farven ved at tilføje en smule mere farve.
Denne type blush er så let at bruge og nem at tone ud, at de er helt perfekte til begyndere, eller til dem som bare synes, at blush er en udfordrende størrelse.
Som nævnt ovenfor er formlen cremet, og i takt med at farven bliver tonet ud på kinderne, vil du opleve at konsistensen føles som pudder. Det er en meget holdbar og virkelig god formel, og hvis du generelt har svært ved at få blush til at holde, så er de også perfekte til at bruge som base for en pudderblush

GOSH Giant Blush koster 89,95 kroner og du finder dem både i Matas, større supermarkeder og i Magasin, hvor du også finder dem online. Du kan selvfølgelig også købe dem direkte i GOSHs egen webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

10 kommentarer

 • Jette

  Det må være tankeoverførsel. Jeg har netop hørt om dem i går, og ville checke dem ud i Matas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvem vandt nogensinde Davines konkurrencen? :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne
   Hvorfor :(? Der har været mange ender, der lige skulle nå sammen i forhold til konkurrencerne i december og derfor er vinderen ikke blevet offentliggjort.
   Det kommer nok ;-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   :( bliver til :)!
   Taaaaak, så er der jo håb for lokkerne endnu!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Thumbsup :-* Det kan du tro… Og det er med garanti ikke den sidste hårpleje konkurrence her på bloggen.

   Fat mod :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej – dette har ingen relevans til indlægget, men tænkte at I måske har svaret! Ved I hvilke sider der sender Benefit til Danmark? Fordi så vidt jeg kan se er både Asos, Feel Unique og Look Fantastic stoppet med dette :) Ville bare høre om I vidste noget!
  Hav en god dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Cathrine

   Ja, svaret er desværre ret enkelt, det er der nemlig ingen der gør :-/

   Kh.Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg har netop anskaffet mig den Blush stift, og jeg er allerede rigtig glad for den!

  Jeg tænkte dog på om der er en smartere måde at “blende” den ud på kinderne, end med fingrene?
  Er der noget i har prøvet? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sissel
   Ja da, du kan sagtens bruge en almindelig pensel, men husk bare at du ikke skal bruge den til pudderprodukter efterfølgende :-*

   (jeg bruger en duo-fibre pensel)

   kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matrix Biolage SmoothProof: ”Den perfekte serie til at tæmme seriøst uregerligt hår!”