IsaDora Twist-Up Blush & Go

07.01.15
IsaDora Twist-Up Blush & Go 82 Coral Island

IsaDora Twist-Up Blush & Go 82 Coral Island

Det er en gave med alle de produkter, som i selve emballagen løser udfordringen med hvilken pensel, man skal bruge til hvad. Selvfølgelig er pensler dejlige, og jeg ville virkelig ikke være foruden, men det er nu også smart, at man ikke behøver at have ti forskellige pensler i gang for at få styr på makeuppen. IsaDora er blot et af en del firmaer, som har lavet en stick blush i blyantform. Det er fantastisk. Påføringen er nem og præcis, og du kan bare smøre på og fordele (læs: gnide ud). Det lidt længere design, ligger godt i hånden og gør ikke påføringen helt så akavet, som de små og sædvanligvis korte sticks nogen gange gør.

Flotte og brugbare farver
Indtil videre er der syv farver af IsaDora Twist-Up Blush & Go, hvoraf fire af dem er klassiske blush farver, to af dem læner sig mod bronzer nuancerne, og den sidste er en highlighter. De giver alle sammen en frisk og lækker glød til ansigtet. Og de indeholder alle perlemor i mere eller mindre grad. Det er ikke sådan at kinderne glitrer, i hvert fald ikke med dem jeg har prøvet… men de giver den der lækre glød og henter bestemt noget opmærksomhed til kinderne.

82 Coral Island
Denne IsaDora Twist-Up Blush & Go er i farven 82 Coral Island, og det er en af de nuancer, som der er en hel del af i samlingen i forvejen. Det er der naturligvis, fordi jeg for det første holder meget af de der lidt ferskenagtige nuancer med et skær af koral. Og så fordi jeg finder dem virkelig klædelige og meget anvendelige.

Isadora Twist-Up Blush & Go 92 Coral Island swatch

Det er ikke en farve, som kræver så meget af den øvrige makeup og den passer også til rigtig mange forskellige nuancer læbestift.

God Konsistens, holdbarhed og et trick…
Det bedste ved denne type blush er den rigtig gode konsistens. IsaDora Twist-Up Blush & Go er, som de øvrige jeg har prøvet, den såkaldte cream to powder konsistens. Altså en cremet konsistens ved påføringen og en pudret konsistens på kinden efterfølgende. Det er nemt at arbejde med og det har uendelig mange fordele…
Der er en del, som har problemer med at få almindelig blush til at blive siddende på kinderne i løbet af dagen ja eller aftenen for den sags skyld, og her er IsaDora Twist-Up Blush & Go ligesom de andre varianter helt genial. Den kan fint bruges som en slags blush primer, hvor du fordeler denne på kinden, før du tager din sædvanlige blush på. Intensiteten skal selvfølgelig være lettere, end de gange du bruger den alene, men holdbarheden efterfølgende mere end almindelig god!
I en snæver vending kan du også bruge den på læberne.

IsaDora Twist-Up Blush & Go koster 129 kroner og du finder IsaDora i Magasin, som også sælger en del af sortimentet online.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Anna

Hej Pudderdåserne! Lige et sidespring, det kunne være virkelig fedt hvis i gad skrive et indlæg om ansigtsprimere. Om i har nogle forslag til nogle ud over de sædvanlige silikone baserede. Og evt også lidt om silikone, er det overhoved godt at komme på huden osv. 🙂

Helene Randløv

Hej Anna
Sådan nogle er der flere af, prøv at søge i søgefeltet, eller gå ind i menupunktet “Produkter” hold musen over “Makeup” og nederst står der Primer 🙂
Jeg er i gang med at teste lidt forskellige primere i øjeblikket, men det tager noget tid at finde frem til de helt rigtige 😀
Kh. Helene

Mette

Er cream blush go, hvis ens base ikke er i cremeform, men pudder?

Helene Randløv

Hej Mette
Det er no go, hvis du tegner direkte på huden og regner med at kunne tone det ud… Ellers kan det godt lade sig gøre, tag lidt på en finger og dup blushen på.
Altså det afhænger naturligvis også af den blush, du bruger. Denne type kan godt fungere på pudder, jeg har prøvet 🙂
Kh. Helene

Dorte

den ser rigtig spændende ud! Jeg fik Gosh udgave af stick blush i julegave og den er jeg rigtig glad for 🙂

Helene Randløv

Hej Dorte
De er også fine, det er nogle lækre farver, dem bruger jeg også hele tiden 🙂
Kh. Helene

Louise

Hvordan er den ift NARS multiples?

Helene Randløv

Hej Louise
Den er blød og rar i forhold, og jeg kan godt lide NARS Multiples. De er bare helt anderledes 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *