Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 12. december

12.12.14
Too Faced Everything Nice

Too Faced Everything Nice

Nu bliver jeg altså nødt til at sige det… TAK til alle jer, der gider læse reglerne og som følger dem. Det er mere værdsat end I aner! Det er vidunderligt at kunne give lidt igen en gang imellem, så jeg håber, at de fine gaver, som jeg har valgt falder i smag…

Nu er det snart weekend
Nå… egentlig er det en rigtig dejlig fredag! Og min liv er generelt for kort til sure opstød!
I dag skal jeg til et virkelig spændende møde, og så skal jeg til gløgg hos Bloggers Delight i aften. For snart mange år siden fik jeg et ry i en af BD grupperne på facebook, om at jeg danser på bordene… Bevares… det var en noget løssluppen fest og NEJ, det er jeg stadig ikke for gammel til! Så det bliver med garanti sjovt med gløgg!
Det har jeg dog aldrig tvivlet på, især fordi for en uges tid siden sad Daniel, Frederikke og jeg med en lille is og skiftevis hostede og vrælede af grin. Det var ualmindelig befriende <3 og MEGET hyggeligt!
Det er også derfor, at jeg allerede nu har fundet dagens præmie frem, for jeg ved ikke helt, hvornår jeg har tid til at få skrevet hverken i dag eller i morgen. Derfor er det tidligt, at præmien kommer på i dag og først sent i morgen når vinderne (både fra den 11., og den 12. december) bliver offentliggjort.

Endnu en favorit
Der er selvfølgelig mange meninger om, hvilken makeup der er pænest, men jeg havde temmelig svært ved at holde min begejstring tilbage, da jeg blev præsenteret for Too Faced Everything Nice paletten. Det er en helt sindssygt lækker og meget gennemført palette, med gode og anvendelige farver, lidt spræl og selvfølgelig i rigtig god kvalitet. Min glæde over at se Too Faced på det danske marked igen er STOR! Og jeg kan se, at der er sket en del siden sidst, så det gælder bare om at få sagt ordentligt velkommen!
Too Faced Everything Nice er virkelig fuldendt, der er tre pensler, som faktisk er glimrende, to blushes, en bronzer, en highlighter,  tyve øjenskygger og en mascara i prøvestørrelse. Med andre ord er det præcis som Too faced siger: Everything Nice! For det ikke skal være løgn, er der også en hot pink taske med glimmer på og en guide til flere lækre looks…

Præmien
I går fnisede jeg sådan over nogle af kommentarerne… særlig alt det man egentlig gør for at glæde svigermor, falsk hensyn siger jeg bare… Tak for grin! Især over Matas citron striber… ja og alle de andre! Vi har jo alle været der, gjort eller sagt noget, bare fordi det var forventet af os. Derfor skal du i dag dele den sjoveste julegaveoplevelse i kommentarfeltet herunder…  Præmien er mega nice… nærmere bestemt Everything Nice! Altså Too Faced Everything Nice: Et styks fin palette fra Too Faced og et styks af min yndlings primer (som dog ikke er med på billedet her), som du kan læse utallige rosende ord om her på bloggen! Det er naturligvis Shadow Insurance også fra Too Faced. Tiden er løbet fra mig, og jeg skal løbe ud af døren, men jeg har taget masser af billeder af paletten, som jeg lægger på i morgen!

Vinderen af Avéne XeroCalm serie
Husk at læse reglerne, hvis du vil være sikker på et lod i dagens lodtrækning. Torsdagens vinder blev fundet på Random.org, og det er nummer 58 (fraregnet dobbelt kommentarer og mine egne kommentarer), så er det Baysen (11. december 2014 kl. 23:28):

Jeg har ofte brugt produkter, bare fordi jeg ikke havde råd til andet, eller bare fordi jeg burde bruge dem op. Ligemeget hvor utilfreds jeg har været.
Det gør jeg ikke længere. Nu sørger jeg for at få prøver med hjem, så jeg har mærket produktet på huden, sådan helt rigtigt, inden jeg åbner eller køber.

Hjerteligt tillykke med præmien Baysen, jeg skriver til dig snarest :-*

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
233 kommentarer
Ditte

Min kære far syntes et år, at hans gave til min mor trængte til et lag guldglimmer, så han gik på jagt i gemmerne og fandt sprayen frem. Han er dog ikke den mest kreative person, så det tog fuldstændig overhånd – der lå en sø af glimmer på pakken, gulvtæppet og moster Gydes bluse (hun havde så fint et skær den aften 😉 ) var sølet ind i glimmer.

Ruth

Den sjoveste og nok også mest malplaceret gave jeg har fået gennem årene må være i 90’erne. Der fik jeg et strikket h&m halstørklæde i nogle aldeles skrækkelige farver

Marlene

Jeg gav engang slik fra Hotlix i mandelgave, hvilket er et firma der laver slikkepinde m.m. med insekter (rigtige insekter), men desværre blev det ikke spist mens alle så på, DET ville have været sjovt.

Sofie

Hej!
Den skøreste julegave, jeg nogensinde har fået, var fra min dengang ikke ret gamle lillebror. Han havde selv pakket den ind, så allerede dér var det en udfordring at få den åbnet, da forholdet mellem papir og tape nærmest var modsat af den normale sammensætning. Da så pakken endelig var åben, var gaven, der ventede, en lille pakke rosiner, hvor halvdelen allerede var spist, hvorefter den var blevet tapet sammen igen. Tak, brormand. 😉

Ida

Den sjoveste julegave, jeg har fået, må være en ukulele – det var sidste år, forholdsvis tidligt på aftenen, og jeg tror mine forældre nåede at fortryde gaven igen… for jeg gik rundt og klimprede på den hele resten af aftenen, hehe 🙂 Men jeg elsker den, det er sådan et sjovt instrument!

Tine Clausen

Min sjoveste julegave nogensinde var da min mormors lettere skøre veninde gav mig en pakke pålægchokolade til jul! Haha, jeg griner helt af at tænke tilbage på det.. Så skørt, men selvfølgelig også sødt 🙂

Ditte Marie Christoffersen

Den sjoveste julegave, var første år jeg skulle holde jul med min mands familie- der havde mine veninder slået sig sammen og købt særdeles kinky undertøj og en vibrator. Der sad jeg så meget ung og genert, foran hele min mands familie inkl oldemødre og pakkede op. Jeg var døden nær og forbandede alle langt væk. I dag skriger vi af grin når vi taler om det, og hver jul er jeg efterfølgende blevet spurgt om det er en gave der skal åbnes privat 😀

Eva Koza Hansen

Min sjoveste oplevelse var sidste år!
Min mor er virkelig distræt, men sidste år toppede hun alle andre ting hun har gjort før.
Jeg fik min julegave fra min mor og far og pakkede den op. Jeg ser en supernydelig basic bh i hvid, som jeg smiler lidt over, for jeg ved den er god, fordi jeg allerede har en magen til. Så siger min mor “Det er lige præcis den farve du ikke har i den model.”
Jeg smiler og siger tak, men må også sige at jeg allerede har den, men at jeg sagtens kan bruge en til.
Det sjove ved det er bare, at jeg er en pige der har meget få bh’er og min mor vasker vores tøj, og var med ude at købe bh’en magen til i sin tid.
Så ved man at ens mor er ved at blive gammel 😉
God jul!

Barbara Gierycz

Den sjoveste julegave oplevelse skete sidste år, men det var faktisk ikke en gave til mig.
Min kæreste har 3 søskende og de fik alle sidste år en gave af deres tante, fordi de altid er så gode mod deres kusiner. Alle fik i gave et gavekort til bio undtagen den ene søster, fordi hun var single på det tidspunkt. Så tanten synes det ville være synd for hende med et gavekort til bio for det er jo altid to billetter. Så i stedet fik hun et sæt fra menu til lysestager. Det grinte vi meget af den aften! 😀

Sisi

Åhh for en lækker præmie i dag! Jeg krydser alt hvad jeg kan!
Har læst en del af kommentarerne og mange af dem er virkelig sjove/gode. Jeg kan ikke komme på én bestemt sjov julegaveoplevelse, men jeg har fået mange sære/sjove ting af min onkel som er en lidt speciel type. Gennem årerne har der både ligget en bog om engle, en pakke (ret grimme)postkort, forskelligt slik, viskestykker og et spil kort med dyremotiver under træet….

Din kommentar