Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 12. december

12.12.14
Too Faced Everything Nice

Too Faced Everything Nice

Nu bliver jeg altså nødt til at sige det… TAK til alle jer, der gider læse reglerne og som følger dem. Det er mere værdsat end I aner! Det er vidunderligt at kunne give lidt igen en gang imellem, så jeg håber, at de fine gaver, som jeg har valgt falder i smag…

Nu er det snart weekend
Nå… egentlig er det en rigtig dejlig fredag! Og min liv er generelt for kort til sure opstød!
I dag skal jeg til et virkelig spændende møde, og så skal jeg til gløgg hos Bloggers Delight i aften. For snart mange år siden fik jeg et ry i en af BD grupperne på facebook, om at jeg danser på bordene… Bevares… det var en noget løssluppen fest og NEJ, det er jeg stadig ikke for gammel til! Så det bliver med garanti sjovt med gløgg!
Det har jeg dog aldrig tvivlet på, især fordi for en uges tid siden sad Daniel, Frederikke og jeg med en lille is og skiftevis hostede og vrælede af grin. Det var ualmindelig befriende <3 og MEGET hyggeligt!
Det er også derfor, at jeg allerede nu har fundet dagens præmie frem, for jeg ved ikke helt, hvornår jeg har tid til at få skrevet hverken i dag eller i morgen. Derfor er det tidligt, at præmien kommer på i dag og først sent i morgen når vinderne (både fra den 11., og den 12. december) bliver offentliggjort.

Endnu en favorit
Der er selvfølgelig mange meninger om, hvilken makeup der er pænest, men jeg havde temmelig svært ved at holde min begejstring tilbage, da jeg blev præsenteret for Too Faced Everything Nice paletten. Det er en helt sindssygt lækker og meget gennemført palette, med gode og anvendelige farver, lidt spræl og selvfølgelig i rigtig god kvalitet. Min glæde over at se Too Faced på det danske marked igen er STOR! Og jeg kan se, at der er sket en del siden sidst, så det gælder bare om at få sagt ordentligt velkommen!
Too Faced Everything Nice er virkelig fuldendt, der er tre pensler, som faktisk er glimrende, to blushes, en bronzer, en highlighter,  tyve øjenskygger og en mascara i prøvestørrelse. Med andre ord er det præcis som Too faced siger: Everything Nice! For det ikke skal være løgn, er der også en hot pink taske med glimmer på og en guide til flere lækre looks…

Præmien
I går fnisede jeg sådan over nogle af kommentarerne… særlig alt det man egentlig gør for at glæde svigermor, falsk hensyn siger jeg bare… Tak for grin! Især over Matas citron striber… ja og alle de andre! Vi har jo alle været der, gjort eller sagt noget, bare fordi det var forventet af os. Derfor skal du i dag dele den sjoveste julegaveoplevelse i kommentarfeltet herunder…  Præmien er mega nice… nærmere bestemt Everything Nice! Altså Too Faced Everything Nice: Et styks fin palette fra Too Faced og et styks af min yndlings primer (som dog ikke er med på billedet her), som du kan læse utallige rosende ord om her på bloggen! Det er naturligvis Shadow Insurance også fra Too Faced. Tiden er løbet fra mig, og jeg skal løbe ud af døren, men jeg har taget masser af billeder af paletten, som jeg lægger på i morgen!

Vinderen af Avéne XeroCalm serie
Husk at læse reglerne, hvis du vil være sikker på et lod i dagens lodtrækning. Torsdagens vinder blev fundet på Random.org, og det er nummer 58 (fraregnet dobbelt kommentarer og mine egne kommentarer), så er det Baysen (11. december 2014 kl. 23:28):

Jeg har ofte brugt produkter, bare fordi jeg ikke havde råd til andet, eller bare fordi jeg burde bruge dem op. Ligemeget hvor utilfreds jeg har været.
Det gør jeg ikke længere. Nu sørger jeg for at få prøver med hjem, så jeg har mærket produktet på huden, sådan helt rigtigt, inden jeg åbner eller køber.

Hjerteligt tillykke med præmien Baysen, jeg skriver til dig snarest :-*

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
233 kommentarer
Cecilie Binau

Da jeg var mindre havde jeg fået at vide af de voksne at der ikke ville blive nogle gaver det år. Da jeg var bange for dette pakkede jeg en gave ind til mig selv, som jo var noget skrammel jeg bare havde liggende på værelset i forvejen, og lagde den under juletræet. De voksne vidste ikke noget om dette, men fik sig da et godt grin da de fandt den frem!

Line MJ

Min far er håbløs, når det kommer til julegaver – det er altid en flad kuvert med penge i! I år er det sågar bare 500 kr sat ind på min konto (i alt for god tid, har allerede fået dem) uden at have hørt så meget som et pip fra manden 😉 derfor var det en kæmpe overraskelse, da jeg et år stod med en fysisk pakke i det klassiske Matas-skrud, som indeholdt en dyr Dior-mascara! Det må være den sjoveste julegaveoplevelse, jeg kan komme i tanke om (og jeg mistænker stadig, at en kvinde har været med inde over den gave… ;-))

Lene Ancher

Den sjoveste julegaveoplevelse var da min datter fik sin første julegave fra sin mand. Hun skulle på skiferie og fik snekæder til bilen. Min svigersøn havde dog fortalt mig, at det ikke kun var snekæder. Inde i boksen lå en ekstra gave, en flot Marguerit ring. Min datter synes nok lige da hun åbnede til snekæderne at det måske var en lidt for praktisk kæreste hun havde fundet. Men da hun fandt ring var det kæmpe latter og glæde.

Maria

Jeg er nødt til at skrive under et pseudo, da min svigermor, selvom hun er flink er meget “demanding” overfor os i hendes omgivelser.. Jeg har fået vaskepulver fordi hun ville være sikker på jeg vaskede min kærestes tøj i det rigtige vaskemiddel, dvs. det hun foretrækker – jeg blev ikke begejstret specielt også fordi vi er fælles om alt det huslige og praktiske herhjemme og deles om alt fra gulvvask og til græsslåning, men i hendes verden er det min opgave at sørge for at hendes dreng bliver vartet ordentligt op, når hun nu ikke bor i nærheden…

Nanna Christensen

Jeg har en kort og en lang historie. Der er dengang jeg som 19 årig fik rynkecreme af min mor. Den stakkels dame har endda stået i kø i en time for at købe den creme, fordi hun troede at det var det mærke jeg brugte. Og så er der dengang vi en juleaften hjemme hos mine forældre var samlet hele familien, og rigtig hygger, men ak og ve, efter at have pakket gaver op, opdager min storebror, at han har mistet sine bilnøgler. Så gik eftersøgningen igang, og der gik vel omkring en time inden vi blev desperate og begyndte at lede i skraldespanden, men den var ingen steder at blive fundet…. lige indtil at bedste rejser sig fra lænestolen hun har siddet i under hele eftersøgningen og vi opdager, at hun har siddet på nøglen hele tiden.

sveta

Jeg fik Wii!!!! Men det er også ok, det bare det kommentar fra min mand var at nu kan jeg spare på medlemskabet i fitness center, for jeg kan bare gøre det hjemme. Så maskinen tjener sig selv på bare 10 mdr. Hmmmm den faldt ikke i god jord vil jeg sige

Linnea Rønbøg Hansen

Hmm den sjoveste julegave, som vi i min familie stadig taler om, var til min kusine. Hun havde snakket med min moster over telefon og sagt at hun ønskede sig en bagevægt. Min moster havde så hørt det som en badevægt….sådan går det med dialekter 🙂

Mia Nielsen

Sjove gaver er som sådan ikke noget jeg har fået så meget – omend et syngende æsel nok kommer i den kategori 🙂 Men min svigerfars første julegave til mig var ret fin – sko i en størrelse der bedst passer et barn, så han var sikker på jeg ville bytte dem og ikke bare lade som om jeg godt kunne lide gaven 🙂 Meget betænktsomt og han har glimrende smag så endte med at bytte dem til en større størrelse 🙂

Ingrid

Jeg har ikke nogen særlig oplevelse at dele, så hellere give den skønne gave til en der har fuldført opgaven!
Til gengæld vil jeg give en rigtig stor ros til jer, Katja og Helene! Det er godt gået at i næsten hver eneste dag poster en indlæg, tester, andmelder osv. Respekt!
Jeg har kigget nogle af kommenatererne til julekalenderen i gennem, (Ikke alle, igen stor ros, at i gør det!), og jeg synes ikke at jeg har set noget ros, men det fortjener i! Jeg læser også med når der ikke er julekalender. Jeg elsker at sidde og ‘surfe’ rundt og tage en break fra hverdagen. Tak <3

Helene Randløv

Hej Ingrid
Mange tak! Ja i øjeblikket er der jo daglige indlæg på grund af julekalenderen og så holder jeg stædigt fast i mine tirsdagstip og fredagsfavoritter. Katja passer sin familie, og jeg passer derfor bloggen alene.
Så jeg vil sige stor tak for ros. Det er godt at vide, at det bliver læst og brugt!
Glædelig jul <3
Kh. Helene

Mie Andersen

Et år havde mit søde mormor haft lige lovligt travlt, da hun pakkede gaver ind, og til-fra-kortene var derfor byttet rundt. Min tømrer-bror på først i tyverne fik en bog, som der skulle have været til min kusine 4 år gamle knægt. Brormand så noget sjov ud i hovedet den aften, indtil knægten fik hans have og forvirringen blev opklaret 🙂

Din kommentar