Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 6. december

06.12.14
Benefit Sugarglam Fairies
Benefit Sugarglam Fairies
Foto: Benefit

Som nævnt i går skal jeg til julefrokost i dag… Det bliver helt sikkert sent! Og det bliver helt sikkert sjovt! Vi har kendt hinanden i mange år. Det er dem, der er her, når livet slår hårdt og det hele er uoverskueligt, det er dem, som aer på håret eller sparker mig i måsen, når det er tiltrængt, og det er dem, der griner både af mig og med mig, dem som står klar med både lommetørklæder og skuldre, når jeg får ondt af mig selv. Og så er det dem, jeg bare ser ALT for sjældent. Det er mine veninder!

Benefit Sugarglam Fairies
Hvert år lancerer Benefit de fineste gaveæsker. Og jeg har fået lov til at udlodde to, som slet ikke er til salg i Danmark. Egentlig skulle jeg trække to vindere, men jeg har i stedet besluttet mig for, at vi i dag skal hylde vores veninder. Og derfor går de to gaveæsker til en heldig læser og hendes veninde.
Gaveæsken Benefit Sugarglam Fairies består af:

  • They’re Real! Mascara: En bestseller som både giver længde og volumen.
  • The POREfessional: En effektiv primer især velegnet til T-zonen.
  • Hoola: Den bronzer jeg selv har brugt længst.
  • Benetint(4ml): Den legendariske lip- and cheek stain i en smuk rød farve.

Der er altså både noget til øjnene, læberne og huden. Det er et virkelig fint kit og mange af produkterne er stort set uundværlige i den daglige makeup.

Sister from another mister
Okay… jeg indrømmer, det er lidt sent, men jeg sad lige og legede med en oversættelse af titlen… Det var ikke kønt. Nå… men altså det, jeg ville frem til, er, at det i dag skal handle om veninder, ja eller søstre, sjælesøskende, eller hvad du vælger at kalde dem. Dem der står ved din side, uanset om du er en drage eller en engel, og dem som bemærker forskellen… En egentlig nominering er måske lidt fjollet, og så alligevel ikke. Hvornår fortalte du sidst din veninde, at hun betyder noget helt særligt for dig?

Den er også til dig…
Hvis du har lyst til at glæde din veninde og ikke mindst dig selv med noget nyt og virkelig skøn makeup fra Benefit, så skal du skrive, hvorfor du værdsætter din venindes venskab … Og husk endelig at få hende til at læse med!
I en konkurrence for noget tid siden, var der en, som skrev den mest rørende venindehistorie. Det gjorde mig så glad, og det mindede mig om, hvor vigtige mine veninder er for mig!

OPRÅB!
Husk at læse reglerne, så du er sikker på at dit lod i konkurrencen er med, når jeg trækker vinderen 😀
Du kan altså roligt se bort fra denne kommentar, hvis du kan se din kommentar under det indlæg, hvor du skrev den 😉

Vinderen af BioEffect
Kommentarfeltet under BioEffect konkurrencen bliver lukket lige før midnat i dag… Så fandt jeg vinderen fra den 5. december… Nummeret er fundet ved at regne ud, hvor mange gange jeg har hørt min gamle playlist i WiMP fra start til slut ganget med det antal sange der ligger der. Der er 89 sange og sangene er hørt minimum 3 gange hver. Derfor er vinderen fra dem 5. december nr. 267. Det betyder at Noah (6. december 2014 kl. 11:28):

  • Jeg glæder mig allermest til at give de hjemløse noget strik, der kan varme dem over vinteren. En veninde og hendes mor, strikker hele sommeren og efteråret, så der er nok til dem på herberget. Det er en hyggeligt og en god gerning. Det giver smil på læben hos dem, som intet har og det giver en humør til at gøre noget for andre 🙂 Det er en ren foræring og vi bliver altid modtaget med åbne arme, en historie og et godt grin 🙂

Stort tillykke til Noah både med gaveæsken fra BioEffect og med det forestående besøg på herberget, tak fordi I gør det! Du bliver kontaktet af mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
295 kommentarer
Renate Keiding Lindholm

Det skal være til en bedste og sejeste veninde Mette, som har kendt siden 1983. Hun har 3 børn fraskilt, har ny kæreste. Får pension, idet hun har fibromyalgi. Skal holde juleaften hos hende, hvor vi udover hende selv og børnene bliver hendes eks, hans mor, en anden veninde + hendes 2 børn, Mettes mor. Hun har SÅDAN et stort hjerte – det fortjener at blive værdsat

Anna

Netop som jeg skal til at skrive får jeg en snapchat fra min BFF Caro 🙂 Vi har kendt hinanden siden 0. klasse, til sommer altså 25 år. Det er helt vildt. Lige nu er hun på udveksling, så vi taler ikke så meget, men jeg glæder mig til at høre om hendes tur, når hun kommer hjem efter jul!

Amelia

Mit første minde med brug af makeup var sammen med min gode bardomsveninde Emilie, hvor vi gik fuldt ud med en pallette vi havde fundet i hendes mors taske. de lyserøde farver kom på os – og de blå på baby lille broderen selvfølgelig.
Det gør mig uendeligt glad at vi stadig er tætte i dag, også selvom vi nu bor langt fra hinanden, så føles intet mere naturligt end når vi igen ser hinanden på en cafetur eller lign.
Fantastiske venner skal nok blive i dit liv, selv med modstand.

Camilla

Denne gave ville jeg dele med en af mine bedste veninder – min storesøster.
Vi har ikke altid været de bedste veninder – egentlig ikke så underligt som søstre.
Men nu hvor vi er blevet ældre ser jeg utrolig meget op til min søster, hun har “givet” mig den smukkeste nevø og snart niece..
Min søster er min bedste veninde og hun fortjener denne gave 100%.
Hun er fantastisk!

Aia

Sidst jeg fortalte min veninde at hun betyder noget helt specielt var på en af vores kaffedates. Jeg synes hun skulle vide hvor glad jeg er for at have hende. Én som man kan snakke med om hvad som helst og forstår lige hvad man siger, også selvom det måske ikke burde give mening. Et sådan venskab er uundværligt!

Mette MJ

Min veninde Marie var faktisk på besøg i fredags hvor vi hyggede igennem og snakkede om at det er dejligt at kende en som man bare ved accepterer en fuldstændigt og både er der når det hele ramler sammen og når livet er en fest. Vi snakkede faktisk også om make up og hvordan det kan ændre ens selvtillid når man bruger tid på sig selv. Så hvis jeg vandt skulle mig og Marie holde make up aften og eksperimentere med nye looks. Hun bruger fx aldrig blush og jeg ved bare at det ville klæde hende med cheek tint 🙂

Anya Jensen

Min bedste veninde bot nu i Australien, så det er ikke så tit vi ses. Men når vi gør, er det som om vi sås i går, og ingenting er ændrede. Hun er stadig min soulmate, og det gode er at vi jo ‘kan ses’ via Facetime 🙂 Jeg ville elske at vinde – XX fingre Anya

Aishu Ram

Min veninde som er mor til to banditter på 5 og 3 år er en engel sendt fra himlen.. Førhen havde vi vores jævnlige aftenture til MCD, hvor vi kunne snakke om ingenting i flere timer..
Sidenhen er der sket dét, at hun er alene med sine drenge i hverdagene og MCD turerne er desværreikke eksisterende mere… men på trods af hendes ekstremt travle hverdag med to banditter, så formår hun altid at have overskud til at invitere mig over om aftenen.. bare fordi hun ved, at jeg nok savner hende ♥ hun er en fighter og jeg er bare så glad for hende!!

sophia

Det er ikke hver dag man lige får det sagt, eller tænkt over det, men hvor ville man være uden gode veninder? Min bedste veninde har stået ved min side i tykt og tyndt. Forleden ringede jeg kvart over 1 om natten, og havde bare brug for at snakke. Hun stod ved min dør få sekunder efter. Vi har begge oplevet modstand (som alle gør) som vi har delt, grædt og til tider grint over. Hun er der altid for mig, men ikke altid for sig selv. Hun har svært ved at sige nej, og påtager sig for meget. Hun ser slet ikke hvor smuk hun er, både udenpå, men også som menneske. Jeg vil gerne give hende dette gavesæt, som en lille tak, for alt hvad hun har gjort for mig!

Sofie

Jeg værdsætter alle mine veninder og vores venskaber utroligt højt! At have piger som man kan dele alt med godt som ondt er uvurderligt : )

Din kommentar