Fredagsfavorit: GOSH 9 Shades Shadow Collection i farven 003 To Play With In Vegas

MAC Pro Longwear SPF 20 Compact Foundation

MAC Pro Longwear Compact SPF20 Foundation

Pudderdåserne har haft et par hårde uger og i en gravid krop stiller det endnu større krav til min foundation. Men heldigvis har MAC på en eller anden sær måde hørt mit behov på forhånd og lancerede for lidt tid tilbage Pro Longwear SPF 20 Compact Foundation.

Hvis du kender den oprindelige Pro Longwear Foundation, så ved du, hvilke fordele den har: Sidder godt fast, holder længe og dækker godt. Men jeg kan meget bedre lide den nye kompakte version.

Først og fremmest er det en kæmpe forskel at den er i en kompakt, når nu ens hud æder foundation op. Så kan man nemt genopfriske den på stedet.

For det andet så er den pænere. Den klassiek Pro Longwear Foundation kan godt blive lidt for meget maske, og jeg bruger den selv KUN om aftenen. Pro Longwear SPF 20 Compact Foundation er let og naturlig nok til dagsbrug også, men kan nemt bygges op til at dække mere særlige steder.

For det tredje, så indeholder den en bredspektret SPF 20.

Man skal lige lære det
Når man først åbner den, så føles den sjov. Den har en skæg konsistens, og man skal lige lære at lægge den på. Jeg har selv mest succes med enten en svamp eller med Real Techniques Expert Face Brush.

Dernæst gælder det om at arbejde hurtigt og præcist og afgjort kun et sted ad gangen. Hvis du begynder at lægge vådt på tørt, så kager det.

Men til gengæld så er belønningen stor i form af holdbar, men virkelig pæn og naturlig foundation.

PS. Som altid er MACs foundations uparfumerede.

Her kan du købe det
Du kan købe MAC Pro Longwear SPF 20 Compact Foundation i Magasin og i Salling i Aalborg samt MAC Pro Store på Købmagergade. Du kan også købe den online på Magasin.dk eller på MACs egen webshop. Den koster 260 kroner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

30 kommentarer

 • Pernille

  Kære Puderdåserne.
  Først og fremmest tusind tak for en fantastisk side. Det er så dejligt inspirerende at følge med her :-) jeg kunne enormt godt tænke mig før og efter billede af jeres ansigt med denne Foundation. Den lyder virkelig god, og har selv overvejet den. Dog er jeg altid så bange for foundations, da mange hurtigt bliver for “maskede” til mig. Men det gør denne her ikke?
  Bruger lige nu en mineral pudder, men den dækker ikke altid helt optimalt.

  Mange hilsner Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Til Pernille
   Har du prøvet bare minerals mineral pudder den dækker super godt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Pernille

   Den er ikke spor maske-agtig men hvis du aldrig for alvor har gået med Foundation ellers, så skal du måske starte lidt blidere ud. Kan du fortælle mig mere om hvilke foundations du eller har prøvet og hvordan det er gået med dem?

   Kh Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Trine nej den har jeg ikke prøvet. Lige nu har jeg youngbloods mineral pudder, som jeg har haft meget længe. Jeg bruger den ikke hver dag, men da jeg har døjer med en “bakterie”lignende hudsygdom, hvor jeg skaller lidt og bliver rød, så har jeg brug for noget som dækker godt, og som holder.

   Katja den sidste Foundation jeg havde, var en flydende fra mac. Den
   Bliver meget maske-agtig på mig, hvilket jeg ikke ønsker. Jeg vil bare gerne have et produkt som dækker naturligt med meget godt og holdbart, da jeg tit synes det bliver svedt af :-) mit rødmeproblem er særligt mellem øjenbryn, næse-krogene, og kinderne. Jeg døjer også med store porer, hvilket også gør, at jeg ikke synes foundations ser naturligt ud på mig :-)
   Håber I på nogen måde kan hjælpe :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hvilken foundation har været den bedste du har prøvet? Og hvilken har været den værste?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg kan desværre ikke huske navnene på de andre foundations. Det har nok været i
   teenage-årene, så det var de billige mærker. Udover denne fra mac. Det må være deres helt almindelige flydende Foundation, som jeg har stående :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Du går ikke tit med foundation i dag?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Nej jeg bruger faktisk kun min mineral pudder. Den dækker bare ikke særligt godt min rødme. Hvad kan I anbefale til det? Er det ikke noget med, at mineral pudder faktisk ikke er så godt, hvis man har lidt tendens til fedtet hud? Jeg har brug for noget som dækker rigtig godt, ser naturligt ud, og som er let at arbejde med?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Forklar mig lige lidt mere om den rødme, hvordan din hud har det og hvilke produkter du ellers har brugt og om de har virket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   En læge har sagt til mig, at jeg lider af en hudsygdom som kaldes seboroisk dermatit, som er en bakterie lignende skælsygdom. Jeg bliver bare oftest rød, og nogle steder skaller jeg så. Udover dette kan min hud godt fedte/skinne lidt. Jeg har i flere år bare brugt youngblood mineral pudder (langt fra hver dag), hvilket også er fin. Men jeg synes ikke den dækker rigtig godt de dage, hvor jeg er meget rød. Så mangler noget med bedre dækevne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Pernille
   Har du nogensinde prøvet en corrector? Det er et produkt, som vil korrigere hudtonen. For at korrigere for rødme skal du bruge en gul. Det har jeg selv stor glæde af, når mine kinder flipper ud :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Nej det har jeg faktisk aldrig kastet mig ud i. Det er en helt ny verden for mig, at skulle bevæge mig ud i :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Pernille

   Clinique har en gul pudder, som jeg er rigtig glad for! Ellers prøv at søge på Corrector i søgefeltet, jeg har efterhånden skrevet om et par stykker.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hvordan bruges den gule pudder? Som det første eller hvordan? Det værste er jo, at jeg har flere forskellige problemstillinger. Rødmen, lidt fedtet hud samt store porer. Så ved ikke hvor jeg skal starte. Det skal helst ikke tage for lang tid at lægge make-up, det skal se naturligt ud, men samtidig gerne dække godt og være holdbart . Uh alle de krav.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Den gule pudder har jeg skrevet om og forklaret brugen af. Jeg har også været rigtig glad for La Roche-Posays pudder foundation… den dækker virkelig godt og holder også godt. Det vigtigste er dog, at du IKKE lægger det på med en pensel. Når huden har det sådan, er en svamp klart at foretrække.

   :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Hej pudderdåserne.
  Jeg har fulgt med på jeres blog i et stykke tid, og jeg synes i er rigtig dygtige og er faktisk meget taknemmelig over jeres eksisterende. Jeg har, siden jeg var 12 år gammel haft problemer med min hud og dem er jeg faktisk sluppet af med efter jeg har fulgt jeres anbefalinger. Tusind tak for det.

  Jeg har en enkelt lille kommentar til en af jeres anmeldelser af ahava produkterne. Jeg ser som sådan ikke noget problem i anmeldelsen, men jeg synes i bør nævne de problematikker der er omkring, 1. At man fremstiller produkter hvor man bruger ressourcer fra det døde hav og 2. At det fremstilles på besat jord i Israel.
  Magasin og salling er for nyligt stoppet med at sælge deres produkter af samme årsag.

  Og så ikke mere brok fra mig :)
  Mvh kat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Kat

   Tusind tak for alle de pæne ord <3

   Vi har selv først læst om problemerne nu, da TV2 lavede deres indslag. Vi ved meget om kosmetik men IKKE om international politik.

   Jeg er i princippet helt enig med dig, men den er skrevet før, vi vidste noget om det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tips, tror jeg vil prøve at bestille penslen og se om den fungerer godt for mig til denne. Synes den kager lidt på mig, men vil prøve at tage et område ad gangen, som du skriver. Købte pudderen i USA, men de har givet mig den en tone for mørk, irriterende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ej, hvor irriterende! Altså penslen bliver du glad for lige gyldig hvad. Den er p….. god

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Indeholder den mon olie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej pudderdåser :)
  Jeg har længe fulgt med jeres blog, og vil først takke jer for en rigtigt god blog. Jeg synes det er så dejligt, at nogen stiller sig kritisk til produkter og kommer med noget konstruktivt. Har virkelig haft meget gavn af jeres anmeldelser, og blev vildt glad da jeg så at I har lavet jeres egne produkter!!

  Efter jeg stoppede på p-piller har min hud været et rod. Jeg bruger 2 gange dagligt Matas’s egne produkter til sart/tør hud, dem UDEN parfume. En rensemælk, skintonic og en plejende creme.
  Men det har ikke bekæmpet det eller kunne holde mine knopper nede.
  Jeg får aldrig kæmpe bumser eller bumser som sådan i ansigtet, men nærmere end masse knopper og få bumser som ikke bliver store eller noget. Jeg prøvede en rensebørste (fra clinique) men det gjorde bare min hud værre synes jeg. Nu får jeg røde knopper ved kinderne, hagen og panden mere end jeg gjorde før. Har altid haft en okay fin hud, men med tiden her har jeg bare ikke kunne holde det nede og døjer med den hud hver dag.

  Jeg ved ikke hvad den bedste rutine ville være for mig? Jeg bruger i forvejen de produkter, som jeg har beskrevet. Men ville det så være fx. min rensemælk fra matas, t-zone peeling og jeres alt i en creme som ville være en mulighed?

  Og kunne I anbefale en god rensemaske?

  – Jeg bruger la roche posays bb-cream til dagligt og maybellines pudder og conceale

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Rensemælk fra Matas, T-zone peeling og Alt i en creme – det lyder optimalt til dig. Jeg er helt enig med dig :)

   MEN de der p-pillestop kan virkelig fucke huden op. Hvor længe siden er det du stoppede med p-piller?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Jeg stoppede med p-piller for et år siden nu.

   Jeg har købt jeres alt i en makeup fjerner, t zone peelingen og jeres creme :) jeg bruger ikke rense mælken da jeg tænker jeres make up fjerner hjælper godt nok?

   Et spørgsmål jeg også har er om I kan anbefale mig en god bb creme? Jeg bruger la roche posay’s men den indeholder parfume.
   Da jeg i morges tog den på efter jeg igår aftes havde brugt jeres produkter, så “faldt” det af huden? Altså såsan snavs nærmest..

   Jeg bruger pt produkterne om aftenen kun, da jeg vil se hvordan min hud reagerer på dem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Laura

   Det lyder absolut fint!

   Jeg har aldrig prøvet La Roche-Posays BB Cream, men hvis du vil have en uden parfume, kan jeg varmt anbefale Gosh – både deres BB og CC Cream. Der er anmeldelser her på bloggen af begge to,

   Held og lykke :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  cealer, til dagligt. Og ved at den der bb-cream er med parfume.

  Kan I måske fortælle mig hvad der ville gøre min hud lidt nemmere at vågne op til? :)

  – kom til at sende en kommentar for tidligt, håber i kan se sammenhæng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leder altid efter en god foundation, så nu prøver jeg denne på din anbefaling:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Så håber jeg, du bliver glad for den :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej med jer søde tøser :) Tak for en god blog, hvor i altid står klar med råd.

  Jeg vil SÅ gerne snart finde den perfekte foundation. Jeg har længe brugt Clinique Better skin, fordi jeg havde nogle mørke pletter efter uren hud, men de er heldigvis væk nu. Nu er mit problem bare, at min hud skinner, meget, og jeg har ret store porer. Jeg overvejer Clinique Pore solution foundation, har i prøvet den? Eller ville Mac Studio Fix passe bedre til mig? Håber i kender til nogle af dem og kan skubbe mig i den rigtige retning :)

  Mvh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg har forresten prøvet forskellige mineralske puddere, bl.a. youngblood. Og de er bestemt ikke gode til min hud.
   Jeg renser min hud hver morgen og aften med 3-i-1 rensevand uden parfume og bruger Konjac svamp med Bioderma Sébium vaskegel i badet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: GOSH 9 Shades Shadow Collection i farven 003 To Play With In Vegas