Tirsdagstip: Husk corrector

22.07.14
Bobbi Brown Creamy Concealer Kit og Corrector

Bobbi Brown Creamy Concealer Kit og Corrector

En lys concealer kan være fabelagtig at bruge som highlighter ned langs næseryggen, rundt om læberne, under eller hele vejen rundt om øjenbrynet og sikkert andre ting, som jeg ikke kan huske lige nu. Derimod er den lyse concealer noget nær en katastrofe, når den bliver brugt til at skjule mørke rande.
Den omvendte lyse trekant fra nederste vippekant som endte i en spids på hver kind… Gys! Det var et meget populært look i halvfemserne, og med lidt slutfirser powerblush i en meget pink fartstribe lige under kindbenet, så var stilen lagt.

Komplimentærfarver
Når du vælger concealer, kan det faktisk være en fordel at vælge en, der er en smule mørkere, end du måske lige havde forestillet dig. Selvfølgelig skal concealeren ikke være alt for mørk, men den skal hellere være mørkere end din hudtone end lysere. Den lyse concealer vil blot fremhæve de mørke rande ved at give dig et gråt og trist look.
Hvis mørke rande er et af dine ømme punkter, så skal du være endnu mere omhyggelig, når du vælger farve på din concealer. Jeg har mange gange talt om komplimentærfarver, især i forbindelse med dække de ting som du gerne vil skjule.
Er dine rande røde (husk at blive tjekket for allergi!), skal du vælge noget grønt. Er randene mere blåsorte, er det noget orange, du skal have fat i. Og er randene lilla, skal din corrector have en gul tone.

Husk øjenkrogen
De mørke rande er oftest mest synlige på området under øjnene, men det er mindst lige så vigtigt at få dækket det mørke område i øjenkrogen. For eksempel har jeg selv ganske sjældent tydelige rande under øjnene, og derfor bruger jeg selvfølgelig meget lidt energi på at dække dem. Min øjenkrog derimod kan godt være mørk efter en hård periode med stress og alt for lidt søvn.

Husk at saltholdig mad, manglende væske, tørre øjenomgivelser, allergi, mangelfuld afrensning og selvfølgelig urolige nætter kan gøre randene mere synlige.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
33 kommentarer
The Good Stuff Hideout

Uh – flere i spil…. Det tror jeg ikke, jeg kan administerere. Men selvfølgelig skal den holde. Det, der er mit primære behov (udover pose-camouflage) er selvfølgelig, at den ikke sætter sig i folderne. For så ser man, om muligt, endnu mere hængt kat-agitig ud…

Helene Randløv

Hmmm… Jeg vil sige at en sej konsistens godt kan være løsningen for dig… Gå ind i Sephora og få dem til at lægge Boi-ing, så du kan se hvordan det holder. Same same for Bobbi og MAC. Det tager selvfølgelig lidt tid, men den er godt givet ud i den anden ende.
Kh. Helene

amy

Jeg har netop søgt for at finde et indlæg som dette. Og af hjertet tak! Jeg er 17 år, så jeg lytter altid bare til ekspedienterne, som altså altid mener at highligtende concealer gør jobbet – eller noget med glimmer. Har altid følt at det bare ikke gjorde en skid – udover at gøre det hele værre selvfølgelig! Jeg vil nu prøve mig frem med correctorere og normalfarvede concealere (som ikke er ultra lyse……) TAK

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *