Vinderen af vores 4-års fødselsdagskonkurrence

Den bedste pincet – et rødt hjerte fra Schweiz

Shavata Heart Tweezer

Når man som Helene og jeg har til tider lidt for meget til fælles med Conchita Wurst, så er en god pincet absolut uundværlig.

Hvis du har læst med længe, så har du måske set vores anmeldelse af den schweiziske hjertepincet fra Dumont, som jeg desværre ikke længere kan finde forhandler af herhjemme. Desværre, for det er den bedste jeg har haft. Indtil nu.

For nu har jeg fundet en tro kopi på Beauty Bay til kun 150 kroner. Og jeg mener oprigtigt KUN 150 kroner, fordi disse gør så stor en forskel og holder evigt. Jeg har stadig min pincet fra Dumont, og den er som ny.

Men jeg var selvfølgelig nødt til at prøve Shavata Heart Tweezer også, og der er absolut ingen forskel. Samme form, samme spejl, samme pincet, og de er begge fra Schweiz.

Hvis du – som jeg – har hår voksende steder, hvor man helst ikke vil have hår, eller bare mangler en virkelig god pincet til øjenbrynene, så bliver den ikke bedre end denne. Tro mig! Det er denne, jeg altid finder frem, når jeg har et af de der små lede hår, som ingen andre pincetter kan få fat i. Udover at selve pincetten får fat i alt, så giver hjertet et meget bedre greb end traditionelle pincetter.

Her kan du købe det
Shavata Heart Tweezer koster mellem 150 og 180 kroner på Beauty Bay alt efter farve. Du kan også købe den til cirka 205 kroner på feelunique.com, hvor der lige nu er ti procent, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev.

Jeg har ikke set nogen magen til herhjemme. Har du? Og hvad er din bedste pincet?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

 • sofie fischer hansdn

  Jeg må desværre være ærlig og indrømme at den bste pincet jeg har prøvet, er fra min søsters dissekretions sæt. Selvom det lyder lidt bizart er den altså bare så god og præcis, og den kan bare få fat i alle de små irriterende hår

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det giver da helt vildt god mening :D Gad vide om man kan købe dem…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Den pincet ser spændende ud! Et helt andet spørgsmål: kender i til sodium tricedeth sulfat? Er det en af de slemme eller kan det være ok?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg er 90 procent sikker på, at det hører til de milde stoffer. Men jeg kan ikke finde en præcis kilde lige nu :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Oesterlid

  Den er hermed bestilt. Nu håber jeg, at den også ligger godt i venstre hånd, men jeg tog chancen, da jeg så sent som i går stod og var træt af min pincet, som ofte knækker hårene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det er et godt spørgsmål? jeg synes ikke umiddelbart der er forskel på “siderne”, men jeg kan få min søster til at tjekke :) Du må meget gerne give mig besked om det fungerer. Det kan jeg af gode grunde ikke teste selv :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af vores 4-års fødselsdagskonkurrence