Anmeldelse: Garnier Micellar Reusable Eco Pads

Garnier Micellar Eco Pads
10.01.22
Garnier Micellar Eco Pads

Garnier Micellar Eco Pads

Garnier har skabt, hvad der ved første øjekast kan virke som de perfekte vaskbare rondeller. De er superbløde, opsuger ikke for meget produkt og virker perfekt til at fjerne en hel makeup. Der er bare et enkelt problem.

Garnier har brugt polyester mikrofiber, og resultatet er en rondel, der på alle måder føles perfekt. Den har den helt rette størrelse, er blød mod ansigt og øjne og vigtigst af alt – den suger ikke for meget produkt. Mange af disse vaskbare produkter ender med at suge så meget produkt, at det er et forfærdeligt spild.

Bakterier skal vaskes af ved 60 grader

Hvis det ikke var for et enkelt problem, ville jeg knuselske Garnier Micellar Reusable Eco Pads. Men det er til gengæld også et ret betydeligt et. Garnier Micellar Reusable Eco Pads skal vaskes ved 30 grader.

For at fjerne bakterier skal tøj vaskes ved 60 grader, skriver blandt andet Forbrugerrådet Tænk og Dansk Renseriforening. Ved smitsomme sygdomme skal der kogevaskes. Og for at kunne opløse fedtpletter skal du også op på 40 grader.

At vaske ved 30 grader er simpelthen ikke nok til at holde bakterier og mikroorganismer i skak. Hvis jeg skal bruge en rondel som denne igen og igen, så skal den pinedød vaskes ren. Det bliver den ikke ved 30 grader. Desværre.

Der findes mikrofiber-produkter derude til at fjerne makeup med, som godt kan vaskes ved høje temperaturer. The Original Makeup Eraser for eksempel. Jeg har også eksperimenteret med at vaske Garniers ved indtil videre 40 grader uden problemer. For vaskes varmt det skal de altså, hvis jeg skal bruge dem.

Her kan du købe det (indeholder reklamelink*)

Garnier Micekkar Reusable Eco Pads koster 44,95 hos  Matas.dk* og 59 kroner på Nicehair.dk*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Lotte

Hej jeg har det simpelthen stramt med de der genbrugs rondeller…..forestil Jeg, hvis der kommer genbrugs-wc-papir🥴, det er sådan
jeg har det med disse genbrugs rondeller. Så jeg holder mig stadig til en god gammeldaws vatrondel.

Helene Randløv Hansson

Hej Lotte
Det vil jeg helst ikke forestille mig… Altså mine vaskeklude bliver da brugt i begge ender. Men de bliver jo altså vasket varmt efter brug!
Min udfordring er jo, at jeg ikke tåler vat og andre fnuldrende engangsprodukter.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *