Den bedste pincet: Heart Tweezer fra Dumont Beauty

12.10.11

Den rette pincet er et helt religiøst emne for både Helene og jeg. Vi har begge PCO, og for dem af jer, der også er bekendt med det, så behøver jeg næppe introducere problemet yderligere. For jer andre så kan jeg afsløre, at det betyder en evig jagt på små hår, der vokser steder i ansigtet, hvor de IKKE skal være.

Derudover kræver de evige nærbilleder af os, at vores øjenbryn er holdt godt, og hold nu op, hvor findes der mange dårlige pincetter derude. Sløve pincetter, der ikke kan gribe om et hår, om man så propper det helt ind i grebet på den.

Formet som et hjerte
Derfor er jeg også villig til at ofre lidt mere, når jeg så finder den perfekte pincet. Sådan en har jeg fundet i den hjerteformede Heart Tweezer fra Dumont Beauty. Jeg prøvede den ved næsten et tilfælde og kiggede først skævt til hjerteformen. I dag forstår jeg ikke, hvorfor alle pincetter ikke har den form.

For det lille brede hjerte er så meget nemmere at holde om og holde fast i, selvom man skal fjerne et vildtvoksent hår midt på ryggen, eller hvor den slags sataner nu kan gemme sig.

Schweizisk kram
Udover den praktiske form så er det suverænt den mest effektive pincet, jeg har prøvet, og jeg har prøvet mange. De perfekt slebne schweiziske skær gør, at jeg endnu ikke har oplevet et hår, den ikke fik fat i og fik ud. Selv de mindste øjenbrynshår, der lige er vokset frem, får den fat i. Der er også livstidsgaranti på skærene ifølge fabrikanten.

Pincetten kommer i en fiks lille æske med forstørrelsesspejl og etui og er ifølge producenten også godkendt til flyrejser som håndbagage. Det har jeg dog ikke testet selv endnu.

Formen har endnu en fordel: Den bliver ikke så nemt væk. Jeg mister pincetter, som rygere mister lightere. Jeg fatter ikke, hvor de bliver af, men denne her har en størrelse og form, som gør, at den ikke forsvinder.

Derfor giver jeg også gladeligt de 275 kroner, den koster. Hvis den virkelig kan holde så længe, som livstidsgarantien antyder, så er det penge givet godt ud. Jeg har dog kun haft den hjemme hos mig selv en uge, så jeg kan ikke udtale mig om holdbarheden.

Her kan du købe det
Jeg har købt Heart Tweezer pincetten hos Signify-me.com, hvor den koster 275 kroner.

070223 Da webshoppen for længst er lukket og umiddelbart kilde til indhold af meget tvivlsom karakter, har jeg fjernet linket.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
Anja Sand Bjerre

EJ hvor er den bare kær den der pincet 🙂 Og så ser den også ud til at være en rigtig god ven når det kommer til hårfjerning. Glæder mig til at høre, hvad du synes om den efter et stykke tids brug 😉

Pudderdåse Katja

Jeg skal nok holde jer opdateret 🙂

Malsen

Du har så evigt ret i at pincetter forsvinder! Jeg må mindst have købt 20…..og kan finde én. Hmm.
Den ser sød ud denne her – måske man skulle ønske sig en.

Pudderdåse Katja

Jamen er det ikke rigtigt? Jeg fatter det ikke… Min dyre tweezerman fra USA (pissedårlig btw) var væk efter tre uger…

Julie

Nu ved jeg, hvad jeg skal ønske mig til jul 🙂

Pudderdåse Katja

Det er et godt ønske!

Anne

Der er vist julegaven til min datter som (oveni alt det andet, hun slås med: migræne, socialfobi og depression) også har PCO – Der er vel også fragt på fra Signify?

Pudderdåse Katja

Nej jeg mener faktisk der er gratis fragt i Danmark.
Har sendt dig en mail 🙂

Sarah

Hvis man ikke er meget for at ofre de 275 kr, så er jeg i hvert fald også meget glad for min pincet fra Vitry – jeg er ikke helt sikker på hvad de koster, da jeg har fået min gennem min mor, der arbejder på et apotek, men i hvert fald er den billigere 🙂 Den har også et rigtigt godt greb om hårene og jeg har haft den i årevis og er virkeligt glad for den.
Den kommer i alskens farver – min er fx pink 😀
Et par links, så man ved hvordan den ser ud (den kan bare købes på apoteket):
http://www.beaute-test.com/pince_a_epiler_mors_biais_vitry.php
http://www.madmagz.com/magazine/12855#/page/6

Pudderdåse Katja

Øv at den ikke passede dig. Det med form er jo et spørgsmål om personlig smag.
Tak for de pæne ord 🙂 Kh. Katja

Thao Xuan Ho

hej må jeg spørge hvilken en pinset er den bedste til dags dato denne eller tweezerman?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *