Nilens Jord og Plaisir - billig og effektiv antiage uden parfume

Fredagsfavorit: Oriflame Beauty Studio Artist Cream Blush

Oriflame Beauty Studio Artist Cream Blush

På den ene side elsker jeg cremeblush, på den anden side hader jeg det. Looket er oftest mere friskt og lækkert, men de fleste cremeblushes kræver både øvelse og et særligt håndelag at bruge. Det handler selvfølgelig mest om vane. Selvom jeg har købt mange cremeblushes i tidens løb, er jeg aldrig helt kommet ind i en vane med at bruge dem.

Skæve farver
Da jeg så de små tuber første gang, tænkte jeg, at de tre farver var lidt skæve. Og ingen af dem syntes særlig anvendelige. Da jeg fik testet dem, ændrede jeg mening.
Når jeg vælger blush, vælger jeg den som regel ud fra den læbestift, jeg har valgt den dag. Og i forhold til det, må jeg jo erkende, at de tre farver er ret velvalgte. De passer til det meste, selvom jeg godt kunne bruge en koral eller orange… Be’ om…

Oriflame Beauty Studio Artist Cream Blush swathes

Fra venstre mod højre er det: Soft Peach, Sheer Berry og Pink Glow

Måske lidt skræmmende
I tuberne er det kun den helt lyse Soft Peach, som ikke har en lidt skræmmende farve. Godt nok er jeg vant til at jonglere med stærkt farvede blushes, men jeg bliver alligevel lidt nervøs, når jeg ikke ved, hvor lette de enkelte farver er at tone ud. Heldigvis bliver al bekymring gjort til skamme, for Oriflame Beauty Studio Artist Cream Blush er måske en af de cremeblushes, som er lettest at have med at gøre selv for nybegyndere. Der er shimmer i alle tre, men det let og fint og meget langt fra diskokugleniveau.

Emballagen
En af de væsenligste grunde til min manglende vane med cremeblush er især emballagen, selvom jeg aldrig har hverken pensler eller fingrene i mine produkter, synes jeg, at de sædvanlige beholdere godt kan blive lidt ulækre med tiden. Alt det slipper jeg for med Oriflame Beauty Studio Artist Cream Blush netop fordi det er en tube. Efter min mening er det også lettere at dosere den farvede creme, det er i hvert fald meget sjældent, jeg har stået med en masse overskydende produkt efterfølgende.

Sådan gør du
Uanset om det er pudder- eller cremeblush, du bruger, gælder det om at starte let og langsomt intensivere farven. Det er nemlig meget lettere at tage mere blush på, end at tage den af fordi kinderne fik for meget farve. Du kan både duppe farven på med fingrene eller bruge en pensel. Husk blot altid at teste intensiteten på håndryggen eller et knap så synligt sted, inden du tager blushen på kinderne.
De fine farver kan også sagtens bruges på læberne, hvis du er kommet af sted uden læbestift eller for et helt matchende look.

Oriflame Beauty Studio Artist Cream Blush finder du i Oriflames danske webshop, hvor de koster 106 kroner.

Hvilken type blush er din foretrukne?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nilens Jord og Plaisir - billig og effektiv antiage uden parfume