Top 3: Mine favoritter til øjenbryn

Video: Benefit Beams og Tints

Benefit beams og tints

Som du måske kan fornemme i videoen, er der her tale om nogle af de produkter, som har en stor plads i mit hjerte. Når man har set videoer på YouTube og læst amerikanske blogs, så kender man Benefit rigtig godt. Sådan var det i hvert fald for mig, og da jeg så stod der med min første tint i hånden, kunne jeg ikke engang overskue at bruge den, fordi den så helt anderledes ud på mig, end jeg havde forestillet mig. Dét og masser af forespørgsler er inspirationen til denne video.

SUGARlicious
Der skulle et af Benefits fantastiske Lip & Cheek Kits til, før jeg var overbevist, men da jeg endelig var det, kunne det næsten ikke gå hurtigt nok med at få fat i dem alle sammen. Det lykkedes så først for ganske få uger siden at få samlingen komplet.
Egentlig havde jeg troet, at min interesse ville falde, når de først var inde for døren, men der tog jeg helt fejl. Mindst en af dem er i brug hver eneste dag, og selvom det er fristende at benytte de sikre kombinationer igen og igen, så er det stadig interessant at eksperimentere.

Tints
I videoen viser jeg, hvordan du kan bruge de forskellige tints. Det var første gang, jeg havde overvejet at bruge ChaChatint på øjenlåget, men det blev simpelthen så fint, at jeg har gjort det et par gange siden. Og det beviser præcis, hvor anvendelige og multifunktionelle de er. Senere i dag kommer der en anmeldelse af de tre tints og jeg løfter sløret for mine yndlingskombinationer.

Beams
En god highlighter er efter min mening uundværlig. Det er den, der tilfører lys og liv til looket, og den der kan hæve det op fra at være ok til perfekt. Når en highlighter er så flydende, som de her er, så kan man også let bruge dem til at give huden et ekstra skær, ved at blande en lillebitte smule i den sædvanlige mængde foundation eller dagcreme.

Anvendelse
Nu er jeg på alle måder for fri leg, men hvis du har lidt svært ved at komme i gang med at bruge de små flasker, så kan videoen måske hjælpe dig til at komme i gang.
Som jeg nævner flere gange i videoen, bruger jeg altid fingrene til alle fem, undtaget når jeg anvender dem til læberne. Find eventuelt en lille underkop eller lignende til at placere de forskellige tints på, sådan at du ikke har mærkelige pletter på håndryggen.
Fantasien er den eneste begrænsning, når det gælder anvendelsen. Som nævnt var ideen med ChaChatint som øjenskygge en pludselig indskydelse.

Benefit er eksklusivt i Sephora i Danmark, hvor Tints koster 260 kroner og Beams koster 195 kroner. På LookFantastic.com kan du finde Tints til 24,50 £ og Beams til 19,50 £.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Anne

  Hvor er det et fint resultat!!! Jeg elsker dine videoer.. Du fremstår så dejlig rolig, det er helt terapi!!! Flere af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Mange tak Anne…
   Du kan være helt rolig, der kommer en cirka en gang om ugen :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg bruger selv cha cha tint på kunderne hver dag, den giver en super fin farve, fordi min hud har en lidt lyserød undertone og derfor ikke fungerer så godt med lyserød rouge. Men jeg fik et super godt råd hos Sephora om påføring af tints som rouge. Det er at tegne lidt farve på en (ren) foundationpensel og så male det på kinden. Det gør den meget nemmere at arbejde med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Nanna
   Det var da et brandgodt tip, sjovt jeg ikke har tænkt den tanke, når det er præcis, sådan jeg gør med min læbepensel :-D

   Mange knus Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Har også købt “high beam ” og den er fantastisk. Skønt at der lige kom en video så man lærte at bruge den rigtig. Har ikke turdet bruge den ved amorbuen endnu, men nu har jeg lært det. Købte også “the PORE fessionel” som minimere porerne og rundt om og på næsen og den er også helt uundværlig. Pludselig er ens hud helt fejlfri der nu. Den MÅ I også prøve. 2 produkter jeg aldrig har haft før men som lige var det jeg manglede.Tak for en god video

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 3: Mine favoritter til øjenbryn