Pudderdåsernes 3 års fødselsdag – med penselkonkurrence

14.05.13
Pudderdåsernes fødselsdag

Pudderdåsernes fødselsdag

Konkurrencen er lukket for svar og vi er ved at trække en vinder

For 3 år siden netop i dag lancerede vi Pudderdåserne i et noget andet design (men med samme logo-dåse-dame!) på en server i vores gode vens kosteskab i Birkerød.

Siden er meget sket, og endnu mere vil ske. Vi glæder os som små børn juleaften til, hvad de kommende år vil bringe.

Ingen dåse-dag (som Majbritt har døbt dagen i dag på Facebook) uden en konkurrence. Vores fødselsdags-konkurrencer er nemlig anderledes, fordi vi gerne vil give noget særligt tilbage til jer. Vi udvælger nogle produkter, som står vores hjerte særlig nært – og det betyder også, at vi selv skaffer præmierne.

Dåsernes greatest pensel-sæt
Da vi efter et par ugers summen over, hvad præmien skulle være i år, holdt telefon-powwow for at blive enige, sagde vi begge to fuldstændig samtidig: Pensler!

Fordi stort set ligegyldig hvor crappy en kvalitet din makeup er, så betyder det (næsten) ikke noget med de rigtige pensler. Med disse pensler i hånden, findes der stort set ikke den øjenskygge, som vi ikke ville påtage os at få et ordentligt resultat ud af.

Sættet er et virvar af mærker og prisniveauer, og det er præcis de pensler, vi selv tyer oftest til (med højde for at vi var to, der skulle blive enige jo!).

De tre nøje udvalgte pensler er:

Nilens Jord Black Diamond Powder Blush Flat Cut – som i modsætning til hvad navnet siger, er en af de bedste foundationpensler, du kan få. Denne video er muligvis gammel, men princippet gælder stadig.

M.Cosmetics Professional Smokey Eye – som er blevet vores begges favorit til smokey eyes.

MAC 217 Blending Brush – som vi i forbindelse med denne konkurrence hovedrystende opdagede, at vi aldrig har skrevet om! Måske fordi den bare er en helt naturlig selvfølge? Udover at blende, så kan den alt, også at være en af de bedste concealer-pensler.

Sættet har en samlet værdi af 400 kroner. Penslerne på billedet er mine egne godt brugte, bare rolig – vinderen får nogle nye og rene pensler.

For at være med skal du bare lægge en fødselsdagshilsen her i kommentarfeltet til os. Så finder vi en vinder på fredag. Tak fordi I læser med – uden jer var vi her slet ikke. <3

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
438 kommentarer
Maria

Tillykke med dåse-dagen 🙂

Ditte

Tillykke!
Og tak for Danmarks ubetinget bedste skønhedsblog 🙂

Kira

Kære Dåser, hjerteligt tillykke med de 3 første år og vi er mange som håber at I forsætter jeres fine blog. I gør et kæmpe stykke arbejde og efterhånden køber jeg sjældent noget uden først at tjekke hvad Dåserne mener. Og forbløffende ofte er I spot on. 🙂

cbh0@hotmail.com

Stort tillykke med fødselsdagen! 🙂
og tak for god inspiration <3
HIP HIP HUrRRA!! 🙂

Sofie Nielsen

Stort tillykke med fødselsdagen Pudderdåser 😀 Håber det har været en dejlig dag!

Mette

Tillykke dåsedamer
Tak for dejlig inspiration de sidste tre år- glæder mig til hvad de næste tre vil bringe.
KH Mette

Rikke Bisgård Sørensen

KÆMPE tillykke herfra 🙂 Ja, hvad er sminke uden en lækker pensel. Vores datter på 10 år er allerede begyndt at nyde at sidde og stryge sig selv i ansigtet med min Youngblood foundation børste, bare fordi “den er sååå blød og dejlig” 😉
Kh Rikke

Lisbet Jensen

Stort tillykke, Jeg glæder mig over, at i bliver ved, med både underholdningsværdi og informationsniveauet i top! Fortsæt det gode arbejde i smukke kvinder!
HIP HIP HURRAAA FOR DÅSEDAG!

Sandra Schou Galler

Tillykke !
Stort tillykke med dåse-dagen!
Tak for alle de fine indlæg, der giver masser af inspiration..
Dåsehilsner til jer, fra en (mindst) lige så stor dåse-pige.
HIP HIP HURRA!!!!!!!!

Helena

Jubiii tillykke ! Jeg krydser mine fingre! 😀

Din kommentar