Vind Biansi IMIST

25.03.13
Biansi IMIST og e-juice

Biansi IMIST og e-juice

Med artiklen om e-cigaretter følger naturligvis en konkurrence. Du skal svare, hvis du ryger (eller kender en der gør) og du har lyst til at vinde og prøve e-cigaretten Biansi IMIST. Vi udlodder et startsæt bestående af:

Biansi IMIST med 2 stk batterier á 900 mAh, 2 stk atomizer, 7 stk tanke, 1 stk USB lader, 1 stk strømstik og 1 stk instruktionsbog.

E-juice: Æble, Burley Tobak, Lakrids, Piña Colada og USA Light.

Og en nålflaske som bruges til at fylde e-juice på e-cigaretten.

Det du skal gøre, for at deltage er at svare på hvilke tre størrelser de fleste af e-juicerne findes i, du kan finde svaret på eSmøg. Og så skal du fortælle, hvorfor du skal vinde. Til sidst skal du huske at ”like” indlægget herunder.
Ønsker du at debattere e-cigaretter, kan du kommentere på denne artikel.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Nanna LG

10, 30 og 100
Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg med største fornøjelse give den videre til min højt elskede mormor… Hun har røget nærmest hele sit liv, jeg er bekymret for hende, og da hun kun er 61, skal hun helst have en masse dejlige år sammen med mig og resten af min familie, er sikker på at sådan en Esag kan øge sandsynligheden for dette <3

Frk. Vægt

10,30,100 ml
Jeg vil gerne vinde for at prøve dem – jeg er ryger, men meget motiveret for at skære ned og skære væk i mit cigaretforbrug. Jeg har hørt at disse e-cigaretter kan hjælpe én ret langt på vej mod rygestop.

Karolina

Jeg helgarderer mig også lige, så her er svaret: E-juicerne fås i størrelserne 10, 30 og 100 ml. og i 5 forskellige styrker 0, 6, 12, 18 og 24 mg.
Jeg vil gerne vinde fordi jeg i en sølle alder af 23 allerede har røget smøger, on and off, i 10 år.. wow, det ser lidt vildt ud når man “siger/skriver det højt”.. Og nu må det have en ende…
Jeg kan enlig godt lide at ryge, men ved at det er helt forfærdelig dårligt for mig og mit helbred.. Jeg ryger mest i sociale sammenhænge, ikke bare fest, men hvis jeg er sammen med nogen der ryger, og det er jeg for det meste..
Jeg tror at en e-cigaret kan hjælpe mig til at mindske mit forbrug og på sigt nok helt stoppe, for at være i starten af tyverne og have røget næsten 10 år er sgu enlig ikk særlig sejt.
Jeg krydser fingre!!!
Vh.
Karolina

Sam Conradsen

De fleste af e-juicerne fås i 10ml, 30ml og 100ml, så jeg håber selvfølgelig at vinde da jeg desværre har røget i alt for mange år, hvilket bestemt ikke er hverken sundt eller billigt. Derudover har jeg i mange år haft problemer med min vejrtrækning, som har gjort at jeg ofte vågner midt om natten, da jeg ikke kan få luft og er ved at blive kvalt. Min læge mener at dette kan skyldes rygning, så selvom jeg er trappet rigtig meget ned, kunne jeg selvfølgelig rigtig godt tænke mig at kvitte smøgerne helt og måske erstatte dem med e-cigaretter! Jeg håber at jeg er så super heldig at jeg vinder dette lækre sæt, så mit helbred måske også kan få det en smule bedre <3
xoxo,
Sam Conradsen

Josefine Gottlieb

De fås i 10, 30 og 100 ml. Jeg håber virkelig jeg vinder, for min far er for nyligt begyndt at ryge en smule, og jeg vil så gerne få stoppet den dårlige vane i tide! Jeg håber at han med Biansi IMIST kan lægge de virkelige cigaretter på hylden 🙂

Baysen

Først svaret på det tekniske spørgsmål: 10 ml, 30 ml samt 100 ml.
Dernæst svaret på det næste spørgsmål, nemlig hvorfor… For det første synes jeg, jeg skal vinde, fordi jeg ryger, har gjort det i 100 år, eller det føles i hvert fald sådan, og fordi jeg gerne vil stoppe med at ryge.
Jeg har tidligere forsøgt at stoppe, men uden held, bla. fordi jeg ikke kan tåle nikotinplaster. Sidste gang jeg forsøgte at stoppe, var jeg sur og tvær hele tiden, jeg tog 10 kg på, og jeg har aldrig nogensinde været så rastløs i mit liv. Jeg har røget så længe, at smøgen er blevet en krykke, en vane, en kæmpestor del af dagligdagen og en eller anden form for bizar identitet. Jeg kan ikke forestille mig mit liv uden smøgerne, men jeg vil mægtig gerne prøve! Jeg forestiller mig også, at det kunne give mig en kæmpestor frihed ikke at skulle bruge al min tid på at få tid til at ryge. ja, det er dumt, men sådan er det jo i realiteten. Alle mine pauser, reklamepauser eller tiden, hvor jeg venter på bussen, kunne blive røgfri. Sikke en tanke.
Jeg ikke er stolt af at være ryger. I disse tider bliver man jo set ned på og taget afstand til, hvis man ryger – det har jeg i hvert fald oplevet. Derfor er det at være ryger ikke noget, jeg skilter med. Jeg undgår faktisk helst at fortælle det til fremmede.
E-ciggen kunne være alternativet til tidligere forsøgte rygestopsmetoder. Hvem ved, måske er det netop dette, der virker. Det der gør rygestoppet lidt mere overskueligt og overkommeligt 😉
Derudover synes jeg, at jeg skal vinde, fordi jeg vil vinde for min egen skyld, til mig selv, og ikke for andres skyld eller fordi jeg synes, andre skal stoppe med at ryge.

Jannie Erlandsen

De findes i 10,30 og 100 ml.
Jeg skal vinde fordi jeg har en mand der er storryger og jeg desperat i de sidste 12 år har prøvet at få ham til at holde op. Min søster og svoger har lige købt e-cigaretter og nu er han gået med til at vi skal købe sådan en. Når vi har råd…..

Caroline

Dette er en giveaway jeg ønsker at vinde til min søster, som lige nu kæmper en hård kamp mod sin dårlige vane!
E-juicerne fås i størrelserne 10, 30 og 100 ml.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *