Vind Biansi IMIST

25.03.13
Biansi IMIST og e-juice

Biansi IMIST og e-juice

Med artiklen om e-cigaretter følger naturligvis en konkurrence. Du skal svare, hvis du ryger (eller kender en der gør) og du har lyst til at vinde og prøve e-cigaretten Biansi IMIST. Vi udlodder et startsæt bestående af:

Biansi IMIST med 2 stk batterier á 900 mAh, 2 stk atomizer, 7 stk tanke, 1 stk USB lader, 1 stk strømstik og 1 stk instruktionsbog.

E-juice: Æble, Burley Tobak, Lakrids, Piña Colada og USA Light.

Og en nålflaske som bruges til at fylde e-juice på e-cigaretten.

Det du skal gøre, for at deltage er at svare på hvilke tre størrelser de fleste af e-juicerne findes i, du kan finde svaret på eSmøg. Og så skal du fortælle, hvorfor du skal vinde. Til sidst skal du huske at ”like” indlægget herunder.
Ønsker du at debattere e-cigaretter, kan du kommentere på denne artikel.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Mette Poulsen

Hej skønne pudderdåser!
Fedt at i har lavet indlægget om e-cigaretten. Jeg har ønsket mig sådan en længe, da jeg har en ønske om først at skære ned, og derefter helt stoppe med at ryge.
E-juicen findes i 10, 30 og 100 ml. 🙂
Mange hilsner
Mette Poulsen

Karina Holse Schrøder

Findes i 10 , 30 og 100 ml. Vil forærer den til min kæreste så han også kan lægge smøgerne på hylde. Jeg lagde smøgerne på hylden D 1 januar i år…skønt…..nu damper jeg kun 😉

pia sroka

I 3 forskellige størrelser (10,30,100 ml) Jeg skal vinde,jeg ønsker mig brændende en E cigaret,da jeg længe har villet nedsætte mit forbrug af cigaretter,og holde helt op,mine børn klager over det lugter,så ville denne nok kune hjælpe mig på vej.

Sandra

Der findes tre forskellige størrelser (10,30 og 100ml)
Jeg skal og vil rigtig gerne vinde denne her pakke til min far på 57 år, som for nylig har fået at vide at hvis han ikke stopper med at ryge vil hans ene ben blive amputeret, fordi hans blodomløb i benet er nedsat med 83%. Han har røget siden han var 15 år. Jeg vil håbe at en E-cigaret vil hjælpe ham, og hvis ikke han vil bruge den, vil jeg selv bruge den for at stoppe med at ryge 🙂
ablondemess.dk

Pernille Aaby Larsen

De fås i størrelserne 10, 30 og 100 ml. og med fem forskellige styrker: 0, 6, 12, 18 og 24 mg. Jeg vil gerne vinde et sæt til min kæreste, fordi vi ikke er helt enige om rygning indenfor. Det kunne godt blive et problem, når vi flytter sammen, men jeg ved, at han er åben over for at bruge e-cigaretter, og dem må han jo godt bruge indendørs 😉

Sara

De findes i 10,30 og 100 ml 🙂
Jeg skal vinde den her konkurrence da jeg i en alder af 23 snart har røget i 10 år , og det liv jeg fører nu, passer slet ikke til en ryger . Jeg er super aktiv og passer på mig selv, drikker sjældent og læser på universitet , så rygning passer ikke rigtigt ind . Mit problem er blot at med universitet kommer der mange lange dage på røven, og det selvom jeg træner en hel del , så har der sat sig en del kg på min krop , og er derfor super bange for at stoppe med at ryge på grund af risikoen for endnu flere kg på kroppen ..
For slet ikke at tale om at jeg er studerende, og det er derfor du dyrt eksperiment hvis det ikke virker for mig ..
Håber meget på at vinde , og tak for en kanon blog <3

sara r

Findes i 10, 30 og 100 ml. Det skal være til min mor, da hun gerne vil holde med at ryge, men har brug for lidt hjælp 🙂

Cecilie F.

De fåes i 10, 30 og 100 ml 🙂
Jeg ville forære sættet til mine svigerforældre. De er nogle søde og forstående mennesker, men de ryger meget. Også når de kører bil. Det er i og for sig ikke noget jeg bør blande mig i, men min kæreste og jeg kører ofte med dem til familiebesøg, fødselsdage og så videre. SU gør, at det ikke er specielt økonomisk forsvarligt at bruge offentlig transport i stedet. Jeg synes simpelten det er så ulækkert at sidde i en bil fyldt med røg i flere timer. Det ville være en oplagt måde at konfrontere dem med, at jeg synes at det er et problem. Så ville jeg jo komme med en løsning istedet for kun at udpege et problem. Super smart, når jeg i forvejen har det lidt stramt over, at jeg skal blande mig i hvordan folk vælger at agere i egen bil.

May Mogensen

Uhhha det ville være helt fantastisk at vinde dette startsæt. 🙂 Jeg er ryger, men vil gerne ud af det. Det er dagligt i tankerne , at nu skal jeg også til at skære ned, samt den evige dårlige samvittighed over at vide man fylder sig selv med alle disse skadelige stoffer. Udover de skadelige konsekvenser , er det også utrolig konditionsnedsættende, og da jeg er meget aktiv idrætsudøver, ved jeg hvor meget ekstra det kunne give mig at komme af med de smøger. Jeg ryger til og med hjemme , hvilket også generer mig , hver eneste smøg er er forbundet med tankerne om at åh nu kommer her til at lugte og nikotinen der sætter sig i alt , maling , møbler osv. Kunne vælge at stikke hovedet ud af vinduet, men er kun mig og lagt sammen med en manglende rygrad, så er det noget der aldrig sker. Den manglende rygrad er et springende punkt, for den er bare ikke eksisterende når det kommer til cigaretter..;-) Alt i alt er jeg nok bare ikke helt klar til at lave et finally cut , derfor vil sådan en e-cigaret være en rigtig stor hjælp og godt skub i retning af et liv helt uden smøger.
E-juice findes for det meste i 10,30 og 100 ml.

Simone

De findes i 10 ml, 30 ml og 100 ml og med styrkerne: 0 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg og 24 mg.
Min kæreste er stor ryger og forvist til altanen. Hans har nævnt at han ikke er interesseret i at stoppe rygning, men vil meget gerne skære ned! Bonus for mig, mindre skod smag når der kysses og forhåbentlig et længere liv til den dejlige mand! Er sikker på at en esmøg vil hjælpe ham den rette vej (måske endda stopper, selvom det ikke er målet)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *