Glædelig jul – UDSALG

25.12.12
Januarudsalg skønhed

Januarudsalg skønhed

Glædelig jul allesammen. Jeg håber, I har forspist jer i juleand og ris a la mande, været sammen med dem I elsker og fået gaver, som I har ønsket jer. Hvis ikke I har fået det, I ønsker jer, så er det jo godt, vi har januarudsalget, som giver os mulighed for at købe ting til OS SELV efter en lang juletid, hvor vi har givet til andre. (BTW, så har Peter fået et beauty-gavekort til Magasin. For dem, der kender ham, så er det ret sjovt…)

På de engelske webshops startede udsalget allerede den 22. december og er i fuld gang. Jeg har forsøgt at samle en liste her, men jeg håber, at I vil supplere i kommentarfeltet:

Beauty Bay – har et af de fedeste udsalg, hvis du spørger mig. Alt Urban Decay ser ud til at være nedsat – blandt andet den helt nye lille Naked Basics. De små fine Ciate Paint Pots er nedsat osv.

Asos har – udover at være et af mine yndlingssteder at købe tøj – også noget virkelig lækker beauty på udsalg. Illamasqua!  Og en masse Nails Inc, Eyeko, Cowshed, Bliss mm. Fik jeg sagt, at de har Illamasqua på udsalg?

eChemist har 20 procent på alt! – A-Derma, Avene, La Roche-Posay – the works. Det vil sige, at en A-Derma Epitheliale AH creme koster en flad 50’er. Exomega Balm koster cirka 100 kroner (den vi bruger til Eriks børneeksem). Avene Cleanance K koster lige over 80 kroner. Det er dælme billigt!

HQhair.com – spar op til 70 procent på især julekits, OPI, Butter of London, ghd, Urban Decays Smoked Palette, gode pincetter, Alterna Bamboo og mange andre produkter.

lookfantastic.com – har meget af det samme, men et noget større udvalg synes jeg. Hold også udkig efter Essie, Bliss og andre goodies.

Magasin.dk – herhjemme er udsalget også tyvstartet online. Der er nogle virkelig fine ting  indenfor andre kategorier end skønhed, hvor det mest er resterne af julesættene, men der er to ting, hvis du kigger på skønhed / tilbud. Bobbi Browns øjenskygger og Youngblods mineralske foundation er kraftigt nedsat begge to! Det er meget atypisk – og jeg ville skynde mig at udnytte det, hvis jeg brugte de to produkter. Det er så atypisk, at jeg ikke kan lade være med at tro, at det ikke er med vilje…

Har I set nogle gode udsalg?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Charlotte Louise

Lækkert med lidt udsalg! Selvom jeg virkelig burde holde igen, december har allerede fået dankortet til at gløde!

Pudderdåse Katja

Oh tell me about it :-p

Tina

Den a-derma creme du skriver om, er det en ansigtscreme? For det er godt nok billigt 🙂

Pudderdåse Katja

Nej ikke efter A-Dermas mening – men efter min mening er det den bedste ansigtscreme! https://pudderdaaserne.dk/2012/07/08/a-derma-epitheliale-a-h-anti-age-creme-til-discountpris/

Maria

Hvis der er nogen, der ser nogen fantastiske tilbud i Matas, så må man gerne lige skrige højt! 🙂 hehe. Min familie bor i provinsen og har sjovt nok stort set alle sammen valgt at købe gavekort til Matas i år ….. (havde ellers skrevet Magasin på 😛 )

Pudderdåse Katja

Jeg så tilbudsskilte overalt i Matas I Bruuns Galleri i Århus i dag. Jeg løb hurtigt ind og ud, men jeg synes, der var mange (og mange mennesker…)!

Heidi

Kæreste Dåser
Godt nytår til jer! Og alt godt til jer og jeres gode Dåsetips og anmeldelser! <3
Jeg har prøvet at søge hvad I anbefaler til den daglige rutine, og det 'et par gange om ugen', men bliver lidt forvirret….for I kommer med SÅ mange gode tips og råd.
Hvad bruger I selv på denne site:
https://pudderdaaserne.dk/2012/03/22/basis-hudpleje-rutine-for-alle/
Jeg er snart 45, bruges jeres anbefalede Neutral Face Wash men er meget i tvivl om hvad så…jeg har fedtet hud t-zone…håber I kan hjælpe hvor jeg skal søge på jeres blog?
Mange nytårshilsner
Heidi

Pudderdåse Katja

Kære Heidi
Rigtig godt nytår til dig også 🙂
Vores egne hudplejerutiner er pænt kaotiske, fordi vi altid tester nye produkter. Det giver ikke altid den pæneste hud – tro mig!
Men jeg bruger selv en mild ansigtsrens. Det skifter lidt, efter hvad jeg lige har. Det kan være Neutrals, Paula’s Choice, Clinique eller lign.
Så bruger jeg en BHA eksfoliering.
Dernæst et antiageprodukt – det skifter jeg som vinden blæser, fordi jeg altid skal teste noget nyt. Og så en fed creme til at supplere fx. Repair Creme fra Purely Professional eller A-Derma Exomega.
Kh. Katja

Heidi

Kære Katja
10000000 tak for det lange og LYN HURTIGE svar!
Så fik jeg det skåret ud i pap så jeg kunne forstå det, lige hvad jeg manglede….skønt med svar uden alt for megen omsvøb 🙂
Læser alle jeres indlæg og I har det skønneste blog, JEG ER BARE MEGA FAN!
Mange hilsner
Heidi

Pudderdåse Katja

Du er sød 🙂 Selvtak!

Julie

Super godt svar som vi nok alle kan få glæde af. Jeg ELSKER jeres blog. Er blevet så meget klogere på fup og fakta – og læste bag på øjencremer i dag – ganske rigtigt, det samme som i den alm dagcreme. I er for seje.
Jeg har bare et spørgsmål, som I måske kan kaste lys over. Er det rigtigt det med, at man helst skal bruge produkter fra samme serie? Jeg ved, det måske er svært at spørge jer, når I netop skal teste mange.. Men jeg tænker bare, en creme er vel næppe så intelligent, at den tænker – hov vent, min makker af en rensecreme burde have været på først.. eller hvad?
TAK igen for at gøre os så kloge.
Julie

Pudderdåse Katja

Hvor er du sød Julie 🙂 Og elsker din kommentar – nej det kan produkterne selvfølgelig ikke 😀 https://pudderdaaserne.dk/2012/03/25/skal-man-bruge-hudplejeprodukter-fra-samme-serie/

Madeleine

Jeg har lige bestilt et par ting på udsalg hos Beautybay.com og de giver ikke track and trace nummer med, OG min pakke er flere dage forsinket:(
Hvordan er jeres erfaring med dem? De virker til at være et stort firma med styr på tingene, men da jeg kontaktede deres kundeservice fik jeg bare et standard mail svar:( Øv!
Det er virkelig mærkeligt at de ikke giver et track and trace nummer.

Pudderdåse Katja

At sende pakker internationalt med track and trace koster mere end hovedparten af deres produkter, så det ville undre mig, hvis de gjorde.
Jeg har tit oplevet pakker længe undervejs fra de engelske shops. Især nu hvor det har været helligdage.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *