Skal man bruge hudplejeprodukter fra samme serie?

25.03.12

Vi bliver ofte spurgt, om det er nødvendigt at bruge hudplejeprodukter fra samme serie. Det er ofte noget, som man siger er nødvendigt, fordi det ene produkt forbereder huden til det næste.

Det eneste, det er nødvendigt for, er, så firmaerne kan tjene flere penge, og at personalet kan møde deres målsætninger om at sælge et bestemt antal produkter pr kunder.

Der er bestemt og på ingen måde nogen grund til at vælge produkter fra samme serie. Hvis der fandtes serier i denne verden, som kunne det hele, og som både lavede en billig ansigtsrens, en velformuleret peeling og et suverænt anti-age produkt med peptider, så thumbs up fra mig. Jeg kender bare ikke den serie. Tværtimod er der en overflod af supergode og meget forskellige typer serier, og man går glip af så meget ved at holde sig til et mærke, bare fordi…

Og der findes ingen dokumentation nogle steder for, at en ingrediens først kan “forberede” huden til den næste ingrediens. Jeg har i hvert fald ikke set nogen serie, hvor det i praksis var veldokumenteret. Jeg vil som altid gerne se det modsatte, hvis det er tilfældet. Jeg har aldrig set det.

Så: Den eneste grund til at købe produkter fra samme serie er, hvis du synes den søde ekspedient trænger til hjælp med at nå sine salgstal for den dag.

Jeg kan fx. nævne, at jeg pt. bruger: Ekstra mild ansigtsrens fra Clinique, BHA peeling fra Paulas Choice og en ansigtscreme fra Rudolph Care.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.