Tag vores hudtest, find dit hudplejeritual og spar 15 procent

14.11.22

Reklame

Er du nybegynder? Har du aldrig brugt Pudderdåserne før, eller kan du bare ikke finde ud af, hvad du skal bruge? Så har vi lavet en test, der skal gøre det nemmere at komme i gang.

Svar på fem simple spørgsmål, så giver vores hudpleje-automat dig med det samme vores bedste bud på et simpelt hudplejeritual, der passer til dig.

Som introduktion giver vi netop nu 15% rabat på dit hudplejeritual, når du tager testen.

PS. Til dig der allerede bruger Pudderdåsernes hudpleje og tager testen alligevel: Hvis du er hardcore Pudderdåserne-bruger og allerede har opdaget effekten af at bruge både peeling, mindst to serum og Cremen hver dag, så vil den næppe hjælpe dig – andet end at den er sjov at lege med. Så hvis du tager den alligevel og ender med et helt andet resultat end det du bruger, så husk, at du selv kender din hud bedst. Det er trods alt bare et spørgeskema. Og hvis du er i tvivl om noget, så husk at du altid kan skrive en besked til os på Facebook.

Tag vores hudtest her

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Helle

Hvis jeg ønsker et produkt mod fine linjer, så er jeg lidt i tvivl om, hvorfor jeg skal vælge jeres anti-age creme kontra hyaluron eller niacinamid? Jeg tænker primært omkring øjnene, og der kan jeg jo læse mig frem til at øjencreme er spild af penge.
Jeg har ikke tør hud, men anvender jeres t-zone peeling samt alt i en creme dagligt.

Og tak for jeres tørshampoo, den er genial.

Helene Randløv

Hej Helle
Ud fra din beskrivelse, ville jeg vælge Anti-age Ansigtscreme (peptider) eller Alt i en Hyaluronsyre (primært fugt), ellers er Alt i en Creme også ganske udmærket.

Kh. Helene

Camilla

Hej med jer.
Hold op, hvor er I søde, at I altid tager jer tid til at svare alle så grundigt! Det er virkelig prisværdigt og meget værdsat. Jeg vil også gribe chancen og benytte mig lidt af jeres ekspertise:
Jeg købte – umiddelbart inden I lavede denne test – jeres AHA-serum og A-vitamin creme (sidstnævnte er jeg ikke gået igang med endnu), fordi jeg i en alder af 28 er begyndt at få linjer omkring øjnene og tænkte, at jeg lige så godt kunne gå igang med at forebygge. Jeg har almindelig (tenderende til tør) hud i det meste af ansigtet, men sart hud med tendens til hudorme omkring næsen og kan se, at de begynder at blive større (ikke sorte/stoppede, mere små “huller”) i panden. Ifølge jeres test burde jeg have købt T-zone og Hyaluron i stedet.
Lyder det til, jeg skal lægge AHA-serum og A-vitamin på hylden igen og skifte til testens forslag (og i så fald; hvad så med de begyndende rynker?)?
Og; hvor i hudplejerækkefølgen kan man tilføje tandrops (jeg bruger dem fra ecooking) – med peeling, serum eller creme?
På forhånd tusind tak for jeres svar! <33
Kh Camilla

Helene Randløv

Kære Camilla
Først og fremmest kan du nærmest hælde dine tandrops i det, du vil. Selv ville jeg hælde dem i det sidste, der bliver smurt på. Du skal være opmærksom på at en kemisk eksfoliering som AHA-Peeling reducerer effekten… men det siger jo lidt sig selv.
Desværre er det der med de store porer et af de mest oversete tegn på aldring i huden. Og flere ender ud i overeksfoliering og meget voldsom rens og så videre. Måden at undgå forværring er nærmest religiøs brug af høj SPF! Særligt UVA-beskyttelsen skal man være opmærksom på. Og det er altså hele året! Hvis din hud er sådan lidt tør, vil jeg helt klart anbefale AHA-Peeling… kun hvis den er meget sart, er det nok en idé at skifte til T-Zone Peeling. Alt i en Hyaluronsyre ville jeg nok tilføje før A-Serum især rundt om øjnene, men du skal huske en god mild creme øverst. Selv er jeg vild med Alt i en Creme som øjencreme, fordi jeg har så tørre øjne, men Anti-age Ansigtscreme er selvfølgelig lidt mere potent.
Skriv endelig en besked på IG eller FB, hvis du vil have hjælp til hele ritualet, der går dialogen lidt hurtigere end her <3
Kh. Helene

Marianne

Hej

Kan man ikke længere tage jeres hudtest?
Linket fører blot til Gosh salgsside.

Kh
Marianne

Helene Randløv

Hej Marianne
Nej, den har lidt vanskeligheder i øjeblikket. Du kan dog altid skrive en besked til os på Instagram eller Facebook.

Kh. Helene

Jane

Hej
Man ledes bare videre til Gosh´s hjemmeside, når man klikker på linket til testen.

Helene Randløv

Hej Jane
Ja, det gør man, den virker ikke i øjeblikket.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *