Tag vores hudtest, find dit hudplejeritual og spar 15 procent

14.11.22

Reklame

Er du nybegynder? Har du aldrig brugt Pudderdåserne før, eller kan du bare ikke finde ud af, hvad du skal bruge? Så har vi lavet en test, der skal gøre det nemmere at komme i gang.

Svar på fem simple spørgsmål, så giver vores hudpleje-automat dig med det samme vores bedste bud på et simpelt hudplejeritual, der passer til dig.

Som introduktion giver vi netop nu 15% rabat på dit hudplejeritual, når du tager testen.

PS. Til dig der allerede bruger Pudderdåsernes hudpleje og tager testen alligevel: Hvis du er hardcore Pudderdåserne-bruger og allerede har opdaget effekten af at bruge både peeling, mindst to serum og Cremen hver dag, så vil den næppe hjælpe dig – andet end at den er sjov at lege med. Så hvis du tager den alligevel og ender med et helt andet resultat end det du bruger, så husk, at du selv kender din hud bedst. Det er trods alt bare et spørgeskema. Og hvis du er i tvivl om noget, så husk at du altid kan skrive en besked til os på Facebook.

Tag vores hudtest her

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Helle

Hvis jeg ønsker et produkt mod fine linjer, så er jeg lidt i tvivl om, hvorfor jeg skal vælge jeres anti-age creme kontra hyaluron eller niacinamid? Jeg tænker primært omkring øjnene, og der kan jeg jo læse mig frem til at øjencreme er spild af penge.
Jeg har ikke tør hud, men anvender jeres t-zone peeling samt alt i en creme dagligt.

Og tak for jeres tørshampoo, den er genial.

Helene Randløv

Hej Helle
Ud fra din beskrivelse, ville jeg vælge Anti-age Ansigtscreme (peptider) eller Alt i en Hyaluronsyre (primært fugt), ellers er Alt i en Creme også ganske udmærket.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *