Fredagsfavorit: OPI Skyfall Collection

22.12.12
OPI Skyfall Collection

OPI Skyfall Collection

Neglelakker er og bliver en af mine helt store passioner. Nogle vil nok mene, at det er lidt overflødigt at have så mange neglelakker, som jeg har. Der er også en del, som fejlagtigt tror, at jeg umuligt vil opdage, at der mangler et par stykker. Sådan er det ikke, faktisk er sidste uges manglende lørdagslook bevis for, at jeg opdager det. For to uger siden opdagede jeg nemlig, at der manglede en lak og jeg gjorde et halvhjertet forsøg på at finde den. Sidste lørdag blev jeg så irriteret over, at den manglede, at jeg vendte op og ned på hele lejligheden (og fandt den). Min søn, som for noget tid siden ellers havde sat sig for at få talt dem alle sammen, opgav efter at have talt cirka en tredjedel af lakkerne. Alligevel bliver jeg flere gange om året begejstret over mange af de kollektioner, som jo ser dagens lys sæson efter sæson.

Skyfall
Denne sæson er det især OPI’s hyldest til James Bond kollektionen Skyfall, som har taget mig med storm. Det er især de lidt skæve nuancer med masser af perlemor i farver, som gør at lakken nærmest skifter farve afhængigt af lyset den ses i, som altid fanger min opmærksomhed. Udover dem er der også nogle super smukke røde nuancer, som især gør sig rigtig godt her til julen. Guld og glitter behovet kan du også sagtens få dækket ind hos OPI. Altså er det igen den klædelige bredde og anvendelighed, som OPI netop er så gode til. Det er i hvert fald det, som jeg igen og igen falder for. Og nu er det altså sket igen.

Leg med farverne
Skyfall er en rigtig flot kollektion, og de tolv lakker kan kombineres og endda lægges i lag med meget flotte resultater. På diverse udenlandske negleblogs har jeg set så smukke resultater med særligt de røde lakker og den lækre glitterlak The Living Daylights.
Hurra for en super kombinationsvenlig kollektion, lækre farver og den altid brugervenlige konsistens og den gode brede pensel. Og hurra for OPIs flair for at vælge de helt rigtige film at akkompagnere med de smukke kollektioner.

Skyfall kollektionens lakker koster som OPIs faste sortiment 125 kroner stykket og du finder dem i Sephora, Matas, i Matas Webshop, i Magasin og i Magasin Webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Tina

Ej at forglemme “The man with the golden gun”. Den er jeg faldet pladask for, og den kommer helt sikkert på som topcoat her i juledagene 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Tina
Den har jeg sandelig ikke glemt. The Man With The Golden Gun er en tilføjelse til selve kollektionen. Den har ikke rigtig vundet mig over og det er nu en gang mine favoritter 😛
Kh. Helene

Mette Svane

Hvor lækkert.
Jeg elsker simpelthen jeres blog.
Kig forbi min, hvis du har lyst:
http://backtothebed.blogspot.dk/
Kys.

Milana

Jeg har den der hedder Skyfall og den er bare så fin:)

Louise

Tak for ny inspiration 🙂
Jeg har det på samme måde med neglelak, og føler mig fuldstændig nøgen uden. Jeg tror min samling er oppe på omkring 150 stk, men jeg kan alligevel aldrig få nok, og slet ikke af dem med glamour og glitter, så disse må helt klart være næste negle invistering 🙂
Mvh. Louise.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *