Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

1 kommentarer

 1. Ann N.

  Kære Pudderdåser,

  Nu I lige nævner MAC, så har jeg et spørgsmål. Jeg var i Magasin forleden dag og blev prakket en Prep + Prime Fortifiet Skin Enhancer i Neutrlize. Jeg har ret røde kinder bl.a. pga. blodsprængninger og synes ikke at min foundation og concealer fra MAC dækker det helt. Jeg vil derfor høre, om I har nogen erfaringer med denne Prep + Prime inden jeg bryder byttemærket?

  Jeg bruger Aderma under og har tør/normalt hud. Jeg fik en prøve med og synes umiddelbart godt om produktet, men jeg vil alligevel gerne høre en af jer eksperters holdning til det.

  Håber I har tid til at svare.

  Glædelig jul – og god weekend :)