Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

1 kommentarer

 1. Ann N.

  Kære Pudderdåser,

  Nu I lige nævner MAC, så har jeg et spørgsmål. Jeg var i Magasin forleden dag og blev prakket en Prep + Prime Fortifiet Skin Enhancer i Neutrlize. Jeg har ret røde kinder bl.a. pga. blodsprængninger og synes ikke at min foundation og concealer fra MAC dækker det helt. Jeg vil derfor høre, om I har nogen erfaringer med denne Prep + Prime inden jeg bryder byttemærket?

  Jeg bruger Aderma under og har tør/normalt hud. Jeg fik en prøve med og synes umiddelbart godt om produktet, men jeg vil alligevel gerne høre en af jer eksperters holdning til det.

  Håber I har tid til at svare.

  Glædelig jul – og god weekend :)

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk