World AIDS Day: MAC Viva Glam

01.12.12
MAC Viva Glam

MAC Viva Glam

1. december er World AIDS Day. Verden over bliver kampen mod AIDS og HIV i dag markeret.

Hvis du gerne vil give et bidrag OG købe lækker læbestift samtidig, så har MAC med deres Viva Glam produkter løsningen. Hele salgsprisen fra hvert solgt Viva Glam produkt går nemlig ubeskåret til MACs AIDS fund. Ikke overskudet, ikke en procentdel, men hele det beløb, du betaler.

I anledning af at det i dag er 1. december og World AIDS Day giver MAC dobbelt op på salgsprisen af Viva Glam produkterne. Det vil sige at for hvert Viva Glam produkt, du køber 1. december 2012, på maccosmetics.dk giver MAC det dobbelte beløb til AIDS fonden.

Husk også i anledning af World AIDS Day at lægge et bud på Pudderdåserne på Lauritz.com’s auktion til fordel for AIDS-Fondet. Vi har to gange fire billetter til vores Makeupskole på bud – og du kan holde dem hvor som helst i landet, du vil! Hele salgsprisen plus Lauritz’ salær går til AIDS-Fondet.

Et slag for de klassiske Viva Glam
Med jævne mellemrum lancerer MAC nye Viva Glam farver i et samarbejde med kendte talspersoner som fx. Lady Gaga, Nicky Minaj, Ricky Martin osv. Men i det faste Viva Glam sortiment, som består af seks farver med numre (I, II, III, IV, V og VI) er der nogle virkelig smukke farver, som er virkelig brugbare sammenlignet med de ofte temmelig funky celebrity-lanceringer. Jeg kan godt afsløre, at jeg ikke bruger hverken Gaga 1 eller 2 selv. Fuldt dækkende nude læbestift eller lys blå-pink er bare ikke gode til mig mandag morgen. Det er de permanente Viva Glam derimod. De er:

Viva Glam I
Intens brun blå/rød (Matte)

Viva Glam II
Støvet pink/beige med glimmer (Satin)

Viva Glam III
Støvet brun/blomme (Matte)

Viva Glam IV
Mellemtone rosa med guldperlemor (Frost)

Viva Glam V
Neutral pink med perlemor (Lustre)

Viva Glam VI
Terrakotta/blomme med perlemor (Lustre)

Du kan også købe Viva Glam Nicki i både læbestift og lipglass og Ricki, som er en klar lipgloss. Der er også et særligt Viva Glam julekit.

Her kan du købe det
I dag 1. december skal du købe dine Viva Glam produkter på maccosmetics.dk og sikre dig, at der bliver givet dobbelt op til AIDS fonden. Derefter kan du også købe dem på alle MACs standere i Magasin og i Salling i Aalborg og på Magasins webshop.

Som I kunne se på Facebook, så har borte taget vores egne eksemplarer, så vi kan ikke vise jer billeder af dem i brug desværre. Har nogen af jer prøvet nogle af farverne?

Se Lauritz’ auktion for AIDS-Fondet med blandt andet Pudderdåserne her

Double the donation day at MAC

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Ann N.

Kære Pudderdåser,
Nu I lige nævner MAC, så har jeg et spørgsmål. Jeg var i Magasin forleden dag og blev prakket en Prep + Prime Fortifiet Skin Enhancer i Neutrlize. Jeg har ret røde kinder bl.a. pga. blodsprængninger og synes ikke at min foundation og concealer fra MAC dækker det helt. Jeg vil derfor høre, om I har nogen erfaringer med denne Prep + Prime inden jeg bryder byttemærket?
Jeg bruger Aderma under og har tør/normalt hud. Jeg fik en prøve med og synes umiddelbart godt om produktet, men jeg vil alligevel gerne høre en af jer eksperters holdning til det.
Håber I har tid til at svare.
Glædelig jul – og god weekend 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *