Mine yndlings nude blushes til et naturligt look

22.11.12
Yndlings nude blushes naturlige

Yndlings nude blushes naturlige

Jeg har blushes i alle farver lige fra orange over hotpink til knaldrød, men en helt klassisk nude ferskenpink blush med lidt shimmer er det, jeg bruger mest, og som de fleste kvinder vil opleve klæder dem bedste. Her er de tre bedste idiotsikre hverdagsblushes til et naturligt look med en fin glød til kinderne.

MAC Dainty
Både Helene og jeg har et helt særligt kærlighedsforhold til Dainty fra MACs mineralske blushes. Det var min allerførste MAC blush, og det er en smuk, diskret og naturlig lys pink/peach med lidt shimmer, som man bare ikke kan ødelægge eller lægge forkert. Den klæder nærmest alle og er bare pæn stort se lige meget, hvad man gør, og farven er så tilpas diskret, at den tilgiver begynderfejl.

MAC Dainty koster 210 kroner på Magasin.dk, på MACs danske webshop og i Magasin og Salling i Aalborg.

NARS Deep Throat
Alle snakker om NARS Orgasm – jeg forstår det ikke. Jeg kan ikke fordrage Orgasm, jeg synes, der er for meget glimmer i, og farven er ujævn og forkert. NARS Deep Throat er på mig alt det, som Orgasm ikke er. Den er en smuk peack-pink med det perfekte niveau af fin shimmer og god pigmentering – i modsætning til Orgasm, som er glitret på den ufede måde i min mening. Deep Throat er nok den hverdagsblush, jeg oftest rækker ud efter. Og den er så drøj i brug, at man nærmest ikke kan se det på den – dette er den første og eneste, jeg nogensinde har købt.

NARS Deep Throat Blush koster 21 pund på HQhair.com med gratis fragt. Den kan desværre ikke købes i Danmark.

Korres Natural
Korres er et makeupmærke, vi af en eller anden grund ofte overser. Det er synd og skam, for det er noget virkelig fin makeup af super kvalitet. Især deres blushes er meget gode. Natural er anderledes end både Dainty og Deep Throat. Den er mere ovre i det beige-brune og giver et meget fint naturligt, nude look.

Korres Blush koster 210 kroner og kan købes på Korres’ skandinaviske webshop og i Sephora.

Jeg har selvfølgelig også en masse blushes i sjove farver, men det er som om de klassiske bare bliver brugt mere. Hvad er din yndlingsblush?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
31 kommentarer
Uyen

Ville lige fortælle at beautybay.com holder Black Friday, så de har 20 % på Urban Decay Naked Palette. Tilbuddet gælder indtil midnat. Bare et lille tip! 🙂

Pudderdåse Katja

Mange tak

Jette

Da jeg var i Kbh. i starten af november, fik jeg lagt makeup af MACs produktansvarlige makeupartist. Hun gav mig en Bush på som hedder Small Vanity – en farve som jeg aldrig i 100 år selv ville have valgt, men som jeg endte med at købe, fordi den bare var klædelig, da den kom på.
Jeg tror, at vi har nogenlunde samme hud- og øjenfarve, var den måske også en mulighed for dig, Katja 🙂

Pudderdåse Katja

Den ser fin ud! Den er vist limited fra julekollektionen så hvis du er virkelig vild med, må du hellere købe en ekstra

Signe Marie

Mine yndlings til nude looks er BECCAs pudderblush i Sylph, gerne med en shimmer fra BECCA ovenpå, Princess er min favorit.
Til dem der er på udkig efter et billigere alternativ til Deep Throat, så er ELFS studio blush i tickled pink meget tæt på. Og den koster 30 kroner, whats not to like?

Pudderdåse Katja

Uuuh fedt tip. Tak

Ditte

Min favorit er Orgasm, når jeg vil have lyserøde kinder og det er Deep Throat ikke, altså lyserød.
Til gengæld bruger jeg en peachagtig fra Mac, samt en brunlig, også fra Mac 🙂
Har du flere blushbørster eller vasker du din børste ofte?

Pudderdåse Katja

Jeg har flere, men jeg bruger faktisk oftest den samme – og tørrer den hurtigt af i hånden 🙂 Med mindre jeg har brugt nogle af mine blushes i hardcore farver – men der bruger jeg også en anden pensel https://pudderdaaserne.dk/2011/04/20/dasedarlings-mac-187-duo-fibre-brush-pensel/
Og selvfølgelig vasker jeg mine pensler hver uge…. hosthost…

Ditte

Modtaget :-))))

Aicha Wedel

Så smukke farver! min yndlings er Melba fra Mac!
Besøg gerne min helt nye blog!

Pudderdåse Helene

Det er også en af mine favoritter <3 Melba er fiiin!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *