Dåsedarlings: MAC 187 Duo Fibre Brush pensel

20.04.11
MAC 187 Duo Fibre Brush pensel

MAC 187 Duo Fibre Brush pensel

Pudderdåserne gør en dyd ud af at være først med det sidste og anmelde de nyeste produkter. Men når vi kigger i vores egen makeup-pung, så er det de gode, gamle klassikere, vi oftest hiver frem. I denne serie Dåsedarlings vil vi derfor fremhæve de produkter, som hverken er nye eller hotte, men som derimod er dem, der har eksisteret længe, og som vi bruger allermest. Disse produkter er kun dem, vi selv bruger begge to og har brugt længe. De er ikke nyheder, men du kan stadig købe dem.

Helene og jeg kunne i virkeligheden lave en lang serie af dåsedarlings med MACs pensler alene,  så hvordan skal vi vælge nogle ud? Men når jeg kigger på min samling af MAC pensler er der to slags, jeg har købt to af, og 187 er den ene, og det giver den en helt særlig status.

Og hvorfor har jeg to slags af den samme pensel? Det er fordi, jeg bruger den til alt. 187 er en multikunstner. Nederst består den af et tæt lag sorte, naturlige hår og derimellem et tyndere lag hvide, syntetiske fibre, og denne unikke kombination gør, at den kan give et ganske let og naturligt lag af produkt på huden. Det gør den til en af de bedste foundation pensler og til en af de bedste pensler til at give et naturligt skær af blush. Især hvis du har en kraftig farve blush, du har svært ved at få naturlig nok. Og du kan bruge den til stort set alt andet i ansigtet også.

187 som foundationpensel
187 er en klassiker til at bruge til foundation, og man bruger den ved at stipple eller duppe sin foundation på, som jeg har talt om før. Jeg ‘maler’ ikke min foundation på, jeg dupper den på, og det giver et meget fint, airbrushed look. Giver det mening? Hvis du stadig ikke forstår, hvad jeg mener, så kan jeg anbefale Enkores video på YouTube. Han er en spøjs fætter, men han ved, hvad han foretager sig. Ellers spørg ind til det, så skal jeg prøve at forklare.

187 som blushpensel
Den er lidt stor til blush, men når man som mig har store æblekinder, så er den perfekt. Og den er fantastisk, fordi den giver et helt let lag af farve. Så selv med en hyperpigmenteret NARS blush, så er det muligt at få en fin glød, når man bruger denne.

Og du kan selvfølgelig også bruge den til mineralsk foundation, pudder, bronzer, highlighter osv. Mulighederne er uendelige, den er fantastisk til det hele. Jeg ved at Helene oftest bruger den til mineral produkter, både blush og løs pudder foundation.

Eneste minus er prisen, den koster 350 kroner. Men hvis du passer godt på den og vasker den, som Helene har vist os, så kan den holde evigt.

Her kan du købe den
MAC 187 Duo Fibre Brush kan købes i Magasin for 350 kroner eller på Magasins webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Pudderdåse Helene

Hej Anne Elisabeth!
Jeg vidste slet ikke at Make Up Store havde en Duo Brush. Tak for info!
Mvh. Helene

Pudderdåse Katja

Der er efterhånden en del mærker, der har sådan en. Jeg har også set den hos Nilens Jord, og på YouTube snakker de allesammen om Sigmas version. Men jeg har ikke prøvet nogle af delene. Men hvis andre har erfaringer med andre versioner, vil jeg meget gerne høre dem. Tak for input Anne Elisabeth, den kendte jeg heller ikke 🙂

Sofie

Sigma har også fantastiske børster, har selv en masse derfra, det eneste negative ved dem er at shipping er lidt dyrt samt, at når man vasker dem flyder noget af det sorte farve ud i de hvide børstehår, ellers er de super lækre.

Pudderdåse Katja

Dem har jeg også hørt godt om, men har desværre ikke prøvet dem endnu.

Mette Straa

Den fra Nilens Jord er lidt tynd i det, synes jeg. Desuden taber samtlige af mine ansigts pensler fra Nilens Jord hårene 🙁

Pudderdåse Helene

Hej Mette!
Det er da utrolig irriterende, jeg har heldigvis kun prøvet det med én pensel og den fik jeg byttet.
Mvh. Helene

Kathrine

Øhm, måske et lidt dumt spørgsmål, men: dupper du også med penslen, når du bruger pudder-produkter?
Jeg ved, at en anden af jeres pensel-favoritter er fra e.l.f. og jeg har lige set, at de har fået deres stipple-brush tilbage på lager i dag – har I erfaringer med den? Til 3,50 £ er den jo mildest talt noget billigere, så det kunne være spændende at høre jeres altid saglige tanker.
Her er et link til den:
http://eyeslipsface.co.uk/product~prodID~248.htm
Mvh Kathrine

Pudderdåse Katja

Hej Kathrine
Til Pudder bruge jeg MACs standard 150 pudder pensel. Jeg har ikke prøvet den fra ELF desværre.
Kh. Katja

Kathrine

Hej Katja
Tak for svaret 🙂 Jeg må se om jeg tør kaste mig ud i e.l.f.’s discount-udgave.
Mit første spørgsmål gik egentlig på hvordan du bruger 187’eren til pudder-baserede produkter (såsom mineral-produkter, som du nævner i anmeldelsen): dupper/stippler du også da eller “maler” du måske i stedet?
Kh Kathrine

Pudderdåse Katja

Jeg bruger slet ikke mineralpudder, men når jeg bruger den til pudder bruger jeg den bare som en helt almindelig pensel.
Kh. Katja

Pudderdåse Helene

Hej Katrine!
Når jeg bruger 187 til mineralpudder, bruger jeg den, som jeg ville bruge en kabuki (altså i cirkulære bevægelser).
Mvh. Helene

Kathrine

Tusind tak for jeres svar, begge to. Meget brugbart 🙂
God påske!
Kh Kathrine

Pudderdåse Katja

Dejligt du kan bruge det. Og god påske til dig også.
Kh. Katja

Sara

Hej Kathrine
Jeg har både blush brush og stipple brush fra E.L.F og kan kun anbefale deres pensler fra studio linien.
De er super bløde og lige så gode som mine dyre pensler .. Jeg bruger min stipple brush til flydende foundation dagligt og den har end ikke mistet et hår endnu.
Derudover kan jeg anbefale deres lakker (har dem alle :o)) og alt deres make up fra studio linien .. Det andet er ikke så godt.
Held og lykke med det 🙂
Kærlig hilsen
Sara
PS.
Der er omkring 50 kr. rabat ved køb for omkring 200 frem til d. 25 på deres webshop 🙂

Pudderdåse Katja

Tak for de gode råd Sara 🙂

Kathrine

Hej Sara
Tusind tak for anbefalingen, det var lige hvad jeg manglede at høre – nu er jeg på vej ind på deres webshop for at gøre et indhug i deres studio-linie. Dejligt at du havde lyst til at tippe mig om det 🙂
Kh Kathrine

Pudderdåse Katja

Hvor er det dejligt, når I kan hjælpe hinanden 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *