Auktion: Pudderdåsernes makeupskole til fordel for AIDS-Fondet

Mine yndlings nude blushes til et naturligt look

Yndlings nude blushes naturlige

Jeg har blushes i alle farver lige fra orange over hotpink til knaldrød, men en helt klassisk nude ferskenpink blush med lidt shimmer er det, jeg bruger mest, og som de fleste kvinder vil opleve klæder dem bedste. Her er de tre bedste idiotsikre hverdagsblushes til et naturligt look med en fin glød til kinderne.

MAC Dainty
Både Helene og jeg har et helt særligt kærlighedsforhold til Dainty fra MACs mineralske blushes. Det var min allerførste MAC blush, og det er en smuk, diskret og naturlig lys pink/peach med lidt shimmer, som man bare ikke kan ødelægge eller lægge forkert. Den klæder nærmest alle og er bare pæn stort se lige meget, hvad man gør, og farven er så tilpas diskret, at den tilgiver begynderfejl.

MAC Dainty koster 210 kroner på Magasin.dk, på MACs danske webshop og i Magasin og Salling i Aalborg.

NARS Deep Throat
Alle snakker om NARS Orgasm – jeg forstår det ikke. Jeg kan ikke fordrage Orgasm, jeg synes, der er for meget glimmer i, og farven er ujævn og forkert. NARS Deep Throat er på mig alt det, som Orgasm ikke er. Den er en smuk peack-pink med det perfekte niveau af fin shimmer og god pigmentering – i modsætning til Orgasm, som er glitret på den ufede måde i min mening. Deep Throat er nok den hverdagsblush, jeg oftest rækker ud efter. Og den er så drøj i brug, at man nærmest ikke kan se det på den – dette er den første og eneste, jeg nogensinde har købt.

NARS Deep Throat Blush koster 21 pund på HQhair.com med gratis fragt. Den kan desværre ikke købes i Danmark.

Korres Natural
Korres er et makeupmærke, vi af en eller anden grund ofte overser. Det er synd og skam, for det er noget virkelig fin makeup af super kvalitet. Især deres blushes er meget gode. Natural er anderledes end både Dainty og Deep Throat. Den er mere ovre i det beige-brune og giver et meget fint naturligt, nude look.

Korres Blush koster 210 kroner og kan købes på Korres’ skandinaviske webshop og i Sephora.

Jeg har selvfølgelig også en masse blushes i sjove farver, men det er som om de klassiske bare bliver brugt mere. Hvad er din yndlingsblush?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

31 kommentarer

 • Sara

  Jeg har først fået øjnene op for hvad en blush gør for hele looket i starten af 2012, men siden da har jeg investeret i flere forskellige. Mine favoritter er MAC Warm Soul og den limitid fra Marilyn Monroe i farven The Perfect Cheek.
  De er virkelig fine, og meget anvendelige, både til hverdag og til fest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Warm Soul er også fin. The Perfect Cheek fik jeg desværre ikke prøvet. Jeg har haft samme oplevelse som dig – før kunne jeg typisk gå ud til hverdag med øjenmakeup og uden blush. I dag er nærmest omvendt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Københavnere kan evt. smutte i Sephora og prøve dem af – de har minus 20% på alle mærker de næste par dage: http://www.facebook.com/Sephora.Danmark :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie HG

  Jeg er vild med Chanels joues contraste i Reflex til gylden sommerhud (er generelt vild med mange af blusherne fra den serie). Til vinterbleg hud er jeg pjattet med de fleste peach-blushes – lige nu bruger jeg Nectar fra Laura Mercier. Eeeeelsker blushes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Chanels Joues Contraste er også så fine. Pink Explosion er en af mine yndlings – den må komme med i en post om pink blushes

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hahah faktisk pudsigt at du nævner Mac Dainty som en af dine ynglings og i samme åndedrag nævner at du ikke kan fordrage Nars Orgasm. Jeg købte nemlig Mac Dainty efter at jeg havde haft Orgasm i noget tid og jeg synes de er fuldstændig ens. Det var lidt surt at opdage efter jeg havde købt dem begge. Måske har du fået en dårlig Orgasm… Men man behøver i hvert fald ikke begge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Synes du? Der var SÅ meget guldglimmer i min Orgasm… Æv… Det er der slet ikke i Dainty. Det er måske tid til at prøve en ny Orgasm :-p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Bliver altid lidt stolt af mig selv, når I skriver om et produkt, som jeg netop har investeret i. Som om jeg lige har valgt lidt ekstra rigtigt.. Jeg har nemlig lige købt MAC’s Dainty, og jeg er så glad for den! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er uden tvivl Fleurpower fra Mac!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Åh Fleur Power var SÅ tæt på at komme med her. Jeg stod med den og Dainty i hånden og var læææænge om at vælge. Elsker Fleur Power <3 Det er Helenes gode indflydelse

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min blush er egentlig en bronzer, jeg bruger Antigua fra Bobbi Brown, synes faktisk den fungerer bedre sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har mange bronzere jeg bruger som blush – og vice versa

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih elsker blush og har allerede alt for mange, men kan ikke lade være med at ønske mig flere. Jeg har været til cremeblush hele sidste år, men er vendt tilbage til pudder. Jeg vil gerne have flere blushere fra Nars, men det er lidt ærgerligt at man ikke kan prøve farverne først. Jeg er i øvrigt vild med min Nars Orgasm. Det er ikke hver dag, at jeg har brug for så meget guldshimmer, men uha, hvor bliver jeg pæn på nulkommafem. Indtil videre synes jeg, at Nars og Benefit laver de bedste blush. De er drøje, pigmenterede og nemme at arbejde med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   NARS er de BEDSTE blushes. Vi vil have NARS til Danmark – sådan er det bare!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min ynglings er vist: Margin Blush fra MAC …. har nu heller ik ret mange at vælge imellem, hehe. Men jeg er ikke voldsomt dullet op til hverdag, så syns denne her er fin :)
  – og tak for eksil-indlægget Katja ;) ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Selvtak :-D
   Margin er skøn – kommer klart på min top5!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Bruger p.t. Bourjois “Rose Dór” , nu hvor vinterblegheden har sadt ind, men leder efter en god creme blush uden glimmer og andet sjovt – kan I anbefale noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uyen

  Ville lige fortælle at beautybay.com holder Black Friday, så de har 20 % på Urban Decay Naked Palette. Tilbuddet gælder indtil midnat. Bare et lille tip! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Da jeg var i Kbh. i starten af november, fik jeg lagt makeup af MACs produktansvarlige makeupartist. Hun gav mig en Bush på som hedder Small Vanity – en farve som jeg aldrig i 100 år selv ville have valgt, men som jeg endte med at købe, fordi den bare var klædelig, da den kom på.

  Jeg tror, at vi har nogenlunde samme hud- og øjenfarve, var den måske også en mulighed for dig, Katja :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Den ser fin ud! Den er vist limited fra julekollektionen så hvis du er virkelig vild med, må du hellere købe en ekstra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Marie

  Mine yndlings til nude looks er BECCAs pudderblush i Sylph, gerne med en shimmer fra BECCA ovenpå, Princess er min favorit.

  Til dem der er på udkig efter et billigere alternativ til Deep Throat, så er ELFS studio blush i tickled pink meget tæt på. Og den koster 30 kroner, whats not to like?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min favorit er Orgasm, når jeg vil have lyserøde kinder og det er Deep Throat ikke, altså lyserød.

  Til gengæld bruger jeg en peachagtig fra Mac, samt en brunlig, også fra Mac :-)

  Har du flere blushbørster eller vasker du din børste ofte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smukke farver! min yndlings er Melba fra Mac!

  Besøg gerne min helt nye blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Det er også en af mine favoritter <3 Melba er fiiin!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Auktion: Pudderdåsernes makeupskole til fordel for AIDS-Fondet