Anmeldelse: MAC Cremeblend Blush

11.04.11
MAC Cremeblend i Ladyblush

MAC Cremeblend i Ladyblush

Som vi tidligere har skrevet om, har MAC udskiftet alle deres gamle Blushcremes med Cremeblends. Du kan stadig købe de gamle Blushcremes, da de stadig har dem på lager, men det er et spørgsmål om tid, før de er helt væk.

Og heldigvis for det, for selvom nogen kommer til at savne de gamle farver, som for eksempel Maria, så er Cremeblends bare meget bedre. De gamle Blushcremes var fedtede og besværlige at arbejde med, de nye Cremeblends er nogle helt suveræne cremeblushes.

Der er nogle af farverne fra de gamle Blushcremes, der er ført med over i de nye Cremeblends, men selvom navnene går igen, er farverne noget anderledes.

Jeg har prøvet den til denne test i farven Ladyblush, og jeg har den allerede i So Sweet, So Easy. For begge gælder det, at det er skønne blushes at arbejde med. De er cremede, nemme at blende og lægger sig meget pænt på huden.De er blandt nogle af de bedste cremeblushes, jeg har prøvet, hvis ikke de bedste.

Det perfekte sommer-look
Cremeblush er en rigtig god ide til sommer især, hvor de giver et dewy, naturligt look, der er perfekt til sommeren. Du kan duppe den på med fingrene, jeg plejer at bruge MACs 130 pensel, som er min favorit til cremeblushes.

Husk, at når du bruger cremeblushes eller andre cremede produkter i ansigtet, skal du lade være med at bruge pudder. At bruge cremeprodukter oven på pudder bliver sjældent pænt. Desuden er det, du vil opnå med en cremeblush også typisk dette lidt skinnende, dewy, glødende look, som man kan opnå ved at bruge en cremet foundation uden pudder på og så en cremeblush ovenpå. Hvis du vil have highlighter på, så gå også efter et cremet produkt, for eksempel MACs Creme Colour Base i farven Hush.

Neutral koral
Farven Ladyblush er rigtig fin. MAC beskriver den som ‘Warm neutral coral’, hvilket overraskede mig, da jeg så den i æsken. Der ser den næsten brun ud. Men når man får den på, så giver det god mening. Så bliver den lige præcis en klædelig neutral koralfarvet, som er meget diskret og klædelig.

MAC Cremeblend i Ladyblush på kinderne
Nu er det anden gang i ser det her billede. Første gang var det i testen af Bobbi Browns foundation som jeg også har på. Jeg har også Cremeblend i Ladyblush på. Og der venter en test mere.

 

Min eneste anke går på cremeblushes generelt. De holder ikke ret længe på mig desværre, ikke lige så længe som en pudderblush. Men det har jeg endnu ikke oplevet en cremeblush gøre, desværre.

Her kan du købe det
Du kan købe MACs Cremeblends og de andre omtale produkter fra MAC i Magasins butikker samt Salling i Aalborg. Du kan også købe dem på Magasins webshop. Du kan også stadig nå at købe din gamle favorit Blushcreme.

PS. Husk vores TRESemmé konkurrence, som løber til på torsdag.

Bruger du nogensinde cremeblush?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
StyleStories

Spændende, den må jeg prøve. Skal vist gå lidt i amok i MAC når jeg skal til London om 3 uger, det er super billigt i Heathrow 🙂

Pudderdåse Katja

Oh ja, det er det. Der er en del penge at spare. Jeg gik selv riiimelig meget amok, sidste jeg var i London 😀

guld.log

Uhh, spændende…..den må jeg prøve! 🙂

Kathrine

Det lyder jo rigtig godt. Din beskrivelse af et dewy sommer-look gør mig helt inspireret! 🙂 Du skriver, at du også har So Sweet, So Easy – hvordan er den i farven? Ud fra billederne ligner det en knald-pink, men når Ladyblush er så diskret på huden, er den måske også knapt så kraftig?

Pudderdåse Katja

Hej Kathrine
Den er meget diskret på. Den bliver meget lys og naturlig pink på ligesom denne.
Kh. Katja

Kathrine

Tak for svaret! Det lyder rigtig godt, helt perfekt til sommeren 🙂

Anna

Hej Pudderdåser:)
Hvilke børster bruger i sådan til basic make up?( Pudder, Blush, Foundation )
I er virkelig gode til det eher, elsker jeres blog:)

Pudderdåse Katja

Hej Anna
Tak skal du have, det er virkeligt pænt af dig.
Vi snakker faktisk ofte om at lave en penselguide… Vi skriver os det lige bag ørerne igen. Helene og jeg bruger ikke det samme, men jeg kan da lige skrive mine egne favoritter:
Til foundation bruger jeg en elf pensel, som er den mest fantastiske foundationpensel nogensinde, selvom den slet ikke er lavet til det. Det er den, der hedder Powder Brush fra deres Studio Line. Den er helt flad i toppen. Jeg dupper min foundation på, og det bliver SÅ fint.
Derudover er jeg MAC pensel-dåse. 😀 Nej, ved du hvad… jeg skriver lige et indlæg i stedet… Det her er der sikkert andre der vil læse. Giv mig lige en halv time, så er det der.
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *