På tværs af sæsonerne kapitel to

Fredagsfavorit: Depend Holographic

Depend Holographic

Næsten hele den danske (og internationale for den sags skyld)negleblogscene klapper i hænderne og glæder sig over det tidlige efterårs største tendens nemlig de holografiske neglelakker. Der er nærmest ikke et eneste brand, som ikke på den ene eller den anden måde har bidraget med en eller flere af de holografiske lakker.

Den første og de andre…
Min første rigtige holografiske lak er så gammel, at jeg ikke en gang kan huske, hvornår den er fra, men den er mindst fem år gammel og det er Chanel Holographic. (Ha! Jeg blev selvfølgelig nødt til at tjekke på google, og det var netop i 2007, den kom ud). Det er ikke en lak, jeg har brugt voldsomt meget og nu får jeg tæv… den er faktisk kun blevet brugt til at male på mine pensler, så jeg kan genkende dem fra andres pensler.
Hvad det er, der har sat hele denne bølge af holografiske lakker i gang, ved jeg ikke. Men jeg ved, at der blev mumlet længe i krogene til udsigten om, at Gosh Holografic Hero igen kom i butikkerne.  Make Up Store har også nogle stykker, det danske mærke FNUG har lanceret tre farver og China Glaze har en kollektion. Der er med garanti nogle mærker, jeg har glemt, men ovenstående er dem jeg selv, har haft fingrene i.

Man kan altid regne med Depend!
Depend lavede ikke bare en eller to holografiske lakker. Det er blevet til en hel kollektion bestående af tolv holografiske lakker. Det er ikke alle tolv, der har lige kraftig holografisk effekt, men de er alle meget smukke! Jeg har kun testet nogle af dem og desværre kan den holografiske effekt slet ikke ses på mine billeder, men den er der altså! Husk at der som altid er et enkelt lag på pegefingeren og to lag på de resterende fingre.  Se billedet af alle lakkerne samlet på Depends site her.
Photobucket
I øverste række er det fra venstre mod højre: 2025, 2026, 2029 og 2032
I nederste række er det fra venstre mod højre: 2033, 2034, 2035 og 2036

Tip til holografiske lakker
En god underlak (nogle mærker har endda designet en særlig underlak, som forstærker holoeffekten) og en meget blank overlak hjælper gevaldigt på effekten, og så er det ekstra bonus, når solen skinner!

Depend Holographic kan købes i en begrænset periode i Matas og koster 45 kroner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

17 kommentarer

 • Jeg har også testet Depends holografiske lakker med stor succes – en denim blå (http://ilovemymascara.blogspot.dk/2012/07/like-rainbow.html), en grøn og en sølgrå :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Ihh det irriterer mig sådan at den holografiske effekt helt forsvinder på billederne.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HR

  Hvad er en holographic neglelak; hvad gør den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt forstå det irriterer dig at den holografiske effekt forsvinder på billederne – jeg kan slet ikke se andet end en farve med lidt glimmer i :-) tror jeg må ned i matas og se den med egne øjne. Men dejligt at man kan få en billig neglelak med holografisk effekt i så mange farver. Jeg har selv den fra gosh og den er altså fantastisk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Signe

   Ellers kan du med fordel søge på google, jeg er sikker på at der er nogle der har været mere heldige og har fotograferet i solskin :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • else

  Jeg blev også glad for at Depend ENDELIG gav nogle af deres lakker navne og ikke kun lod dem være endnu en omgang numre i rækken. Det er simpelthen SÅ kedeligt at svare ‘#242’ eller lign hvis nogen spørger hvad det er for en fin lak man har på:p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Else

   Ja, det er rigtig skønt, men det er vist kun denne kollektion!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den ene fra Depend fra min Goodiebox, og den er simpelthen så mega fed. Det undrer mig at sådan en stor Matas som den i Lyngby slet ikke har dem, øv. Jeg kan ikke finde dem, der hvor jeg kommer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Lullumut
   Det var da sært, de burde have dem, men jeg har hørt fra andre, at de har været vanskellige at skaffe :-(

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kære Helene – hvorfor kun et lag på pegefingeren?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Julie
   Det er for at illustrere, hvordan lakken dækker. Det er svært, at få et overblik over, hvis man bare lakerer færdig og viser det.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Jeg troede lige jeg havde fundet en løsning på hvorfor min (specielt) højre pegefinger altid skaller før de andre :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvis du vil sælge din Chanel Holographic, må du meget gerne kontakte mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Lise
   Det vil jeg ikke, den har en helt særlig værdi for mig. Det har jeg bare ikke skrevet om i indlægget :-)

   Mange hilsner Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tværs af sæsonerne kapitel to