Fredagsfavorit: Smashbox Halo Sculpt + Glow Face Palette

Fredagsfavorit: Smashbox Halo Sculpt + Glow Face Palette
26.04.24
Fredagsfavorit: Smashbox Halo Sculpt + Glow Face Palette

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Selvom det er mange år siden, at Becca sagde farvel, så husker jeg naturligvis stadig tilbage på mærket med glæde. De havde nogle af markedets smukkeste bronzere og highlightere, hvis du spørger mig. Heldigvis er nogle af produkterne ligeså stille blevet en del af Smashbox’ sortiment. For nylig landede fire nye paletter med nogle af de føromtalte farver i, og de er simpelthen så pæne. Den, jeg har valgt her, er Pink Saturation, som er meget klædelig. Siden den landede i postkassen har den været i makeuptasken, hvor den bliver brugt stort set dagligt. De fire forskellige paletter er komplette i form af en bronzer, to blushes og en highlighter i hver. Samtlige farver i paletterne er virkelig smukke og velvalgte. Dig med lidt mørkere hud er heldig at kunne bruge Berry Saturation, der også er virkelig smuk.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Smashbox Halo Sculpt + Glow Face Palette

Nu hedder paletterne jo Sculpt, så jeg havde umiddelbart forestillet mig nogle køligere farver til skyggerne. Det passer mig dog meget bedre med en bronzer, så jeg er helt tilfreds med farverne.
Det er paletterne i Pink Saturation og Back to Cali jeg har fået tilsendt. Back to Cali er varmere og indeholder highlighteren C-Pop, der jo af gode grunde er temmelig kendt. Back to Cali kan jeg nok først bruge, når solen titter lidt mere frem, end den gør i øjeblikket.
Samtlige paletter er til min store lettelse veganske. Det betyder, at de sidste to skal købes hjem. De indeholder nemlig de farver, jeg bruger mest på øjnene. Samtidig elsker jeg jo paletter, så jeg har det hele samlet. Samtlige formler lægger sig afsindig smukt på huden. De har en primer-agtig effekt, der får huden til at syne fejlfri.

Pink Saturation

Highlighteren Rose Quartz er en evig favorit, og den er med i Pink Saturation paletten. Den kan se helt våd ud, hvis den bliver påført en lidt fugtig primer eller med en fugtet pensel. Det giver et helt særligt udtryk og kan virkelig skabe blikfang på øjenlåget eller i øjenkrogen. Den er naturligvis også smuk på kindbenene. Det bedste ved den er netop, at den kan tones op og ned efter behov. Det gælder i øvrigt samtlige farver i paletterne, de er både lette at bygge op og tone ud. Det betyder, at du uden videre kan lægge en makeup, der er fint tonet ind i hinanden. Det er endnu ikke lykkedes mig at opnå hårde kanter eller uheldige skjolder. Selvom jeg har forsøgt og farverne i hvert fald i Back to Cali egentlig er for mørke til mig.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *