Max Factor vinderen er...

MD Formulations Vit-A-Plus Night Recovery: Gammel kærlighed ruster ikke

MD Formulations Vit-A-Plus Night Recovery

En god kemisk eksfoliering med enten AHA, BHA eller en kombination er for mig en af de vigtigste ting, du kan have i din hudplejerutine. Hvad enten du har forstørrede porer, hudorme, trist og grå hud, solskader, rynker eller andre problemer vil det rette produkt med effektiv kemisk eksfoliering kunne hjælpe på det.

Sådan et er MD Formulations Vit-A-Plus Night Recovery. Faktisk har det nok været et af de første – hvis ikke det første – af slagsen jeg prøvede, og kærligheden har varet ved. Produktet er en kombination af glykolsyre og en mindre mængde salicylsyre i en effektiv PH-værdi tilsat E-vitamin og en mindre mængde A-vitamin. Og det virker. På mig så mindsker det urenheder, porer, ujævnheder – alt det som den rette eksfoliering skal kunne. Samtidig er det uden parfume og så mild, som en kemisk eksfoliering nu kan være.

MD Formulations er generelt en serie, der arbejder rundt om glykolsyre, og hvis du er på udkig efter effektive produkter med glykolsyre, så er dette absolut en serie at kigge hos. Den lave PH værdi i syreprodukterne sikrer en effektiv peeling, de er uparfumerede, og de er generelt effektive. Jeg er fan. Det eneste minus er prisen – især i Danmark. Den vejledende udsalgspris i Danmark er 715 kroner, hvilket er markant højere end i de omkringliggende lande.

Du kan købe MD Formulations Vit-A-Plus Night Recovery hos primært saloner og spas i Danmark. Find forhandler på Dermanors hjemmeside. MD Formulations bliver som så meget andet kopieret, så pas på hvor du køber det fra i udlandet, hvis du vil spare penge. Hos fx. lookfantastic.com kan du stole på, at dine produkter er ægte, og det koster under det halve.

Brug din sunde fornuft og tjek vores liste over troværdige webshops.

Har du for øvrigt set vores nye gæsteblog? Pantene har lanceret Howsyourhair.dk og de har sådan nogle søde dåserne som gæstebloggere. Tjek den lige ud!

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Har I prøvet MD. Formulations produkter?

Og har I set på den nye blog?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

40 kommentarer

 • Sheila

  Jeg har kun prøvet et enkelt produkt fra md formulations nemlig deres facial cleanser. Selvom det bare er en rens og den hurtigt bliver vasket af igen er jeg helt forelsket og synes faktisk den virker. Glæder mig til at prøve flere af deres produkter og måske også deres frugtsyre-behandling på klinik. Er det noget i pudderdåser har erfaring med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej ikke lige personligt og med MD Formulations. Men det virker! Tag ikke fejl af det, og MD Formulations har styr på frugtsyre. Frugtsyrebehandlinger er nogle af de få behandlinger på klinik, som jeg synes er pengene værd. Sørg for at finde en god behandler, det kræver en seriøs klinik.

   Helene er i gang med at teste en serie behandlinger pt. men det er et andet mærke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sheila

   Eeeej det er jeg glad for at høre. Har været lidt i tvivl om det nu virkede og om det var pengene værd, men det lyder sådan
   Tak for svar :=

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har rosacea (niveau0-1), og er i tvivl om jeg må bruge et sådant produkt? Eventuelt kunne I skrive lidt om rosacea – jeg er jo ikke den eneste, der lider med røde kinder.. Og min foretrukne creme fra Ole H har desværre ikke den samme effekt mere, så måske er det på tide at prøve noget nyt. Tak for en dejlig blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Mia
   Mange med rosacea oplever god effekt af glykolsyre – nogen oplever det modsatte. Det er umuligt for mig at sige, hvilken gruppe du vil høre til, men jeg ville mene, det absolut ville være et forsøg værd. Måske en kosmetolog som forhandler produkterne kunne hjælpe dig med en prøve først?
   Rosacea står absolut på vores to-do liste. Jeg ved det godt. Men – hverken Helene eller jeg har personlige erfaringer, så det gør det lidt mere vanskelligt.

   Har du erfaringer med A-Dermas serie mod rosacea? De har en hudplejeserie særligt til det.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er nogle rigtig gode produkter, jeg bruger md formuations facial cleanser, skin perfection gel og moisture defence antioxidant creme dagligt. Jeg har fået frugtsyrer behandling hos en kosmetolog og har efterhånden fået meget pæn hud. Jeg går stadigvæk fik frugtsyrerbehandling en gang hver 6-7 uge. Frugtsyrerbehandlingen gav mig gode resultater, jeg startede op med et forløb på 10 uger hvor jeg fik behandlingen 1 gang og ugen og derefter hver 6-7uge. Jeg kunne virkelig se en forskel, så pengene er givet godt ud. Havde virkelig ingen problemer med huden i mine teenagere år, men dersvære i slutning af 20’eren gik det hel bananas, men bumser og acne osv. Jeg prøvet mange forskellige cremer osv men intet hjalp, men fik først styr på den urene ud da en kosmetolog anbefalet mig md formulations. Som der bliver nænvt i indlægget så er det en et dyrt bekendtskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det ER et dyrt bekendtskab. Men når det virker så… I modsætning til så meget der IKKE virker :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik Boysen

  Hej hvis man syntes 715 kr er lidt dyrt så skulle man kigge på
  paulas choice
  paulaschoice-eu.com/ (Tjek også beautypedia.com/ der er anmeldelser af over 45000 produkter. Baseret på publiceret forskning.)

  Hun laver også nogle rigtig gode AHA og BHA produkter uden farve og parfume. De koster ca 250 kr for 100 ml.
  Ps hvis man aldrig har prøvet syre produkter så start med de laveste styrker, og kun hver anden dag til at starte med.
  Også lige til Mia, Nogle patienter med rosacea har faktisk oplevet gode resultater med et AHA eller BHA produkt, bare husk at produkterne ikke skal indeholde parfume, alkohol, eller farve da disse ingredienser kun kan være med til at forværre rosacea.
  (Da jeg ikke er læge ville jeg råde dig til at spøge ham først)

  Kan godt blive lidt bekymrede når du skriver at du bruger ole H, alle hans produkter indeholder ihvertfald parfume/æteriske olier som bestemt ikke hjælper på rosacea. Plus de kommer i en krukke som bestemt ikke kan holde de dejlige ingredienser (som han også bruger) stabile.
  Fortsat god dag til alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Jeg bruger Cliniques Turn around serum. Den kan vist lidt af det samme? Den er jeg vældig glad for, selvom jeg har enormt saft hud og tendens til eksem i ansigtet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, det er lige præcis det, den kan. Det har vi også skrevet om. Den indeholder en 3. type syre, men er også virkelig god.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej. Da jeg har problemer med rødme og små urenheder, ville jeg gerne prøve produkterne. Men hvilket produkt vil i foreslå man starter ud med, hvis man vil starte med at købe et?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej. Da jeg har rød og uren hud ville jeg gerne prøve et af disse produkter. Men hvilket produkt vil du anbefale man starter med at købe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Mette
   Det jeg har skrevet om her – Vit-A-Plus Night Recovery – vil være et virkelig godt bud.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Har brugt produkterne ( rens, clycol serum, samt ovenstående) og har været glad for dem – eneste minus er prisen. Desværre er der ikke længere vilde tilbud fra England på serien så jeg bruger p.t. i stedet Paulas Choice og er ret vild med Olays serum 3 point (den røde flaske).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik Boysen

  Kan igen anbefale Paulas choice ( der findes også andre gode mærker.)
  Her kan du købe prøver så du kan se om du kan tåle det.
  Oven i det har de også en 30 dage ful retur ret så du kan prøve produkterne. og hvis du ikke kan lide dem kan man bare sende dem tilbage. SKØNT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik Boysen

  Hej Maria ville bare høre hvor høj koncentration af AHA eller BHA kosmetologen brugte på dig.
  Ville nemlig gerne selv prøve en gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvis det er MD Formulations, så er det glykolsyre.

   Salicylsyrebehandlinger – også kaldet TCA – er en heftig peeling, når man få det i terapeutiske behandlinger. Det er noget helt andet end en AHA peeling og kræver nogle dage, hvor man ikke ser så godt ud bagefter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda N

  Hej
  Er der noget produkt i kan foreslå der har en mere overkommelig pris?
  Paulas Choice har jeg kigget på, men deres fragt er simpelthen så dyr…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Avene Cleanance K er rigtig god. Jeg har en anmeldelse på vej

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda N

   super, den glæder jeg mig til så

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Hej Pudderdåserne.
  Jeg ved godt at dette er et lidt ældre indlæg, men jeg faldt over det og det fangede min interesse.
  Hvordan bruger man dette produkt, som jeg har forstået det skal det påføres efter rensning, men inden creme, og skal det i hele hovedet eller skal det f.eks kun påføres i T-zonen hvis det er der man har problemhud?

  Jeg kan se at der i kommentarerne bliver nævnt andre billigere produkter. Har i siden indlægget fundet noget lignende der er billigere?

  Mvh Nadia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Nadia
   Du bruger det efter rens på ren hud og før noget andet creme.

   Avene Cleanance K er god og med AHA og BHA i også.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej virker der som en serum, eller hvad skal det sidestilles med? Der er nemlig en serum i samme navn? Virker den også på tør hud? Bruger lige nu continuous renewal serum også fra md, men den her lyder lidt mere effektiv? Ved godt det er mod rynker med det er vel ok at forebygge er 25?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Serum er bare en konsistens. Continuous Renewal indeholder også syrepeeling, og selvom jeg ikke kender produktet i detaljer, så skal du i hvert fald ikke bruge begge to. Jeg ved ikke, om denne er bedre? Alle MD Formulations produkter med AHA er virkelig gode.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Syrepeeling? Ud fra indholdet kan du så se hvad forskellen på de to er? Synes bare at den jeg bruger ikke har samme effekt mere, så har tænkt på at skifte til den anden! Er det en man bruger hver aften? Kan du fortælle hvad forskellen på Night recovery og vita-a-plus serum er? Undskyld alle de dumme spørgsmål, men synes virkelig det er svært at læse noget ud fra indholdet:-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvis du skriver indholdet til mig, så ja. Men jeg har ikke en indholdsfortegnelse på Night Recovery :) Du kan også sende mig et billede på min mail katja@pudderdaaserne.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej de damer.
  Jeg er pt igang med projekt-baby, og så får jeg læst, at A-vitamin vist ikke er så godt for fostre og forplantningsevne.. Hmm..
  Betyder det mon, at jeg skal ligge den her creme længst bagest i skuffen??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   MD Formulations skriver selv så vidt jeg husker en advarsel på produktet om graviditet, så ja det er nok en god idé.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Jeg har bestilt denne night recovery, men er i tvivl om hvilken creme jeg skal bruge til? Jeg har en Chanel hydra beauty gel, men ved ikke om den bliver for let eller generelt fungerer dårligt med MD? Jeg ville meget gerne have råd til bare at købe cremen i samme serie, men det har jeg desværre ikke, så håbede at kunne bruge den jeg nu en gang har?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Kathrine
   Prøv at se hvordan det går, det fungerer sikkert fint. Det er ikke nødvendigvis en fordel at produkterne kommer fra samme serie :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Kathrine
   Hvis du er glad for Chanel, så bliv endelig ved med den. Der er bestemt ingen grund til at købe produkter fra samme serie. Du kan bruge enhver creme sammen med – blot du bruger MD Formulations først.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hejsa. Min kosmetolog har fortalt mig at MD formulations produkter desværre ikke længere kan købes i EU. Virkelig ærgerligt for jeg er vild med produkterne. Hvor køber I jeres produkter henne nu efter at dette er trådt i kraft?

  Vh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Louise
   Virksomheden bag MD Formulations er blevet købt af Elizabeth Arden Pro, så hvis du vil finde noget lignende, er det der, du skal lede :-) I øvrigt er jeg ret sikker på, at det er worldwide, at det er udgået.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hov… se hvad jeg lige fandt:

   http://dermastore.dk/md-formulations

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej ☺
  Jeg vil gerne igang med at bruge noget frugtsyre i ansigtet – har tidligere fået et par behandlinger med excuviance hos kosmetolog. Hvad er bedst til hjemmebrug både maske, creme m.m?
  Gerne bedst og billigst har mest problemer i t-zonen
  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Charlotte
   Er det mod urenheder, eller er det noget andet, du vil behandle med syren? Foretrækker du frugtsyre frem for salicylsyre? For jeg tænker, at salicylsyre nok giver mere mening i T-Zonen.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Det her er bare det mest FANTASTISKE produkt!! Desværre er de svære at skaffe efterhånden. Ved i om der er et Priori produkt der svarer til night recovery?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   De har masser af AHA produkter. Men jeg ved desværre ikke nok om dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Max Factor vinderen er...