MD Formulations Vit-A-Plus Night Recovery: Gammel kærlighed ruster ikke

20.09.12
MD Formulations Vit-A-Plus Night Recovery

MD Formulations Vit-A-Plus Night Recovery

En god kemisk eksfoliering med enten AHA, BHA eller en kombination er for mig en af de vigtigste ting, du kan have i din hudplejerutine. Hvad enten du har forstørrede porer, hudorme, trist og grå hud, solskader, rynker eller andre problemer vil det rette produkt med effektiv kemisk eksfoliering kunne hjælpe på det.

Sådan et er MD Formulations Vit-A-Plus Night Recovery. Faktisk har det nok været et af de første – hvis ikke det første – af slagsen jeg prøvede, og kærligheden har varet ved. Produktet er en kombination af glykolsyre og en mindre mængde salicylsyre i en effektiv PH-værdi tilsat E-vitamin og en mindre mængde A-vitamin. Og det virker. På mig så mindsker det urenheder, porer, ujævnheder – alt det som den rette eksfoliering skal kunne. Samtidig er det uden parfume og så mild, som en kemisk eksfoliering nu kan være.

MD Formulations er generelt en serie, der arbejder rundt om glykolsyre, og hvis du er på udkig efter effektive produkter med glykolsyre, så er dette absolut en serie at kigge hos. Den lave PH værdi i syreprodukterne sikrer en effektiv peeling, de er uparfumerede, og de er generelt effektive. Jeg er fan. Det eneste minus er prisen – især i Danmark. Den vejledende udsalgspris i Danmark er 715 kroner, hvilket er markant højere end i de omkringliggende lande.

Du kan købe MD Formulations Vit-A-Plus Night Recovery hos primært saloner og spas i Danmark. Find forhandler på Dermanors hjemmeside. MD Formulations bliver som så meget andet kopieret, så pas på hvor du køber det fra i udlandet, hvis du vil spare penge. Hos fx. lookfantastic.com kan du stole på, at dine produkter er ægte, og det koster under det halve.

Brug din sunde fornuft og tjek vores liste over troværdige webshops.

Har du for øvrigt set vores nye gæsteblog? Pantene har lanceret Howsyourhair.dk og de har sådan nogle søde dåserne som gæstebloggere. Tjek den lige ud!

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Har I prøvet MD. Formulations produkter?

Og har I set på den nye blog?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
40 kommentarer
Linda N

Hej
Er der noget produkt i kan foreslå der har en mere overkommelig pris?
Paulas Choice har jeg kigget på, men deres fragt er simpelthen så dyr…

Pudderdåse Katja

Avene Cleanance K er rigtig god. Jeg har en anmeldelse på vej

Linda N

super, den glæder jeg mig til så

Nadia

Hej Pudderdåserne.
Jeg ved godt at dette er et lidt ældre indlæg, men jeg faldt over det og det fangede min interesse.
Hvordan bruger man dette produkt, som jeg har forstået det skal det påføres efter rensning, men inden creme, og skal det i hele hovedet eller skal det f.eks kun påføres i T-zonen hvis det er der man har problemhud?
Jeg kan se at der i kommentarerne bliver nævnt andre billigere produkter. Har i siden indlægget fundet noget lignende der er billigere?
Mvh Nadia

Pudderdåse Katja

Hej Nadia
Du bruger det efter rens på ren hud og før noget andet creme.
Avene Cleanance K er god og med AHA og BHA i også.
Kh. Katja

Anne

Hej virker der som en serum, eller hvad skal det sidestilles med? Der er nemlig en serum i samme navn? Virker den også på tør hud? Bruger lige nu continuous renewal serum også fra md, men den her lyder lidt mere effektiv? Ved godt det er mod rynker med det er vel ok at forebygge er 25?

Pudderdåse Katja

Serum er bare en konsistens. Continuous Renewal indeholder også syrepeeling, og selvom jeg ikke kender produktet i detaljer, så skal du i hvert fald ikke bruge begge to. Jeg ved ikke, om denne er bedre? Alle MD Formulations produkter med AHA er virkelig gode.

Anne

Syrepeeling? Ud fra indholdet kan du så se hvad forskellen på de to er? Synes bare at den jeg bruger ikke har samme effekt mere, så har tænkt på at skifte til den anden! Er det en man bruger hver aften? Kan du fortælle hvad forskellen på Night recovery og vita-a-plus serum er? Undskyld alle de dumme spørgsmål, men synes virkelig det er svært at læse noget ud fra indholdet:-/

Pudderdåse Katja

Hvis du skriver indholdet til mig, så ja. Men jeg har ikke en indholdsfortegnelse på Night Recovery 🙂 Du kan også sende mig et billede på min mail katja@pudderdaaserne.dk

Marie

Hej de damer.
Jeg er pt igang med projekt-baby, og så får jeg læst, at A-vitamin vist ikke er så godt for fostre og forplantningsevne.. Hmm..
Betyder det mon, at jeg skal ligge den her creme længst bagest i skuffen??

Pudderdåse Katja

MD Formulations skriver selv så vidt jeg husker en advarsel på produktet om graviditet, så ja det er nok en god idé.

kathrine

Jeg har bestilt denne night recovery, men er i tvivl om hvilken creme jeg skal bruge til? Jeg har en Chanel hydra beauty gel, men ved ikke om den bliver for let eller generelt fungerer dårligt med MD? Jeg ville meget gerne have råd til bare at købe cremen i samme serie, men det har jeg desværre ikke, så håbede at kunne bruge den jeg nu en gang har?

Helene Randløv

Hej Kathrine
Prøv at se hvordan det går, det fungerer sikkert fint. Det er ikke nødvendigvis en fordel at produkterne kommer fra samme serie 🙂
Kh. Helene

Katja Moikjær

Kære Kathrine
Hvis du er glad for Chanel, så bliv endelig ved med den. Der er bestemt ingen grund til at købe produkter fra samme serie. Du kan bruge enhver creme sammen med – blot du bruger MD Formulations først.
Kh. Katja

Louise

Hejsa. Min kosmetolog har fortalt mig at MD formulations produkter desværre ikke længere kan købes i EU. Virkelig ærgerligt for jeg er vild med produkterne. Hvor køber I jeres produkter henne nu efter at dette er trådt i kraft?
Vh Louise

Helene Randløv

Hej Louise
Virksomheden bag MD Formulations er blevet købt af Elizabeth Arden Pro, så hvis du vil finde noget lignende, er det der, du skal lede 🙂 I øvrigt er jeg ret sikker på, at det er worldwide, at det er udgået.
Kh. Helene

Helene Randløv

Hov… se hvad jeg lige fandt:
http://dermastore.dk/md-formulations

Charlotte

Hej ☺
Jeg vil gerne igang med at bruge noget frugtsyre i ansigtet – har tidligere fået et par behandlinger med excuviance hos kosmetolog. Hvad er bedst til hjemmebrug både maske, creme m.m?
Gerne bedst og billigst har mest problemer i t-zonen
Kh Charlotte

Helene Randløv

Hej Charlotte
Er det mod urenheder, eller er det noget andet, du vil behandle med syren? Foretrækker du frugtsyre frem for salicylsyre? For jeg tænker, at salicylsyre nok giver mere mening i T-Zonen.
Kh. Helene

Anette

Det her er bare det mest FANTASTISKE produkt!! Desværre er de svære at skaffe efterhånden. Ved i om der er et Priori produkt der svarer til night recovery?

Katja Moikjær

De har masser af AHA produkter. Men jeg ved desværre ikke nok om dem.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *