Vind de nye Max Factor foundation og mascara

17.09.12
Max Factor Facefinity og Eye Brightening Mascara

Max Factor Facefinity og Eye Brightening Mascara

Sponsoreret indlæg

Kan I huske mit indlæg om de nye Max Factor produkter? Nemlig min nye absolutte yndlingsfoundation og de farvede mascara, som er tilpasset tre forskellige øjenfarver?

Nu kan du vinde Max Factor Facefinity Foundation og Eye Brightening Mascara. Alt hvad du skal gøre er at skrive her i kommentarfeltet, hvorfor netop du skal finde. Vi vælger en vinder på torsdag.

Husk også at like Max Factors nye danske Facebook-side.

Sponsoreret indlæg

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
196 kommentarer
Carina Jensen

Jeg håber at jeg vinder fordi jeg har ledt efter den Foundation i alle butikker, siden I omtalte den så rosende.. Men har desværre endnu ikke fundet den nogen steder.

HR

Yes, jeg læste jeres anmeldelse den anden dag, og tænkte: “skal helt klart prøves”, så det vil da være super skønt at vinde denne dejlige præmie! :))

Louise

Jeg skal da vinde, fordi jeg elsker jeres gode tips og anmeldelser, og fordi jeg vil forære sættet til min søde mor, så hun kan se endnu mere strålende ud end normalt, når hun den 29. skal fejre 50 året sammen med min far. Tænk, at man kan være sammen så mange år – det er da fantastisk 😀

Mia Flannov

Jeg elsker at afprøve nyt makeup, syns både det er spændende men også for at finde det der basser bedst til min hudtype mv.

Sofie

Ja, hvorfor skal man vinde? Jeg vil i hvert fald rigtig gerne vinde, da jeg virkelig godt kunne tænke mig at prøve disse skønne produkter og mine penge pt. skal spares til en cykel, da jeg idag har fået at vide, at det er godt for mine dumme ben

Stella

Har læst jeres anmeldelse af mascaraen, og den må jeg helt sikkert prøve – jeg vil så gerne fremhæve mine blå øjne, og synes godt at en helt sort mascarra kan være for hård til min helt lyse hud.
Foundationen vil jeg gerne vinde fordi jeg er doven 🙂 Hvis den både kan være primer, foundation og concealer i et, så er det jo meget nemmere at blive smukkere!
Tak for alle jeres gode anmeldelser! De hjælper mig altid når jeg skal kaste mig ud i nye produkter.

Karoline Larsen

Fordi jeg “kun” er 13, og min hud er meget uren. så det ville være perfekt med sådan en god foundation! Plus så er det også min første foundation hvis jeg vinder! 😉 Og den mascara er da aaaalt for lækker til mine grønne øjne!!!!
Håber virkelig jeg vinder! :-))))
Kh Karoline

Simone

Hej piger
Vil da rigtig gerne vinde denne skønne præmie så jeg kan komme til at se lidt lækker ud og forkæle mig selv <3

Sanne Madsen

Jeg skal VINDE, for der er ikke andet at gøre når ens foundation og mascara erklærer sig for uegnet til brug…….:)
Fortsat god dag.

Lis V

JEg vil helt vildt gerne vinde, fik en i en goodiebox(en prøve)og desværre blev den ved en fejl smidt ud – så jeg har den til gode….altså foundationen…..

Din kommentar