Vind de nye Max Factor foundation og mascara

17.09.12
Max Factor Facefinity og Eye Brightening Mascara

Max Factor Facefinity og Eye Brightening Mascara

Sponsoreret indlæg

Kan I huske mit indlæg om de nye Max Factor produkter? Nemlig min nye absolutte yndlingsfoundation og de farvede mascara, som er tilpasset tre forskellige øjenfarver?

Nu kan du vinde Max Factor Facefinity Foundation og Eye Brightening Mascara. Alt hvad du skal gøre er at skrive her i kommentarfeltet, hvorfor netop du skal finde. Vi vælger en vinder på torsdag.

Husk også at like Max Factors nye danske Facebook-side.

Sponsoreret indlæg

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
196 kommentarer
Mette

Som enlig studerende mor til to er der hverken tid eller penge til både primer, concealer og foundation, så det ville være skønt med et produkt der indeholder alle tre dele 🙂 og en ny mascara er altid velkommen

karin christensen

Er ved at løbe tør både for foundation og mascara så den lækre præmie ville blive taget imod med kyshånd ;o)
tak for linket herinde Dorte blirup
Hav en skøn aften
kh karin som er med på deres facebook side hihi

Pia Jensen

Jeg må da bare prøve det nye, som I jo anbefaler . Og så kan jeg se dejlig frisk ud når jeg lander i Kuala Lumpur i næste månede.

Carina Jensen

Jeg håber at jeg vinder, fordi jeg nu har ledt efter den Foundation siden I omtalte den med så rosende ord.. Men det er endnu ikke lykkedes mig at finde den i nogen af de butikker jeg har besøgt.

pernille henriksen

YEASS, please 🙂

Sarah

Jeg skal vinde fordi jeg altid får ros for mine flotte brune øjne 😉
I er i øvrigt helt fantastiske <3

birdie

Lækker give away..
Jeg går ikke længere en til postkassen, uden foundation..
Så jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg altid er i bund med makeup. Og da jeg har en del hormonalt betingede skjolder i ansigtet, skal der spartles godt..Jeg har det bedst med, at de skjolder er gemt væk, uden at ligne en overdoseret maske..
Krydser mine fingre og deler på fb. Jeg er med alle de andre steder også..
Mvh. Birdie // Birthe R. Nygaard

Emilie HG

Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg er en arme fattig studerende med alt for dyre makeupvaner… Det kunne være fedt at forelske sig i nogle gode men billige produkter for en gangs skyld.

Marie-Luise

Jeg skal vinde, fordi jeg er en sucker for alt, hvad der hører til i Pudderdåseuniverset og er stor fan af jeres side! Jeg skal prøve alt og da ISÆR en mascara, som måske kan FREMHÆVE min øjenfarve!!! Get off, det ville være fantastisk hvis den virkede. Har blå øjne, som skifter mellem grå og turkis. Kunne være spændende at se, hvad denne mascara vil gøre ved dem 🙂

Sofie Svendsen

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at vinde netop denne præmie da min pengepung er oprigtig tom og der er derfor ikke råd til makeup. Jeg er en pudderdåse selv, og går rigtig rigtig rigtig meget op i mig selv!
Derudover, så har jeg fødselsdag på onsdag hvor jeg bliver 20 år – dette kunne derfor være en perfekt fødselsdagsgave til en som mig, der ikke har råd til at gøre noget ud af sig selv 🙁

Din kommentar