Essie Summer 2012 Collection: Bikini So Teeny

30.07.12
Essie: Bikini So Teeny collection

Essie: Bikini So Teeny collection

Det har holdt hårdt at fremskaffe Essies sommerkollektion denne gang og da jeg så fik den, faldt det sammen med MANGE af de andre kollektioner, som skulle testes og vises. Nu kan jeg endelig vise den her på bloggen og selvom lakkerne for længst er i butikkerne, vil jeg alligevel dele min begejstring over kollektionen med dig.
Essies forårskollektion var da ganske fin bevares… men denne her er bare lækker, fuldendt og helt uimodståelig. Komplimenterne regner ned over mig, hver eneste gang jeg har lakkerne på og de er altså også fine.
Min første tanke var at vi havde set de fleste af farverne før, men da jeg endelig havde dem i hænderne, synes jeg egentlig, at de afviger en del, fra dem jeg havde i tankerne.
De er blevet brugt sammen, hver for sig, tipperne er blevet lakeret med dem og de er blevet brugt sammen med både tape, nåle (inden jeg fik mine dotting tools), svampe og alt mulig andet for at opnå det helt rette look… Bevidstheden om, at jeg gentager mig selv, får mig selvfølgelig til at overveje, om det virkelig forholder sig sådan… Og det gør det, det er en smukt sammensat og meget velkomponeret kollektion Essie har beriget os med.

Alle fingrenes negle er blevet lakeret to gange undtagen pegefingerneglen, som måtte nøjes med et enkelt lag.

Bikini So Teeny
Photobucket
En flot lys blå med et strejf af lilla med masser af sølvfarvet glimmer, som dog synes meget svagt, når den er tørret op.

Mojito Madness
Photobucket
Så fin lys græsgrøn nuance med creme finish. Den ligner ingen af de lakker, jeg har i forvejen og den er super nem at matche med rigtig mange farver.

All Tied Up
Photobucket
En meget anderledes gammelrosa nuance, den har et strejf af brun og en hel del perlemor i farverne guld, orange og pink.

Cascade Cool
Photobucket
Det er en lækker lys syren nuance, flot alene og endnu mere cool i kombination med de andre.

Fear & Desire
Photobucket
En skøn klar orange nuance. Det er en rigtig cremet og blød farve, som er genial i kombination med især Off the Shoulder.

Off The Shoulder
Photobucket
En meget cremet pink nuance. Som jeg røbede ovenfor, har jeg brugt den virkelig meget sammen med Fear & Desire, men også masser af gange alene og i kombination med de andre lakker i denne kollektion.

Essie koster 99,95 kroner og kan købes i Matas, i stormagasiner, i parfumerier.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
22 kommentarer
Shila

Jeg har selv for nogle uger siden købt den blå, grønne og orange, mine første Essie lakker. Er faktisk lidt skuffet over, hvor hurtigt de chipper på mig. Selv med Seche Vite chipper de efter 3-4 dage. Men de er nu så flotte, at jeg trækker på skuldrene og nyder dem når de er frisk lagt på.

Pudderdåse Helene

Hej Shila
Mine negle er jo super bløde, så 3-4 dage er jo helt vildt i mine øjne 😛
Men det er forståeligt, hvis du er vant til noget andet.
Kh. Helene

Shila

He he, måske er jeg for kritisk, for det kan da godt være det er meget pænt med 3-4 dage.
Blev bare grebet af hypen og regnede med, at de ville være super gode. For hvis jeg ikke bruger top coat chipper de allerede dagen efter.
Men de er skam flotte og så er jeg glad for, at de tørrer forholdsvis hurtigt.

Pudderdåse Helene

Hej Shila
Det hele afhænger jo af de negle, man har. Af neglenes hårdhed, tørhed osv. Derfor har jeg alle dage undret mig, når firmaer skriver, at en lakering holder x antal dage… Det er nemlig super individuelt.
Kh. Helene

Tina T

Jeg ejer en Essie neglelak og det er den dårligst lak jeg har haft den skaller af efter kort tid. Jeg har et par neglelakker fra GOSH de holder 1000 gange bedre end ESSIE så forstår slet ikke hvorfor det mærke er så populær. Jeg har købt for et stykke tid siden en neglelak fra mærket INGLOT (butikken ligger på Fisketorvet) den neglelak er super holdbar men den er dog ikke så billig som GOSH.

Sacha

Sjovt, jeg har det lige omvendt.
GOSH holder elendigt på mig, mens Essie uden overlak først når at chippe på tredjedagen.
Af en eller anden grund så fungerer lakmæker for nogle, mens de absolut ikke fungerer for andre, der må være en eller anden form for kemi over det, siden det sker.

Conni Nørskov

Tina T: jeg er helt enig med dig – Essie er imo nogle af de mest opreklamerede og overhypede lakker på markedet. Er selv faldet for fristelsen nogle gange, fordi der er nogle lækre, fristende farver mellem; men kvaliteten kan slet ikke måle sig med andre – ofte billigere – mærker. 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Tina
I mine øjne er kvalteten meget varierende. Jeg har lakker fra Essie, som jeg elsker og køber igen og igen, og så er der nogle, som jeg virkelig synes er ringe. Det er forskelligt, hvor det “går galt”, det kan både være holdbarhed, konsistens og pigmentering den er gal med. Uanset hvad er det selvfølgelig træls at købe noget, som man regnede for noget andet.
Kh. Helene

Louisa

Er også vildt skuffet over Essie, har tre forskellige og desværre skaller de af allerede samme dag, øv øv 🙁 Har nok 25 forskelllige farver fra e.l.f til 13 kr stykket og de holder i virkelig lang tid! Så pris og kvalitet hænger desværre ikke altid sammen 🙁

Pudderdåse Helene

Hej Louisa
For laaaang tid siden testede jeg en elf lak hjemme hos en veninde og der gik kun ganske få timer, før min lakering så ud som om, jeg havde vasket op i 3 timer og derefter gjort hovedrent. Jeg oplever det hos alle mærker og har heldigvis også rigtig gode erfaringer med ELF’s neglelakker <3
Kh. Helene

Trine

Jeg har både den orange og den grønne fra denne kollektion (og i øvrigt en samling på 28 Essie lakker) – og jeg er så glad for dem! Fear and Desire holdt i ti dage på mig uden at begynde at skalle overhovedet, og så er jeg vild med den lysende, klare farve. Mojito Madness er bare så speciel, og noget helt andet end jeg ellers har. Hurra for Essie! 😉

Pudderdåse Helene

Wauw Trine….ti dage!?
Efter en lille uge er min “udvoksning” SÅ massiv ,at jeg ikke kan være det bekendt 😛
Kh. Helene

Pernille Aaby

Jeg er normalt STOR fan af Essie, men har haft en lidt blandet oplevelse med sommerkollektionens All Tied Up, som jeg har anmeldt her: http://ilovemymascara.blogspot.dk/2012/07/all-tied-up.html

Pudderdåse Helene

Hej Pernille
Tak for linket, det er træls, når en lak uanset mærke ikke lever op til forventningerne.
Kh. Helene

Christina K

Essg ie holder virkelig godt på mig – dog har jeg for vane at skifte lak et par gange om ugen, så det betyder egentlig ikke det store, hvor længe lakken kan holde.
Dog synes jeg, at der kan være forskel på Essies lakker – både mht. hvor lette de er at lægge og hvordan resultatet bliver!
(Sådan er det måske for alle lak-mærker – Chanels lakker er også yderst forskellige)

Pudderdåse Helene

Hej Christina
Det er præcis det jeg forsøger at sige i mine kommentarer. Det er bare SÅ forskelligt også selvom et mærke sædvanligvis laver virkelig gode lakker, så kan der bare være svipsere.
Kh. Helene

Pernille

Hvordan holder I lakkerne på så længe???
Selv med både over og underlak og to lag imellem, er det endnu ikke lykkedes mig at finde en lak som jeg ikke skal opfriske spidserne på, senest på 2. dagen.

Pernille Faurskov

Jeg bruger hverken over eller under lak – kun to lag farve – men så sørger jeg for at lakken ikke slutter ved negle-kanten, men kører lige penslen langs tippens kant – altså så der nærmest kommer lak på den tynde side af neglen. Så holder mine essie lakker en uge. alle de stød fingerne måtte få er mindre skadelige for lakken når den er “forseglet” rundt om neglen. Håber det er til at forstå 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Pernille
Jeg kan forstå at det vil hjælpe på de “chips” der vil komme i kanten, men det gør desværre ikke nogen forskel, hvis man har de der bløde og bøjelige negle. I øvrigt er det et rigtig godt tip at “forsegle” tipperne! Det gør jeg også altid 🙂
Kh. Helene

Pudderdåse Helene

Hej Pernille
Mine holder sjælden mere end 3 dage, det skyldes, at mine negle er meget bløde. Det vil sige, hver eneste gang jeg rammer noget med neglene bukker de og det kan neglelakken selvfølgelig ikke ret godt lide :_)
Kh. Helene

Vanessa

Bikini So Teeny & Mojito Madness må jeg altså bare have fat i! 😀 De er SÅ fine.

Pudderdåse Helene

Det kan jeg SÅ godt forstå Vanessa!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *