Tirsdagstip: Leg med farverne på neglene

Design inspireret af Dewdrops med CND Vinylux Flora & Fauna
29.08.23
Design inspireret af Dewdrops med CND Vinylux Flora & Fauna

Den sidste måneds tid er der landet vanvittigt mange flotte kollektioner af neglelak. Faktisk så mange at jeg er en smule overvældet… det sker alligevel sjældent. Når jeg ser en kollektion, begynder jeg at tænke i sammensætninger og nailart. Det er dejligt med masser af kreativ energi… Det er bare ærgerligt, når man ikke lige har tid til at sætte sig ned og lege. Tirsdagstip: Leg med farverne på neglene er altså mit bud på en løsning. Selvom jeg den seneste måneds tid for første gang i MEGET lang tid har haft ensfarvede negle. Det fik jeg til et event med Depend, der i anledning af Copenhagen Fashion Week holdt et event med Havaianas. Der fik jeg sådan lyst til mørkerøde og altså ensfarvede negle. Det er som du nok kan fornemme forholdsvis usædvanligt, det sker.  Sædvanligvis er jeg mere en ”bare en af hver, tak!”-typen.

Bare en af hver, tak!

Blandt de mange fine neglelakker har jeg selvfølgelig en masse favoritter. Alligevel må jeg erkende, at det er svært for mig at vælge. Derfor ender det ofte med én farve på hver negl. Det er et look, der er tilpas spraglet, lidt skævt og så gør det mig glad. For nylig var der en mand, der kommenterede mine negle med et: ”er du ikke for voksen til det?”. Til sådan en kommentar er der i mine øjne kun et svar, nemlig et rungende nej! Det ville da være megacool at være en farverig bedstemor, selvom der nok lige er et par år til, jeg bliver det. Uanset om du er til forskellige farver, glitter, noget superklassisk, nail art eller et eller andet særpræget, håber jeg da, at du gør præcis, som du vil. Det gælder i øvrigt både garderobe, makeup, hår og negle.

Leg med farverne på neglene

Når der er mange valgmuligheder, er det altid godt at finde legelysten frem… og sætte god tid af til det. Søndag aften alt for sent sad jeg faktisk og filede mine negle helt korte. De var blevet vanvittigt lange og selvom jeg synes, det er så pænt, så er det ikke ret praktisk. Det er derimod virkelig meget sjovere med lange negle, når det handler om nail art… Derfor har jeg også lidt fortrudt. På den anden side er de hurtigt vokset ud igen.
Nu hvor efteråret nærmer sig, er de mørkere farver på vej tilbage. Én af de helt store farver dette efter år er brun. Aldrig har jeg set så mange smukke brune nuancer. Derfor er der da også masser af forslag til Café Latte nails. Der er svungne streger, gradients, prikker, spiraler, marmoreringer, latte art, franske tipper og så videre.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *