Video: Sådan får du nitter til at sidde fast på neglene

13.04.14
Negle med nitter

Negle med nitter

Hver eneste gang jeg har nitter eller andet halløj på neglene, bliver jeg spurgt adskillige gange, hvordan i alverden jeg har sat dem fast. Nu har jeg dedikeret en video til at forklare, hvad og hvordan jeg gør. Som nævnt i videoen, gør jeg det altid med overlak, med mindre nitterne er meget høje. Til meget store eller høje ting er det nødvendigt at bruge neglelim. Sørg endelig for altid at have neglelak nederst, så du ikke sætter tingene fast direkte på selve neglen. Det er meget tidskrævende at få sådan en omgang sekundlim af neglene igen nemlig.

Sådan sætter du nitterne på
Det er ikke svært, men du skal sørge for, at den neglelak, du har valgt som base, er fuldstændig tør. ellers kan du både opleve at nitterne glider på neglen, og at du får sat fingeraftryk i lakken. Når du arbejder med nailart generelt, er det rigtig smart at have en god og hurtigttørrende overlak, som du kan beskytte designet eller lakken med mellem de forskellige trin.
Du skal altså bruge en fin farve neglelak, nitter, overlak og hvis nitterne er meget store også neglelim.

  1. Start med at lægge neglelak i den ønskede farve, og giv lakken tid til at tørre, du kan fremskynde tørringen ved at anvende en hurtigttørrende overlak.
  2. Find de nitter du vil bruge frem, og vær sikker på, at de ikke sidder sammen. Læg dem derefter klar på bordet foran dig, så du nemt og ubesværet kan få fat i dem.
  3. Brug nu overlakken til at lægge en lille klat lak på neglen, som du kan fæstne nitten eller nitterne i. Sæt nitten på og klem den fast med et solidt tryk.
  4. Læg derefter et eller flere lag overlak over hele neglen, men fokuser især på stedet, hvor du har sat nitten eller nitterne fast.

Her kan du købe det
I videoen har jeg neglelakken Butter London Nail Lacquer i farvenTrustafarian. Du finder Butter London i udvalgte tøjbutikker og i Magasin. Nitter er ikke sådan at finde, med mindre du leder online. Jeg har brugt disse stjerner, som jeg har købt for en slik på ebay. De er fra denne sælger, som har alt muligt negle-dims. Der er for eksempel også dotting tools, sjove blonde decals (overføringsmærker), folie, flocking powder til velour negle og meget meget mere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *