OPI Hawaii

27.04.15
Dry Marble med OPI Hawaii
Dry Marble med OPI Hawaii
Dry Marble med OPI Hawaii

Inspirationen fra den frodige flora, de aktive vulkaner på og havet omkring Hawaii har resulteret i en hel regnbue af smukke farver. En enkelt nude, et par cremede pasteller, lidt støvede nuancer inspireret af solnedgangene og mine favoritter: en klar grøn med guld og pink perlemor, samt en turkis med multifarvet transparent glitter, lilla og guld perlemor.
Det er en kollektion med gode muligheder for leg og meget smukke kombinationer.

Kollektionen
OPI er mest repræsenteret med glitter og perlemor i min private samling, men denne kollektion tilføjer hele syv lakker uden skyggen af glitter.
Personligt er jeg vild med glitterlakker. Men Pineapples Have Peelings Too! Forstår jeg slet ikke. Det er den særeste lak, jeg nogensinde har set… men de resterende elleve lakker er virkelig fine, fra venstre mod højre er det:

OPI Hawaii Swatches

 • Do You Take Lei Away?: Gultonet nude nuance dækker fint ved to lag.
 • Pineapples Have Peelings Too!: Guld nuance fyldt med perlemor, guld glitter og mellemstore sekskantede pailletter i forskellige farver dækker stadig ujævnt efter tre lag.
 • Is Mai Tai Crooked?: Lys fersken nuance dækker helt ved tre lag.
 • Go With The Lava Flow: Mørk støvet koral nuance med masser af rødt perlemor, den er let transparent og dækker helt ved tre lag.
 • Aloha from Hawaii: Klar koral nuance dækker ved to lag.
 • Suzi Shops & Island Hops: Sart lyserød nuance dækker ved tre lag.
 • Just Lanai-ing Around: Mørk støvet gammelrosa nuance med transparent perlemor dækker ved to lag.
 • Hello Hawaii Ya?: Støvet grålilla nuance dækker ved to lag.
 • Lost My Bikini In Molokini: Klar blålilla nuance dækker ved to lag.
 • This Color’s Making Waves: Turkis nuance med masser af transparent perlemor og helt fint transparentglitter dækker ved to lag.
 • My Gecko Does Tricks: Klar grøn nuance med masser af guld og kobber perlemor dækker ved tre lag.
 • That’s Hula-rious: Helt lys mintgrøn nuance dækker ved tre lag.

Hvis jeg skulle anbefale tre af de tolv lakker ville jeg vælge: Go With The Lava Flow, Just Lanai-ing Around og This Color’s Making Waves.
Alle lakkerne har selvfølgelig OPI’s gode brede pensel, som gør det nemt at fordele neglelakken.

Fri leg
I meget lang tid har jeg testet noget til neglene og derfor haft meget lidt tid til at lege, som jeg ellers muntrer mig meget med. Nedenfor er to mislykkede forsøg på en slags “dry marble”. Selve marmoreringen var faktisk på ingen måde mislykket, det var først, da jeg ville tage neglelakken af posen, det gik helt galt. Det var åbenbart en anden type pose, end dem vi plejer at købe, og kvaliteten var anderledes. Det fik neglelakken til at hænge så fast, at jeg faktisk endte med at klippe posen i facon efter neglene, og det mislykkedes på alle måder muligt.

Tyngdekraft
Teknikken er simpel, men prøv endelig på den pose du vil bruge, så du ikke begår samme fejl som mig…
Tyngdekraft med OPI Hawaii

Det er en god idé at stille neglelakkerne, du vil bruge klar, her har jeg brugt Lost My Bikini In Molokini, This Color’s Making Waves, My Gecko Does Tricks og That’s Hula-rious. Designet bliver dannet ved først at dryppe en enkelt dråbe af alle fire farver i forskellig række følge en farve efter den anden oven i den første dråbe. Derefter holder du posen op først i den ene så i den anden side, sådan at dråben løber, og de forskellige farver danner et mønster. Dette gør du lige så mange gange, som der skal til, før der er nok til at dække de negle, du vil dække. Her gjorde jeg det fem gange altså en gang for hver negl.
Vent til lakken på posen er helt tør, tag derefter lakken af posen og læg derefter de enkelte stykker på de valgte negle en for en. Det sidder bedst fast, hvis du lægger en underlak først og derefter tilpasser hvert enkelt stykke til neglen, husk at afslutte med en god overlak.

Fibroblaster med OPI Hawaii

Fibroblaster
Det hele startede med et design, jeg så på Instagram, ophavskvinden var ikke krediteret, så jeg vil ikke linke til det. Men det går ud på at lakere neglen med en farve og derefter dryppe to andre farver oven i hinanden (som ovenfor). Derefter trækker man streger med et dottingtool først udefra og ind til midten og derefter indefra midten og ud.
Da jeg havde gjort det, så det rigtig fint ud, men jeg fik lyst til at prøve at dryppe et par dråber af Pineapples Have Peelings Too! Den var dog ikke lige så let at arbejde med, og det mønster, som tonede frem, ligner mest af alt nogle af de billeder, som altid er del af præsentationen ved lanceringer af anti-age cremer. Nemlig billeder af fibroblasterne i huden, deraf det sære navn… Farverne, jeg brugte, var Aloha from Hawaii som base med dråber af Is Mai Tai Crooked? Og Go With The Lava Flow oven i.

OPI lakker koster 125 kroner, og du finder dem i Matas og Magasin, som også sælger dem online.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Else

Yay hvor er det et fantastisk godt en-fingers-farve-fremvisning-kollage du har lavet, love it:)
Jeg er enig med dig i at This Color’s Making Waves er en stjerne i kollektionen – måske har det noget at gøre med at blå farver, i særdeleshed fra OPI, er mit indkøbskryptonit, de vil jo med mig hjem og lege og jeg kan ikke modstå!;)

Helene Randløv

Hihih Else
Jeg er glad for, at du kan lide den… Det var et lidt tosset indfald… Derfor de lidt sjove vinkler, men det virker nu meget godt, synes jeg 😛
Jeg kender det så godt! De er tarvelige de neglelakker, tvinger os til at købe dem jo…
Kh. Helene

Nastassja

Uh ja, det er virkelig en fin samling denne gang. Jeg er også selv helt forelsket i This Color’s Making Waves, men jeg har hørt at de slet ikke fører den i matas og jeg kan se at magasin heller ikke har den. Ved du/i om den overhovedet kommer til Danmark? eller om man skal købe den fra udlandet.

Nastassja

Okay, jeg er åbenbart blind :see_no_evil: Haha, nevermind! :sweat_smile:

Helene Randløv

😛
Det første man bliver blind på :-*
No Probs 😀

Maria

Sjovt at jeg skulle falde over det her indlæg med deres neglelakker, når jeg lige i dag selv har købt den lyserøde (Suzy Shops & Island Hops) og den mintgrønne (That’s Hula-rious) som et forskud på sommeren! Nu har jeg fået helt lyst til også at købe This Color’s Making Waves, når du har vist den på neglen… Eller bare hele resten af kollektionen 🙂

Helene Randløv

Det er altså også en fin kollektion <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *