Find din farve: Røde læber giver flere mænd

Her kan du følge Pudderdåserne

Der er efterhånden en sand overflod af sociale medier og tjenester, og Pudderdåserne er efterhånden på en god del af dem. Her er et overblik:

Facebook
Pudderdåsernes Facebookside var det første sted, vi var, og er stadig det mest populære. Her kan du følge med i, hvad der sker på bloggen, hvad vi laver til hverdag som dåser og sjove ting og sager, som vi deler med jer. Følg os på Facebooksiden her, som vi begge opdaterer hele tiden.

Du kan også abonnere på vores offentlige opdateringer på vores personlige profiler her og her. Helene lever pt. en mere privat tilværelse på Facebook.

Twitter
Katja styrer Twitter, men det er ikke en almindelig Pudderdåse profil. Det er en mere personlig profil, med måde personligt indhold, Pudderdåse-tweets, kommunikation, journalistik, medier, skønhed og alt muligt andet. Følg @pudderkatja på Twitter.

Pinterest
Vores Pinterest-profil har levet en hensygnende tilværelse, fordi – let’s face it – Katja er ikke den kreative sjæl af os. Det er Helene til gengæld, og hun har nu overtaget. Så forvent masser af inspiration fremover på Pudderdåsernes Pinterestprofil.

Instagram
Til gengæld har Katja taget sig af Instagram, og den bruger vi til et behind the scenes indblik i Pudderdåsernes hverdag. Hvis du vil se i billeder, hvad vi går og foretager os, så er det på kontoen pudderkatja på Instagram.

RSS – Google Reader og Bloglovin’
De fleste af jer, som læser blogs jævnligt, læser os måske allerede gennem en RSS-læser. Bloglovin’ er populær blandt modeblog-læsere, og du kan finde os her. Derudover findes der en overflod af andre rss-læsere, jeg bruger selv Google Reader, der vel nok er en af de absolut mest brugte. Især fordi de fleste andre programmer virker ved at synkronisere med din Google konto. Hvis du ikke ved hvad RSS er, og hvordan du bruger det, kan du læse denne lille guide.

Hvor følger du os?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find din farve: Røde læber giver flere mænd