Her kan du følge Pudderdåserne

15.07.12

Der er efterhånden en sand overflod af sociale medier og tjenester, og Pudderdåserne er efterhånden på en god del af dem. Her er et overblik:

Facebook
Pudderdåsernes Facebookside var det første sted, vi var, og er stadig det mest populære. Her kan du følge med i, hvad der sker på bloggen, hvad vi laver til hverdag som dåser og sjove ting og sager, som vi deler med jer. Følg os på Facebooksiden her, som vi begge opdaterer hele tiden.

Du kan også abonnere på vores offentlige opdateringer på vores personlige profiler her og her. Helene lever pt. en mere privat tilværelse på Facebook.

Twitter
Katja styrer Twitter, men det er ikke en almindelig Pudderdåse profil. Det er en mere personlig profil, med måde personligt indhold, Pudderdåse-tweets, kommunikation, journalistik, medier, skønhed og alt muligt andet. Følg @pudderkatja på Twitter.

Pinterest
Vores Pinterest-profil har levet en hensygnende tilværelse, fordi – let’s face it – Katja er ikke den kreative sjæl af os. Det er Helene til gengæld, og hun har nu overtaget. Så forvent masser af inspiration fremover på Pudderdåsernes Pinterestprofil.

Instagram
Til gengæld har Katja taget sig af Instagram, og den bruger vi til et behind the scenes indblik i Pudderdåsernes hverdag. Hvis du vil se i billeder, hvad vi går og foretager os, så er det på kontoen pudderkatja på Instagram.

RSS – Google Reader og Bloglovin’
De fleste af jer, som læser blogs jævnligt, læser os måske allerede gennem en RSS-læser. Bloglovin’ er populær blandt modeblog-læsere, og du kan finde os her. Derudover findes der en overflod af andre rss-læsere, jeg bruger selv Google Reader, der vel nok er en af de absolut mest brugte. Især fordi de fleste andre programmer virker ved at synkronisere med din Google konto. Hvis du ikke ved hvad RSS er, og hvordan du bruger det, kan du læse denne lille guide.

Hvor følger du os?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Baysen

Følger jer på Facebook og Bloglovin, og skal da fluks ind og finde Katja på Instagram 😉

Lisa

Jeg er ellers ung og åben af sind… Men nej hvor jeg ikke orker at sætte mig ind i alle de medier (bruger kun FB). Dernæst er bare fb jo en tidsrøver, tør slet ikke tænke på hvis jeg have profiler flere steder, hvor meget tid der så ville gå til “spilde”…

Christel

Hvor er de flotte røde læbestifter fra? (Dem som i har på på Facebook siden?)

Jannie

Bloglovin, Facebook og Twitter 🙂 Tror da lige jeg skal imd og tjekke det Google Reader ud til min egen lille blog 🙂

Anne Nielsen

Følger jer mest på denne her jeres egen pudderdåseside og så på FB 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *