Chanel Peridot dupe fra Sephora (og OPI)

18.06.12

Chanel Peridot har længe været en af mine yndlingsfarver neglelak, men hvis 185 kroner for en neglelak får det til at gippe i dit dankort, så er der efterhånden kommet flere alternativer, som du skal mere end en almindelig god lup frem for at kunne se forskel på. Som Helene skrev for nylig, så har OPI netop lanceret en tro kopi, som led i deres Spider-Man kollektion.

Men hvis du vil have det endnu billigere, så kan Sephora hjælpe. For i deres rigtig fine faste kollektion af neglelakker, finder du også en tro kopi af Chanel Peridot, som jeg hapsede, da jeg var i Sephora for nylig. Den er noget anderledes at lægge på, men det endelige resultat er stort set det samme. Det enkelte lag er meget mere transparent end Chanels (hvilket er sært – Sephoras neglelakker er normalt virkelig gode!). Men i tre lag, så er det stort set ikke til at se forskel. Chanel kan nøjes med to, det er en vigtig forskel på de to. Hvilket overrasker mig som sagt, de andre fra Sephora, jeg har prøvet, var rigtig gode.

Til gengæld kostede den mig kun 35 kroner for 5 ml. Du kan finde den i Sephora i Illum. Jeg er i det hele taget ret begejstret for mange af Sephoras små lakker. Jeg synes kvaliteten er god, farverne er fine og prisen – well!

Hvilken en vil I helst have?

Indlægget indholder et eller flere produkter, der er givet til os gratis som presseeksemplar.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
26 kommentarer
Bente

Jeg har bla. brugt efg serum (mener det hed sådan). Jeg brugte det i ca. 4 mdr. uden forskel. Lige nu bruger jeg en serum fra dermalogica.
Bente

Pudderdåse Katja

Hvis det er tydelige pigmentforandringer (hvad jeg fornemmer lidt på dig, at det er?) så ville jeg gå til en hudlæge med forstand på den slags. Så kommer du ingen vegne med kosmetiske produkter. En hudlæge kan behandle med receptpligtige midler eller med laser, og det virker.
Kh. Katja

Malene

Hvad hedder lakken? Jeg troede jeg havde fundet den rigtige, men den er vist for grøn. Den jeg har snuppet hedder 67 moody woman – det er ikke den rigtige vel?

Pudderdåse Katja

Nej. Den hedder 100GB står der på min flaske.

Mette

Mysteriet om farvekoderne fortsætter :o)
Var tilbage i Sephora og kunne ikke finde nr. 100GB – købte nr. 68, som jeg synes var tættest på. Det står på bagsiden af flasken i et lillebitte felt, som var i overensstemmelse med det tal, som stod på hylden, hvor jeg tog flasken!?! Tallene under flasken kan jeg slet ikke se – men det siger nok mere om mine øjne end noget andet…
Anyways – farven er pæn og til 35 kr. skal jeg nok blive glad for den, selvom det muligvis ikke er den helt rigtige :o)
God dag til jer!

Pudderdåse Helene

Hej Mette
Det lyder bare så sært, tillykke med din neglelak, at du kan lide den er jo det vigtigste <3
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *