Fame - Lady Gaga lancerer parfume

The Body Shop Cruelty Free

The Body Shop Cruelty Free Makeup

En makeup kollektion som er blevet skabt i samarbejde med den britiske model Lily Cole. Kollektionen består af limited produkter og jeg vil helt klart anbefale, at du kigger nærmere på produkterne, for der er mange virkelig fine ting i mellem. Emballage er så fin, den er pink med sorte mariehøne pletter og buttet på sådan en tøset måde. The Body Shop produkterne kan købes i The Body Shopbutikkerne i hele landet.

Pearl Radiance Primer
En primer er god at have. Lad der ikke skræmme af de små perler i den, det bliver slet ikke så voldsomt glimmer og shine, som man skulle tro. Eller i hvert fald som jeg var forberedt på. Perlerne er ikke helt lette at få knust eller blendet ud og det betyder at det meste af glitteret sidder tilbage på fingrene eller i penslen. Det synes jeg selvfølgelig er en god ting, fordi diskokugle looket ikke er lækkert (efter min mening). Den kunne overhovedet ikke ses på billedet,
Pearl Radiance Primer koster 155 kroner.

Puff-On Radiance
Et rigtig tøseprodukt, fin rund emballage og en puff med lyserød sløjfe. Det er en super lækker highlighter med en flot og klædelig lys gylden rosa nuance. Det er små perler af pudder i tre forskellige farver, som man dypper den meget fine bløde puff ned i. Jeg er slet ikke vant til så stor og lodden en applikator, derfor har jeg brugt en pensel i stedet, og det fungerer rigtig godt. Det er nemt at kontrollere mængden af produkt på huden og den er også let at blende ud.
Puff-On Radiance koster 195 kroner.

Lip & Cheek Dome
De to farver Pinch Me Pink og Crazy For Coral er i mine øjne musthaves, sarte og fine både til kinder og læber. Det er ikke overvældende meget farve de giver, men man kan sagtens bygge farven op, hvis man foretrækker en kraftigere farve og så er de selvfølgelig virkelig fine på læberne.
Photobucket
Lip & Cheek Dome koster 135 kroner.

Shimmer Cubes
FarverneTint It Pink, Live Lilac, Think Pink og Go Violet er de fire nuancer, som findes i denne version af The Body Shops klassiker Shimmer Cubes. Alle fire farver er godt pigmenterede og selvfølgelig ganske glitrende, sådan som de skal være. Det er rigtig mange år siden, jeg sidst havde sådan en Shimmer Cubes palette, men det er et rigtig hyggeligt gensyn, og jeg har brugt især de to lilla farver en del. Hvis du vil have endnu mere intensitet, kan du fugte penslen, når du bruger skyggerne.
Photobucket
Shimmer Cubes koster 185 kroner.

Liquid Eyeliner
Det er længe siden jeg har brugt denne type eyeliner, men denne lilla nuance er så fin, at jeg alligevel kastede mig ud i brugen af den med krum hals. Det er gået meget godt, øvelse gør som bekendt mester og den fine filtapplikator ligger efterhånden godt i hånden. Hvis du ikke gider cremeblush er det helt sikkert denne eyeliner, du skal gå efter.
Photobucket
Ink Up Violet Liquid Eyeliner koster 85 kroner

Hi-Shine Lip Treatment
Bærduftende (og smagende) lipgloss i farverne Go Pink, Go Wild, Go Play og Go Naked. Den, jeg har, er Go Wild, den er meget neutral og transparent, men giver naturligvis et fint skær. Den er ikke specielt klistret og holder som en gloss nu gør. Selvom jeg snart har kigget på kollektionen mange gange, har jeg desværre glemt at kigge på de andre farver og derfor har jeg selvfølgelig ikke noget at sige om dem.
Photobucket
Hi-Shine koster 50 kroner.

Du kan også købe The Body Shop Produkter online i webshoppen her.

6 kommentarer

 • Haha – “Hvis du ikke gider cremeblush er det helt sikkert denne eyeliner, du skal gå efter.” Nej, det tror pokker ;)
  Hvad mon kvinden mener? Fnis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hahaha! Ingen anelse. Hvis jeg kender Helene ret, vil jeg ikke udelukke, at hun kunne finde på at bruge en eyeliner som blush, så jeg vil ikke forsøge at gætte – men venter spændt på at hun svare selv :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Wah wah wah I er da bare SÅ sjove :-P

   Ja ja! det er måske en lidt tung formulering :-D
   I kan da bare selv skrive anmeldelse, når I har været oppe i tæt ved 36 timer O.o NÅ! En eller anden dag, så udgiver jeg min tekst fuld af typos og laaaaaaaaaange endelser, fordi jeg falder i søvn 400 gange undervejs, haha!

   Nå men…det jeg mener er selvfølgelig: “Kollektionen består af limited produkter og jeg vil helt klart anbefale, at du kigger nærmere på produkterne, for der er mange virkelig fine ting i mellem”… Om blushen skriver jeg: “De to farver Pinch Me Pink og Crazy For Coral er i mine øjne musthaves…”
   Så hvis du ikke er til cremeblush vil jeg altså stadig mene, at man skal gå efter eyelineren….

   Capiche?

   Vi bliver vist snart nødt til at holde den sleep-over vi har talt om, så sætter jeg jer til at skrive klokken kvart i kvalme gør jeg, muhahaha!

   <3 Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes det er forkert at kalde The Body Shop for “Cruelty Free”, da The Body Shop er blevet opkøbt af L’oreal. Disse tester stadig deres produkter på dyr, hvilket vil sige, at når man køber The Body Shop, støtter man faktisk samtidig op om animal testing, da pengene på en måde går til L’oreal.

  Mange misforstår også, hvornår et produkt ikke er testet på dyr. Det færdige produkt kan nemlig godt være cruelty free, i og med det ikke er testet på dyr, men ingredienser i produktet må samtidig godt være testet på dyr – Og det giver jo på ingen måder mening, da der jo så stadig har været dyr udsat og mishandlet, for at få fremstillet produktet.

  Jeg vil blot gøre opmærksom på dette (som i måske allerede vidste i forvejen?) da mange misforstår hvornår noget ikke er testet på dyr.
  Inde på Peta’s hjemmeside kan man læse mere om, hvilke produkter der er til at “stole” på, og hvilke man skal undgå, hvis man gerne vil være på dyrenes side. Her kan man også finde veganske produkter :-)

  http://www.peta.org/living/beauty-and-personal-care/companies/default.aspx

  Hilsen Lise!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Lise
   Body Shop vs. L’Oreal vil jeg ikke gå ind i – jeg kender ikke L’Oreals interne retningslinjer for dette.

   Men en ting mener jeg: Man kan aldrig kalde et produkt for 100 procent ikke testet på dyr. På et eller andet tidspunkt har den ingrediens, der er i, været testet på dyr. Måske ikke af firmaet selv, men i udviklingen og grundforskningen af en ny type ingrediens, så er dyretest en del af processen. Så alle ingredienser har på et eller andet tidspunkt i grundforskningen af dem været udviklet og testet på dyr – stort set. Sådan er det bare.

   Så jeg vil helt generelt ikke anbefale nogle firmaer frem for andre. Det er i min verden lidt en sovepude. For grundforskning foregår stort set altid med dyreforsøg. Det foregår bare ikke hos kosmetikvirksomheden selv nødvendigvis.

   Men jeg forstår virkelig godt, at man går op i det, og dyrevelfærd er et yderst vigtigt emne. Det er vigtigt i så vidt muligt omfang at begrænse unødvendige dyretests selvfølgelig. Tak for link – jeg vil kigge mere på det.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Lise!

   Det er denne makeup kollektion, som hedder Cruelty Free. Jeg er med vilje ikke gået ind i hele debatten om dyreforsøg, da jeg mener, det er noget hver enkelt må tage stilling til. Tak alligevel fordi du gør opmærksom på det <3

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fame - Lady Gaga lancerer parfume