L’ Oréal Le Vernis

27.05.12

Det er længe siden at Le Vernis fra L’Oréal Paris blev lanceret, så du har sikkert kigget på dem. Hvis ikke du allerede har købt adskillige af Le Vernis med hjem, så er der virkelig god grund til at komme i gang.
Du kan købe dem i Matas og i stormagasiner, men det er også dejlig nemt at kaste et par stykker i indkøbskurven, når du alligevel køber ind i et af de større supermarkeder.

Der er allerede 68 forskellige farver at vælge i mellem, så der burde også være mindst en, som passer til dig. Der er fem milliliter i de små flasker og de er udstyret med en bred og virkelig god pensel, et enkelt strøg med penslen er nok til at dække hele neglen, men de fleste af dem behøver to lag for at dække optimalt. For at undgå misfarvede negle vil jeg til hver en tid anvende underlak og for holdbarhedens skyld også en overlak.

Farverne i min samling er en god blanding af nogle, jeg har modtaget fra L’Oréal, og nogle jeg selv har købt. Jeg kan sagtens finde på flere must haves, men neglelak er ikke ligefrem en mangelvare i skuffen, så jeg har fint holdt igen.

Som sædvanlig har jeg et enkelt lag lak på pegefingeren og to lag på resten af fingrene.

104 Beige Countess
Photobucket
Er en smuk nude lak uden glimmer eller glitter af nogen art. Det er ikke nyt med nude negle, men det har været endnu mere hot dette forår end ellers. Du finder et hav af nuancer hos de forskellige mærker og LÓréals varianter er både klædelige og meget fine.

109 Cafe St. Germain
Photobucket
Fin kold lys gråbrun nuance. De gråbrune nuancer er helt sikkert kommet for at blive og hos L’Oréal kan du både finde lyse og mørke varianter af denne nuance.

805 Mysterious Icon
Photobucket
En lidt anderledes gråbrun nuance med et strejf af lilla og en masse guld og kobber glitter. Lakken ligner antik guld på neglen og er en flot afdæmpet og alligevel meget speciel lak.

605 Rive Gauche Green
Photobucket
Flot Lys grågrøn med ganske lidt shimmer. Den tørrer lidt mørkere op på neglen end den ser ud i flasken, til gengæld synes det fine shimmer mere.

612 Green Couture
Photobucket
Rigtig fin mørk græsgrøn nuance uden perlemor. Det er en fin og meget klædelig grøn nuancetil de fleste hudfarver.

608 Luxembourg Garden
Photobucket
Farven er mørkegrå, men perlemor i farverne turkis, grøn og blå gør, at den ser grønlig ud dog kun i flasken. På neglen ser den mest metalgrå ud, men den har et twist af grøn, som gør den meget smuk og anderledes.

610 Rebel Blue
Photobucket
Virkelig smuk klar dueblå nuance med lilla og blå perlemor. Den tørrer lidt mørkere op end den syner i flasken med et meget flot skær af lilla.

609 Divine Indigo
Photobucket
Meget flot blålilla nuance med lys pink, kobber og lilla perlemor. Lakken er meget farveidentisk i forhold til farven i flasken, men den fine perlemor synes ikke helt så tydeligt.

502 Purple Disturbia
Photobucket
Super lækker mørk rødlig lilla nuance med pink, orange og blåt perlemor. Det er en meget smuk og klædelig lilla nuance.

409 Hypnotic Red
Photobucket
Flot og klassisk mørk rød nuance. Farven er super anvendelig til langt det meste. Den klæder de fleste og er flot både sommer og vinter.

208 So Chic Pink
Photobucket
Den smukkeste pink nuance med et hint af koral. Den er næsten neon og helt perfekt til sommer. Særlig fin til solbrun hud, men den er nu også ret fin på min blege hud, synes jeg.

305 Dating Coral
Photobucket
Rigtig flot koral nuance med shimmer. Det er den nuance, jeg greb ud efter første gang, jeg blev præsenteret for lakkerne dengang i januar. Desværre fik jeg ikke skrevet ned, hvad den hed og jeg var nervøs for, at jeg ikke kunne finde den igen. Men den dukkede heldigvis op i postkassen og så mit forår blev reddet.

303 Lush Tangerine
Photobucket
En rigtig fin orange nuance. Det er en super appetitlig farve, sådan rigtig appelsinskals farvet… mums! Den er præcis den orange farve, jeg har søgt og jeg er allerede ved at have brugt denne op. Måske kan du huske min pludselige besættelse af orange sidste år, det er ikke blevet bedre.

207 Babydoll
Photobucket
Helt lys lyserød med masser af perlemor. Det er en af den slags farver, som jeg aldrig kunne drømme om at gå med selv, men som rigtig mange kvinder elsker. Den er meget fin og sart og efter min venindes mening perfekt på tæerne. Den er let at få jævn trods dens halvtransparente karakter.

Neglelakkerne Le Vernis fra L’Oréal Paris koster 39,95 kroner og kan købes i stormagasiner, større supermarkeder og i Matas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Baysen

Elsker L’Oréal neglelakker! Og er stor fan af So Chic Pink og Dating Coral 😉 Det er så gode sommer-farver. Overvejer også om jeg skulle have fingrene i farverne mint og lyseblå… Udover at de holder godt og er nemme at arbejde med, så er prisen også god. Det er størrelserne i øvrigt også.

Pudderdåse Helene

Hej Baysen
Ja, der er faktisk ikke noget skidt at sige om dem 🙂
Holdbarheden har jeg endnu ikke haft mulighed for at teste, da jeg har nået at skifte lak, inden den gamle er blevet slidt.
Jeg har masser af farver i kikkerten, men ihhh jeg mangler jo ikke rigtig vel….UPS!
Mvh. Helene

Signe

Jeg synes det er så fedt at de kommer i små flasker. Øj hvor har jeg mange kradse farver i stooore flasker, som jeg bare aldrig vil få brugt op. Flashback til farmors badeværelsesskab fyldt med gamle lakker, der var skilt og så alt andet end fine ud.
Mit første køb var dog lidt en fiasko, købte 102 Macaron Noisette som er en lys beige perlemor, sidstnævnte havde jeg ikke lige fanget, så den ryger til lillesøster, min evige fejlkøbsaftager.
Har I set YSLs sommerlakker? Der er den fineste rose-koral i, som jeg bare ikke kan finde en billigere erstatning for. Og jeg har selvfølgelig ikke fået skrevet nummeret ned.

Pudderdåse Helene

Hej Signe!
De sidste par uger har jeg levet i et alternativt univers fuld af arbejde, ulykker og andet træls, derfor har jeg desværre ikke fået kigget på kollektionen endnu…satser på at jeg kan nå det i dag eller i morgen :-*
Kh. Helene

Chau

Lush Tangerine er en perfekt orange som jeg har gået og ledt efter længe. Så den pludselig tifældigt for et par måneder siden og jeg var solgt. Det er lige den rigtige orange som rammer plet.
/Chau

Pudderdåse Helene

Hej Chau
Den er fantastisk! Elsker også bare den farve!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *