Tirsdagstip: Tjek dine hårprodukter, hvis huden driller

Get-away og spa på Hotel Tylösand

Der er mange gode grunde til at kigge over Øresund, når man skal på spa, og Hotel Tylösand er bestemt en af dem. For selvom det er ved at være nogle uger siden, jeg var på det svenske spa og hotel, så sidder oplevelsen stadig i mig. På den gode måde.

Tylösand er ikke bare navnet på hotellet, det er også en kendt svensk badestrand. Den ligger ved Halmstad og kan derfor nås på cirka tre timer fra København med tog. Stranden Tylösand er en meget vigtig del af historien om hotellet, og du mister den sjældent af syne, mens du er der. Alene udsigten fra hotelværelset tog pustet fra den stressede københavner her, da hun trådte indenfor.

Tylösand udsigt fra værelset

Spaet er også indrettet, så du hele tiden har den formidable udsigt over stranden. Du kan selvfølgelig ligge i udendørs hot tub og komme tæt på klitterne, men selv i de øvrige faciliteter er udsigten der hele tiden. Også i fitnessrummene (eller… det hørte jeg i hvert fald nogen sige…). Den er der også på billedet her, men det blev tåget. Så I må tro på mig, når jeg siger det.

Tylösand spa

Tylösand tilbyder et fint udvalg af spa-behandlinger. I kender vores holdning til skønhedsbehandlinger, men hold nu op, det var rart. Jeg var blandt andet pakket ind i en full body size varmepude. Jeg leder stadig efter, hvor jeg kan købe sådan en… Det var dejligt, og jeg stressede helt ned – og det er det, man skal gøre det for.

Tylösand spa

Tylösand er et gennemført sted, med en gennemført høj standard. Ret pæne hotel-sæber og shampoo, ikke?

REN hotelsæbe og shampoo på Hotel Tylösand

Jeg var inviteret med sammen med et hold dejlige madbloggere: Anne, Brian, Nadia og livsnyderen Nicolai (læs Nicolais indlæg om Tylösand også – der får du fx. historien om sammenhængen mellem Hotel Tylösand og Roxette). Det gode selskab var grund nok alene til den tur. Stakkels VisitSweden troede, at de havde inviteret en spa-interesseret skønhedsblogger. De glemte, at Pudderdåserne er så rigeligt madnørder til at fylde en madblog eller to selv. Men jeg vil lade de kompetente madbloggere om madblogging og madfotografering (det sidste er jeg virkelig dårlig til) og i stedet vise jer udsigten fra restauranten.

Hotel Tylösand Restaurant

Tylösand var en helstøbt oplevelse. Ikke mindst på grund af den meget fine gallerisamling, de også har, som gør Tylösand til bla. et førende foto-galleri. Hvilket er med til at gøre mig meget fristet til at vende tilbage – men næste gang sammen med min mand.

En spa-pakke med en overnatning, morgenbuffet, og tre-retters aftenmenu koster fra 1595 svenske kroner pr person. Læs mere på Tylösands hjemmeside her. Vi boede i deres deluxerum med den fantastiske udsigt over stranden. Læs mere her.

Vi var inviteret til Tylösand af VisitSweden.

Hvilke spa har I været på?

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Tjek dine hårprodukter, hvis huden driller