Meder Beauty Science behandlinger

05.10.14
Meder Beauty Science
Meder Beauty Science
Fotos: Meder Beauty Science

Sponsoreret

Der bliver talt mere og mere om non-invasive behandlinger, der er mindst ligeså effektive som de operative indgreb og behandlinger med injektioner, som mange både kvinder og mænd efterhånden vælger for at friske huden op og komme rynker og linjer til livs. Personligt har jeg ikke noget i mod, hverken det ene eller det andet, måske fordi jeg egentlig ikke er i målgruppen, i hvert fald i forhold til rynker…
Meder Beauty Science er et af de firmaer, som har grebet bolden og udviklet de såkaldte dermakosmeceutiske produkter. Det er dermatolog og kosmetolog Tiina Orasmae-Meder, som i samarbejde med det schweiziske laboratorium Cosmotec står bag udviklingen af produkterne og de fem typer behandlinger, som Meder Beauty Science tilbyder.

Hygiejnisk og praktisk ampulsystem
Fælles for de fem forskellige behandlinger er, at de bliver udført i serier, sådan at kunden starter i et forløb af behandlinger. Det er også muligt at kombinere behandlingerne, såfremt du har flere forskellige områder, du vil angribe samtidig. Forløbet bliver selvfølgelig aftalt i samarbejde med behandleren, så det er tilpasset dig, din økonomi og dit liv.
Det der især tiltaler mig ved behandlingerne, er det smarte ampulsystem, hvor alle produkter er doseret, så de netop passer til en enkelt behandling. Dette gør behandlingen både hygiejnisk, overskuelig og hurtig både for kunde og behandler, en Meder behandling varer uanset type mellem 45-60 minutter.
De tre første trin af behandlingen fungerer som forberedelse af huden. Hvor trin fire og fem fungerer som selve behandlingen, og det fugtende trin seks fungerer som afslutning. For alle behandlingerne gælder det, at produkterne til de tre første og det sidste trin er de samme, sådan at det kun er de to behandlende trin, som adskiller sig i hver enkelt behandling.

Behandlingerne
De fem forskellige typer behandlinger kan med fordel kombineres både med en eller flere af Meder Beauty Science behandlingerne, men de kan også fint kombineres med mere invasive indgreb for at øge helingen og samtidig minimere gener og ar.
Alle behandlingerne starter med de samme tre forberedende trin.

  • Rens: Energising Cleansing Emulsion.
  • Eksfoliering: Enzyme Mask
  • Serum: Antioxidant Serum.

De fem behandlinger som bliver brugt i trin fire og fem er:

  • Arma-Lift: Arbejder på aldersrelaterede forandringer i huden og statiske rynker ved at lysne, løfte og fugte huden i dybden.
  • Eu-Seb: Arbejder på at regulere talgproduktionen og genoprette mikrofloraen i hudens overflade.
  • Hydra-Fill: Intensiv genopbyggende fugtbehandling til tør, overbehandlet eller nyopereret hud.
  • Lipo-Oval: Arbejder på at reducere fedtdepoter i ansigtet og på halsen.
  • Myo-Fix: Arbejder på de mimiske rynker ved at få ansigtsmuskulaturen til at slappe af. Det aktive peptidkompleks udglatter, løfter og revitaliserer huden.

Det sjette og sidste trin er en let gelécreme: Sous-Creme Derma Fill. Den virker beroligende på huden og sørger for intens fugt.

Der er meget mere at læse om behandlingerne og produkterne til hjemmebrug på Meder Beauty Science engelske site, og på den danske distributørs site kan du også se, hvordan nogle af behandlingerne foregår og selvfølgelig finde de klinikker, der tilbyder behandlingerne.
Ved at kigge på billederne på MederBeautyScandinavias profil på Facebook, kan du se resultater af to af behandlingerne.

Sponsoreret

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *