Letvægtsbriller med pang: Mikita Lite Nelli PINK!

Dåsedarling og bloggerfavorit: A-derma Exomega

Pudderdåserne gør en dyd ud af at være først med det sidste og anmelde de nyeste produkter. Men når vi kigger i vores egen makeup-pung, så er det de gode, gamle klassikere, vi oftest hiver frem. I denne serie Dåsedarlings vil vi derfor fremhæve de produkter, som hverken er nye eller hotte, men som derimod er dem, der har eksisteret længe, og som vi bruger allermest. Disse produkter er kun dem, vi selv bruger begge to og har brugt længe. De er ikke nyheder, men du kan stadig købe dem.

Det er ikke mange produkter, som bliver hypet både blandt mine blogger-veninder og mine mødre-veninder, men A-Dermas produkter er et af dem. Især Exomega serien og især Exomega cremen.

Bloggers item
Så jeg lavede et lille forsøg. Jeg lavede en helt uvidenskabelig afstemning blandt nogle af mine Bloggers Delight kolleger og spurgte dem, om de brugte A-Derma. Og her er det foreløbige resultat.

A-Derma blogger afstemning

Det er jo ikke hvem som helst, der er på de billeder, hvis I kan tyde det. Det resulterede faktisk i lidt af en diskussion:

A-Derma Facebook

Yndlingsansigtscreme
Mange kunne måske tro, at en über-dåse som Helene smurte sig i de dyreste anti-age cremer? Næ nej, så længe jeg har kendt hende, har hendes foretrukne ansigtscreme været A-Derma Exomega. Den er den eneste, der kan holde hendes hidsige hud på plads. Jeg selv bruger den alle vegne, hvor min hud er tør og irriteret.

Min veninder med børn bruger Exomega produkter på børneeksem, skoldkopper og hvad-har-vi.

Havre og kæmpenatlys
Udover at Exomega har et højt fedtindhold (findes i flere niveauer) indeholder den to rigtig gode beroligende ingredienser, som virker som anti-irritanter, nemlig havre og kæmpenatlys. Der er god dokumentation for effekten ( Fx. Skin Pharmacology and Applied Skin Physiology, March–April 2002 og Skin Pharmacology and Applied Skin Physiology, January–February 2002)

Og nej, der er ingen parfume i!

Tilbage til bloggerne
Maria fra Modemedmere.dk bruger Exomega cremen og Cleansing Oil. Læs hendes rutine her.

Kia fra Fierce og Fattig siger selv, og jeg citerer “Seriøst – Aderma har reddet mit liv”:  Læs hendes indlæg her.

Skønne Sneglcille bruger Cleansing Oil og Cleansing Bar.

Emily bruger Cleansing Oil. Læs hendes anmeldelse her.

Maria har selvfølgelig Exomega cremen på sin top 110.

Lise fra Detskalsmageafnoget.dk bruger A-Derma Epitheliale AH, som er en anden serie.

Her kan du købe det
A-Derma Exomega Cremen koster fra 59 kroner for 50 ml. og fåes i størrelser op til hvad Maria kalder “industrial size”. Cremen fåes i flere fedt-niveauer og også i en lettere lotion. Den sælges på apoteker og der er penge at spare på udenlandske webshops. Især hvis du kommer til Frankrig kan du med stor fordel stocke up på et fransk apotek, hvor det koster meget mindre. Tyske webshop Apo-rot har en del at spare på apoteksvarer som A-Derma.

Har I prøvet A-Derma?

86 kommentarer

 • Annette

  Hvor hurtigt tørrer den ind? Tænkte mere at kunne bruge den på kroppen af og til når den trænger til lidt ekstra, men gider ikke at være totalt fedtet i lang tid :) Og indeholder den parfume?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg bruger cremen, og den tørrer fint ind på min tørre hud. Der er også en lotion der er lettere og en decideret fedtcreme. Så der er flere muligheder :) Og nej, ingen parfume!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeps – kan ikke leve uden exomega! Mht. den der Epitheliale, så synes jeg at have læst en kommentar engang om, at I ville teste den? Noget med at ingredienserne var meget rynkecreme-agtige? Jeg overvejer nemlig at købe den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jep. Jeg har den derhjemme. Og det er helt rigtigt, der er nogle gode ting i :-) Den er et forsøg værd og MEGET billig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Allerede inden dette indlæg, var cremen skrevet på min Beauty-to-buy liste, fordi i har anbefalet den så varmt flere gange.

  Jeg døjer dog lidt med en træls hud, men urenheder og rødme, tørhed og overproduktion af fedt… rigtig fint ik? Det er dog kun på begge kinder og kæbe.
  Er det lotionen jeg skal gå efter?

  mange tak for den bedste beautyblog i DK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak, hvor er du sød Pernille! Du har ca. lige så dejlig hud som Helene og jeg kan jeg høre ;-) Har du tør hud nogle steder i ansigtet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Der er vi bare lige nogen, der er heldige! :-)
   Min hud generelt er doven og skal konstant have tilført fugt, men den har ikke sådan pletter, hvor hudens overflade er tør… hvis det er det, du mener?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Mehner Kristiansen

   Pernille, du skal ha’ fat i Avene Cleanance K cremen!!! Jeg har samme hudtype som dig, og Cleanance K er et vidunder for mig.

   Jeg tænker dog på at købe denne Exomega bandit og supplere, så jeg bruger Cleanance K om natten (da den er exfolierende og ikke sol-venlig) og så Exomega (evt. lotion?) om dagen… Synes pudderdåserne, at det lyder fornuftigt? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Meget fornuftigt! Cleanance K er god og eksfolierende :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hov, havde slet ikke set, at du også havde givet et super råd, Ditte!
   Jeg har SÅ tit stået og stirret på de lækre Avene hudplejeprodukter, når jeg har købt solbeskyttelse fra mærket (the BEST!), men ikke anet, hvor jeg skulle start! Jeg hapser helt klart Cleanance K næste gang! Tusind tak:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Jeg er slet ikke begjestret for denne creme, jeg føler mig enorm klistret når jeg påsmør mig den, og følte ikke den gav fugt nok så den er åbenbart ikke spor egnet til min sarte hud ØV!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Æææv! Hvilken version prøvede du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

   Jeg mener faktisk at det er den der er på jeres billede.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   æv… Så er det nok ikke cremen for dig :( Du kan jo prøve en af de andre men…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej

  Denne er også på min beauty to buy liste, og skal have den næste måned, jeg fik allerede færten af den da Kia i sin tid skrev sit første indlæg omkring hvad det havde gjort for hende.

  Jeg er dog i tvivl om hvilken en jeg skal tage lotion – body/face eller exomega ?
  Jeg har tør sart hud i ansigtet, og tørre tit ud – især hvis jeg får fingrene i den forkerte foundation, tendens til rødme og små urenheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER min Exomega-creme. Jeg er begyndt at få ret sensitiv hud – Exomega har været min redning! Kan dog ikke bruge den i ansigtet, da den er lidt for tung til min hudtype (ville ellers gerne!). Min søster bruger den også til min nieces eksem-plagede hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvad med Lotion? Kan du ikke bruge den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Ved du om den fungerer til rosacea? Det lyder i hvert fald lovende, at der ikke er parfume i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har ikke personlig erfaring, men det er jeg ret sikker på. Den fungerer ret godt til andre husproblemer. Den kan dog slet ikke gøre det ud for den behandling for Rosacea som hudlægen kan give på recept.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Okay, det lyder som om den er værd at prøve. Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Kan I eventuelt skrive noget om rosacea? Har lige fået konstateret det:-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, det vil jeg gerne skrive på listen. Held og lykke med det. Vil du fortælle mere? Du må gerne maile mig på katja@pudderdaaserne.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Jeg har brugt den i mere end ti år efter et godt tip fra en læge, der så mine knastørre ben. Den er altid på hylden og altid i brug.
  Så jeg kan kun tilslutte mig jeres hyldestkor :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine P

  Købte mit første produkt i serien i går, og håber virkelig det hjælper på min mega-belastende atopiske eksem!
  .. Men nu får jeg virkelig lyst til at prøve flere af produkterne.. Tak for anbefalingen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Hej Katja, du er lidt af en ekspert, kan jeg fornemme ;-) (fedte, fedte).
  Jeg er 24 år har døjet med uren hud, siden jeg var 12. Jeg tror, denne serie er en af de eneste, jeg ikke har prøvet.
  Jeg har ikke den typiske teenage-fedtede t-zone, men har ar, hudorme og bumser på kinder og hage udelukkende. Resten af min hud er pæn og hverken tør eller fedtet.
  Hvilken kombination vil du anbefale mig?
  På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg har meget tør hud, og jeg synes faktisk også, at Aderma Exomega er lidt rigelig fedtet. Den kan godt fnuldre på min hud, hvis jeg bruger den om morgenen, og jeg vil lægge makeup sådan indenfor en overskuelig tid. Men den er fabelagtig til natten, dels til ansigtet, men især til knæ og albuer og tørre ben. Og i forhold til andre franske mærker er den jo forholdsvis billig.

  Til gengæld kan jeg se at jeg fluks skal ud og have den der Epitheliale – 0.2% hyaluronsyre i en creme til 80 kroner for 40 ml – det kunne de store kanoner da lære noget af.

  Tak for pointers, jeg får altid ny inspiration herinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det lyder helt klart som noget der skal prøves! Min hud er svinger mellem at være super sart og fedtet.
  Hvor er det absolut billigst at købe cremen, nogen speciel hjemmeside?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Ja, om jeg har!! Den (og sulfatfri vask) gør, at jeg ikke længere skal bruge steoridcreme mod mit eksem. Jeg bruger cremen på hele kroppe (ikke lotion, ikke fedtcreme), men jeg vil dog give en anden ret i, at den er lidt for fedtet til morgencreme, hvis man gerne vil have makeup på. Jeg har dog fundet på at blande lidt foundation i, så den bliver som en farvet dagcreme, og det hjælper lidt på tidsproblematikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Pedersen

  Hej Dåser!
  Jeg har faktisk tænkt på at spørge om dette i et stykke tid, og her er det vist passende: Hvordan er det med fedtcreme og urenhud? Jeg har både tør og uren hud, og det resulterer ofte i ekspedienter, som alene fokuserer på at min hud skal “behandles” for urenhederne – og det resulterer selvsagt i endnu mere tør hud. Senest købte jeg en creme efter vejledning på apoteket som bare fuckede min hud helt op :( Jeg er nu endelig begyndt at bruge weledas mandel serie, og det fungerer! Yai! – Nå men mit spørgsmål går egentligt på om jeg ikke skal holde mig fra fedtcremer al la exomega og f.eks. lipkar baume fra la roche posay? – er den slags ikke godt nok med til at stoppe porerne til og skabe uren hud? Eller?

  Krammer fra en Karina – som med fryd læser Jeres blog hver dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina+Pedersen

  Ok, der skulle så ikke stå EN Karina! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har brugte udelukkende Aderma Exomega, da jeg havde vand-og-sæbe-eksem i håndfladerne for nogle år siden. Jeg skulle selvfølgelig bruge noget receptpligtigt salve og have bomulds- og gummihandskaer når jeg vaskede op og var i bad – og så prøvede jeg med forskellige apotekercreme til at give huden fugt, og denne creme var den eneste der gav nok samtidig med at den trods alt var mere drøj end Locobase og hvad de ellers hed. Det tog et helt år før huden var god igen og jeg har egentlig ikke brugt cremen så meget siden, en den står på min mentale huskeliste. jeg anbefalede den vidt og bredt, men den duede åbenbart ikke til min ansigt, men han skulle nok have brugt lotionen. Jeg synes nu også at konsistensen på cremen passer langt bedre til kroppen end ansigtet veninde brød sig faktisk heller ikke om cremen, men jeg ville til enhver tid ty til den i en krævende situation. Og tak for jeres non-nonsense blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvad med spf, er den inkl, eller tilføjer I? -og hvilken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Der er ingen SPF i. Prøv at søge på bloggen, vi har MANGE artikler fra sidste forår om solcremer

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   I know, har slugt dem alle :)
   Jeg mangler bare at enten finde cremEN, der giver fugt og solbeskyttelse og samtidig en mat overflade og glødende hud, eller en solcreme der ikke ‘fnulrer’ sammen med en alm dagcreme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hej.
  Kender i cremerne Dermalog fra apoteket (eller har prøvet)..? Hvad er forskellen på dem og cremerne fra A-derma?

  Tak for en GOD blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Anita :-) Dermalog er også udemærkede men det er et helt andet produkt. Den Dermalog creme, jeg har prøvet, har været en meget simpel fedtcreme. Altså i stil med Danatekt, Decubal (den enkle decubal), Neutral fedtcreme osv. Men lidt lettere. Der er ikke noget andet i. Den er absolut udemærket til andre formål – men den kan ikke det samme overhovedet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej dåser :) Jeg har et spørgsmål vedrørende hud (og tænkte at det måske var et passende forum) – jeg har allerede en god ansigtscreme, men uden solfaktor – kan man få solfaktor/solfilter uden at det kan andet? Jeg har ikke brug for at den gør andet end at beskytte min hud mod solen :) Findes det? Og kan I anbefale noget? Det er selvfølgelig aktuelt hele året rundt, men ekstra aktuelt med den sol der forhåbentligt snart dukker rigtigt op, og kunne være rart at få det gjort til en integreret del af min morgenrutine allerede nu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ork ja. Faktisk er det sværere at finde det modsatte. Vi har skrevet meget sidste år (og gør snart igen), men kig på Vichy, La Roche-Posay og Cliniderm. Søg efter vores anmeldelser fra 2011 og 2010 :)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Tak! Har prøvet at søge på solfaktor og spf, men nåede ikke langt nok, så :) Dejligt at I altid har et informativt svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det var så lidt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Dåser,
  Jeg ved ikke om I kan hjælpe, men jeg har også problemhud. Mit problem er, at min hud er meget tør, også efter jeg har renset den med rensemælk osv fra matas til tør hud om morgenen og aftenen. Jeg må derfor om morgenen efter jeg har lagt creme på skynde mig, at lægge min yooungblood foundation på, inden min hud begynder at tørre ind igen og skalle. Jeg kan derfor godt starte dagen med at se lidt pudret ud. Efter 3 timer eller mere med min foundation, så bliver min t-zone fedtet at se på. Det er så irriterende! Det er altså går jeg ud fra, kombineret fedtet/tør hud jeg render rundt med. Men jeg har endnu ikke fundet noget som virker (clinique, derma, plasir, matas), således at min hud kommer i balance, mon A-derma vil? Jeg er i går blevet anbefalet en skrubbecreme efterfulgt af en tyk ansigtscreme af en kosmetolog fordi min hud er så tør. Det eneste der kan gøre den fedtet er min youngblood foundation. Men hvis A-derma laver skrubbecreme og en god ansigtscreme skulle jeg måske købe det. Min hud rødmer let hvis jeg rører for meget ved den, så den er også sensitiv.
  Tak for en god blog
  frustrerede hud hilsner
  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Pernille
   Tak for ros <3
   Jeg tvivler på, at det er din foundation, der får din hud til at fedte. Betyder det, at huden ikke bliver fedtet, når du ikke bruger foundation?
   Det pudrede look kan du let blive kvit med en vandspray, det bruger jeg ALTID selv :-)
   Hvilke cremer er det du har prøvet? Og hvad bruger du af cremer nu?Jeg er endnu ikke stødt på en creme, som sådan vupti kan normalisere en fedtet T-zone og jeg har immervæk prøvet en del. Jeg har nemlig også selv det problem.
   Hvis din hud er så sart, som den umiddelbart lyder, skal du holde dig langt væk fra skrubbecremer. Og i stedet bruge en mildt eksfolierende creme, læs mere her:
   http://pudderdaaserne.dk/2011/08/21/forstorrede-porer-og-hudorme-eksfoliering-og-peeling/
   A-derma laver ikke en skrubbecreme, men ovennævnte creme er fantastisk :-)
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Helene.
   Tak for svar. Min hud bliver også fedtet i t-zonen uden make up. Det er min næse som er værst. Skal jeg bare bruge alm vand og putte det i en spray eller skal jeg købe en speciel spray for at undgå det pudrede look?
   Jeg har prøvet tør hud serierne fra alle disse mærker clinique, derma, plasir, matas. Matas har fungeret nogenlunde, men slet ikke tilfredsstillende. Det er derfor det mærke jeg stadig bruger, men min hud er stadig i ubalance.
   Mvh Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Pernille

   Ja, sådan kan du sagtens gøre :-D
   Du skal bare være sikker på at den spray du bruger forstøver helt fint. Resultatet bliver ikke heldigt med sådan en vandstråle i ansigtet :-P
   Det er et helt almindeligt problem med den fedtede T-zone….jeg bruger blotpowder under og over min makeup og til touch ups i løbet af dagen…det hjælper!
   Til den tørre hud vil du helt sikkert have gavn af A-dermas Exomega <3 Den har som nævnt reddet min hud <3

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ej, undskyld jeg skriver igen. Men jeg har haft fri i dag og har forsøgt at ligge mærke til hvordan min hud opfører sig uden make up. Min næse ser skinnende olieret ud, men når man kommer tæt på er den altså tør på siderne. Så det er altså virkelig skør hud jeg har med at gøre, jeg ved ikke om din hud opfører sig sådant. For måske er paulas choice så for hård ved min hud.
   Tak for din tålmodighed helene :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Anne

   Ja, forskellen er fedtindholdet…
   I balmen er det 43% mod 28% i cremen.
   Noget af dette fedt er Sheasmør, andre forskelle er at der er E-vitamin og squalane i. Dvs at den er rigere på plejende ingredienser.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Tak for svar :)

   Er det cremen der er flest plejende ingredienser i?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Anne,
   Det er Balmen, som har flest plejende ingredienser. Den er altså virkelig fedtet, jeg bruger den af og til om vinteren.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chalot

  Hej ! :)
  Jeg har fået mig en søn for 8mdr siden , som desværre har børne eksem :(
  Ville derfor høre, om du ved om man kan købe A-derma exomega cream i større modeller eller hvor man kan købe dem billegere end på apoteket , da vi er storeforbruger/afhængige af cremen pga den lille krudtugle , da vi smøre to gange dagligt hvertfalde :)
  Håber du kan hjælpe og forsat god dag :)
  Kram herfra :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Chalot
   400 ml er vist den største. I listen over webshops er der et link til det tyske apotekersite Apo-rot, der kan du muligvis finde det med god rabat.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Splint69

  Hej :)
  Nogen der ved hvor jeg kan få fat i fedtcremen på nettet? Den der er grøn oven på pumpen?
  kh. Carsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Schmidt

  Min dårligere halvdel herhjemme har på pegefingeren utrolig meget tør hud …. vi snakker virkelig tør. Og vi prøvede ALT … Decobal den mod ultra tør hud, mega dyre cremer osv …. og så købte vi Exoderma … og vupti, endelig noget huden tog imod og som sugede ind i huden – alt andet havde bare lagt sig udenpå og kunne overhovedet ikke optages.
  Det er en helt fantastisk creme til alt altså! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hansen

  Escentual.com har 1/3 rabat på både A-derma og Vichy hele september :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   FEDT! Det skal jeg da vist lige kigge på

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej med jer!

  Er der forskel på den creme, I nævner her, og så den, der fås i 400 ml (hedder på min “Lait émollient/Emollient lotion)?

  Takker;.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Susanne
   Ja det er der. Den er fra Exomega serien og kan du læse om her: http://pudderdaaserne.dk/2012/04/18/dasedarling-og-bloggerfavorit-a-derma-exomega/
   Ikke mindre fantastisk men meget anderledes

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Øv da – har desværre lige i dag fået leveret den, der hedder Emollient lotion;-( Det link, du skriver henviser da til samme side, som denne (vi er på)…?

   Og både mit ‘fejlkøb’ og denne (forskellen må være i at den hedder crem og ikke lotion?) – er vel begge fra Exomega-serien (min er i hvert fald)?

   Er jeg mon så heldig, at du kan hjælpe med et direkte linkt til den rigtige – måske endda der, hvor du køber dem billigst i udlandet? Jeg synes, det driller en del med de korrekte navne på de udenlandste hjemmesider – jeg købte på tyske apo-rot og synes egentlig jeg gjorde mig umage for at vælge den rigtige, men åbenbart ikke;-)

   Nu er jeg jo også blevet i tvivl om, hvorvidt jeg har valgt den rigtige Cleansing Oil (også efter jeres skønne anbefaling) – kan du se, om det er den rigtige, jg har bestil her: https://www.apo-rot.de/index_details.html?_filterartnr=7586718&_random=256718937

   Takker mange gange på forhånd for eventuel hjælp;-)

   Bedste hilsner Susanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du skal ikke være ked af at få emmolient lotion fra Exomega serien. Det er en fantastisk creme! Jeg kunne ikke leve uden. Så brug den for guds skyld! På hele kroppen, børn og mænd og…

   Her er Epitheliale: https://www.apo-rot.de/index_details.html?_filterartnr=7586865&_nav=suche&_random=-1763656432

   Cleansing Oil ligner den der, men…. Det er nemt at forveksle A-Dermas produkter, så jeg vil ikke lægge hovedet på blokken.

   Kærlig hilsen Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej igen Katja!

  Tak for dit svar (jeg kunne ikke svare tilage på det – derfor ‘ny kommentar’)

  Dit link til apo-rot er til Epitheliale-cremen, men den, jeg spørger til, er denne sides dåse-darling (billedet foroven) – det er vel den, der er den gode alm. ansigtscreme, ikke?

  Epitheliale-cremen har jeg i øvrigt også lige fået i dag – ligeledes på jeres opfordring;-) (bruger jeg den under den almindelige Exomega creme?)

  Bedste hilsner Susanne

  PS! Nog bud på, hvor den købes (denne sides dåsedarling) – den er vist ikke lige til at finde på de henviste udenlandske hjemmesider?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hold nu op, hvor jeg sover i dag! Jo for dælen, så er din lotion emolitente helt rigtig. Jeg skal lære at se hvilket indlæg, der er kommenteret på…. Jeg troede vi snakkede om epitheliale…

   Du har fået de helt rigtige produkter så :) Bare rolig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Ja, undskyld (virkelig!) for at bore i det… – men nu er jeg blevet klar over, at der tales både om en “Exomega Emollient creme” (se link til slut) og en “Exomega Emollient lotion”… Umiddelbart lyder lotion tyndere end creme, men er nogen m/k for at hjælpe med en uddybning? Jeg søger en rigtig god allround hverdags-creme til ansigtet.

   Kan i øvrigt ikke finde Emollint Creme på nogen af de udenlandske sider – kun her, og de sender som bekendt ikke længere til DK: http://www.escentual.com/a-derma/aderma009/.

   Hjælp søges (og undskyld den lange spalteplads…)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja nu tror jeg, jeg er ved at være vågen igen :-D

   Der er en Exomega lotion, en creme og en fedtcreme. De indeholder det samme, men lotion er mindre fed end cremen og fedtcremen er den fedeste. (Noget i den stil har jeg også skrevet i artiklen). Jeg har lige for tiden lotion og fedtcremen herhjemme. Fedtcremen til min søns børneeksem og lotion som bodylotion til mig selv. Jeg skifter lidt i mellem dem alt efter, hvor tør jeg er. De er stort set ens. Det er kun fedtindholdet der er forskellen. Start du bare med din lotion :)

   Prøv at se her: http://www.apotekernes.dk/default.asp?Action=Details&Item=708

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamma

  Hej!
  Jeg har været inde og kigge rundt på jeres side – den er jo fantastisk!
  Jeg har nogle spørgsmål ang denne creme; den lyder jo virkelig god – men jeg er i tvivl om jeg kan bruge den. Jeg har en deejlig kombineret hud (som også er lidt sart) med halvtørre kinder, store porrer på siden af næsen og ud på kinderne. Jeg har tendens til at fedte lidt i t-zonen og har altid en lille bums eller to på hagen og i panden. Jeg er begyndt at bruge en creme fra Ole Henriksen, men det er som om jeg får flere bumser af den. Jeg tænker at det er på grund af de mange æteriske olier, som stopper porrerne? Mit spørgsmål er så, om jeg vil kunne bruge en creme som denne, da den jo har et højt fedtindhold? Eller har I en anden creme, som I anbefaler til hud som min?
  Kærlige hilsner,
  Kamma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Din hud lyder som min – men der er jo kun en måde at finde ud af det på og det er at prøve. :) Der findes tre forskellige Exomega med tre forskellige niveauer af fedt, så du kan prøve dem på apoteket måske først.

   Du kunne fx. købe den mindste størrelse og prøve med, 50 ml. exomega koster ikke ret meget og kan altid bruges på kroppen, hvis ikke det virker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Pudderdåser.
  Jeg har et muligvis dumt spørgsmål….denne lækre sag indeholder ikke ingredienser som kan tilstoppe porerne, vel? Jeg har nemlig en meget kombineret hudtype, som til tider har brug for en del fugt, men som endelig ikke må få noget, som kan virke tilstoppende.
  Vh Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Jeg har været nede og købe en A-Derma creme (200ml) og deres cleansing bar. Har jeg købt den forkerte hvis der ikke står Omega 6 på den? :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hejsa!

  Tak for en fantastisk blog! Jeg bruger denne creme og er vild med den. Jeg lider dog lidt af en hud der har tendens til at være uren. Det er egentlig den eneste creme, hvor min hud ikke har været irriteret (jeg har nemlig også ret sensitiv hud!:() Jeg har derfor en “skøn” hud der lider lidt af det hele. ;) Så vil I anbefale denne creme eller bør jeg bevæge mig ud i noget andet??? Jeg er lidt forvirret. :) På forhånd tak for hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Heidi
   Hvorfor er det, du vil lade være med at bruge den? Du skriver at den fungerer for dig? Hvad er det, der ikke fungerer ved den?
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kunne også meget godt tænke mig at vide, om cremen kan være tilstoppende? Jeg er begyndt at bruge min søns Exomega, men det er den fede version (den der vist hedder balm). Jeg har kombineret hud og bruger den om aftenen ovenpå Avenes Cleanance K.

  Jeg har problemer med tilstoppede porer på især næsen, men her bliver jeg også ofte tør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Wow! Tak tak tak. I er mine (og i endnu højere grad min eksemsramte kærestes) redningskvinder. Denne creme (og avene cleance) er verdens bedste anbefaling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  hejsa hvordan bestiller man dette produkt A-DERMA EXOMEGA for bruger den til min datter da hun har børneeksem og den hjælper nemlig på hende. for syntes at 219 kr er meget for en flaske.
  Og den har også hjulpet mig med mine hænder at de ikke er tørrer længer.
  Så hjælp søger med klap hånd

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anna
   Jeg er ikke helt sikker på, om jeg forstå dit spørgsmål?

   A-Derma finder du på Apoteket, ellers kan du med fordel holde øje med tilbud hos Apo-rot og Escentual.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Ved godt dette er et gammelt indlæg, men tænker at I sikkert stadig bruger A-derma Exomega cremen. Jeg ville høre om I havde prøvet Bioderma Atoderm Intensive creme? Den er også til atopisk, tør hud og er ligeledes en all-round creme? I så fald hvad synes I om den ift. A-derma?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Nadja. Jeg synes den er rigtig fin til tør hud, men har slet ikke samme erfaringer med den ifht. eksemhud som jeg har med A-Derma. Det er A-Derma jeg bruger til mine ungers børneeksem, fordi det bare virker. Men det kommer lidt an på, hvad du skal bruge den til? Exomega vil jeg derimod ikke bruge i ansigtet selv, fordi jeg får bumser på hagen af den. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg har slået A-Dermas produkter op på Kemiluppen, og skuffet blev jeg over at finde ud af, at næsten samtlige – inklusiv Exomega – indeholder både miljøbelastende og mistænkt hormonforstyrrende stoffer. Øv! Ved I lidt om, hvad det er for stoffer?
  Jeg er lidt ærgerlig over at have fået den anbefalet af apoteket til min lille søn siden han var helt ny.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Tina
   Det behøver du heldigvis ikke at være bekymret for. Vi har skrevet om det lige her: En kommentar…. Vi er sjældent enige med Tænk Kemi, ligesom hverken SPT eller AllergyCertified er enige. Det er rigtig ærgerligt, at Kemiluppen fordømmer ingredienser uden yderligere begrundelser. De dømmer også stadig parabenerne ude, og de er forlængst blevet frikendt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Letvægtsbriller med pang: Mikita Lite Nelli PINK!