Tirsdagstip: Frem med solcremen

Rimmel Scandaleyes review og videoguide i at lægge mascara

Sponsoreret indlæg

Vi har fået lov til at teste og anmelde Rimmels nye mascara Scandaleyes, og jeg har benyttet mig af lejligheden til samtidig at demonstrere, hvordan jeg lægger mascara. Det kan nemlig gøres på mange måder, og mange får ikke det fulde ud af deres mascara.

I videoen bruger jeg den nye Rimmel Scandaleyes, som er en god mascara med en stor børste, der gør det muligt at nå alle vipper og dermed opnå volume og drama. Jeg har brugt den et par uger nu, og nærmest hver dag har jeg fået kommentarer på mine øjenvipper, og folk har spurgt mig, hvilken mascara jeg bruger. Men en stor børste som denne kræver teknik for at få mest muligt ud af den. Se mere i videoen og læs mere om den på Rimmels danske hjemmeside.

Som altid kan man ikke slå Rimmels priser, denne koster 84,95 normalt og er lige nu på tilbud til 69,95. Du kan købe Rimmel i Matas.

Sponsoreret indlæg

16 kommentarer

 • Charlotte Louise

  Hvor rart med en video! Er lige kommet til at købe en mascara med en stor børste og forbandede den fra første gang jeg prøvede den. Nu giver jeg den stakkels mascara en chance til :)

  Har forresten et tip mod mascara på øjenlågene (og kinder og næse!). Fandt en “mascara hjælper” på trendsales, ved dog ikke om den stadig er derinde. Den ser sådan her ud:
  http://www.google.dk/search?tbm=isch&source=mog&hl=da&gl=dk&client=safari&tab=wi&q=mascara%20helper&sa=N&biw=320&bih=356#i=10

  Takkerne på toppen bruges til at beskytte mod mascara når man lægger mascara på de nederste vipper. Det synes jeg er mega svært uden lidt hjælp ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Charlotte

   Mange tak!
   Jeg har set mange forskellige varianter af de der mascarabeskyttertingester. Jeg har aldrig prøvet en…det kunne være, at jeg skulle bestille en, hmmm!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja VJ

  ej en god video – tænke først “øh det jo ikke så svært at lægge” men klikkede alligevel play og fik ret mange gode råd ud af det, især det der med at kigge ned og dreje børsten ud af holderen (det har jeg aldrig tænkt på før)! Så tak for det – kunne godt finde på at prøve den I tester næste gang jeg skal have ny mascara – er det den vandfaste I har testet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Maja

   Mange tak for det :-D
   Nej, den er ikke vandfast, jeg vidste faktisk slet ikke at den fandtes i en vandfast variant :-P
   Det er faktisk vigtigst at dreje børsten ind igen, men det fik jeg ikke lige nævnt, æv :-(

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Skøn video!! Det egner du dig topgodt til! Flere flere… :) Mascaraen må jeg prøve, men hvordan jeg lægger den må jeg gense… For jeg kunne da slet ikke få øjnene fra dine negle! Plz do tell :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hæhæh, jamen det må jeg gøre…

   Det kan være jeg skal prøve med en video, det er dælme svært at forklare på skrift…. jeg kigger på det ikk’ <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Dejligt med en video! Er der parfume i Rimmels mascara?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Tak skal du have Stine, jeg bliver lige nødt til at vende tilbage med et svar, når jeg har nærlæst ingredienslisten. Umiddelbart er der ikke parfume i, den dufter i hvert fald ikke. Men jeg vil helst være sikker, før du får et endeligt svar :-D

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hvor er du grundig – tak for det. :) Jeg er også parabenforskrækket, men det ved jeg, I ikke er, og det er så svært at finde en god mascara uden parabener, så jeg nøjes med at være obs på parfumeindholdet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Du behøver ikke researche mere – jeg tog chancen og købte. Men tak! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Stine!
   Så håber jeg at det går :-) Jeg nåede ikke i Matas i går og det står ikke på min. Derfor det manglende svar :-(
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Det er intet problem – jeg tror, det går. Jeg prøvede den i dag. Jeg skal lige lære at styre børsten, men hold op, den giver lange vipper – og mine øjne virker ikke irriterede.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne også være jeg skulle prøve sådan en :)

  Hilsen

  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op hvor lærte jeg meget på de minutter, selvom jeg har brugt mascara næsten hver dag i 15 år, har jeg fået nye tips i dag:-) Jeg har ofte tænkt på hvad der var i vejen med vipperne på mit ene øje, nu ved jeg det – det har morgenhår:-) Fantastisk udtryk og skønt at det ikke kun er mig, der har det! Jeg må prøve en mascara med stor børste næste gang:-)
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Øv at jeg ikke kan se videoen mere 😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Jeanne
   Det er meget sødt af dig at gøre os opmærksomme på det! Den er sat ind igen… Du kan altid finde vores videoer på YouTube… Kanalen er godt nok nærmest død, og vi filmer ikke noget til den længere.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Frem med solcremen