Pas på sticks hvis du har bumser

Stick foundation
08.09.21
Stick foundation

 

Stick foundation

Stick-foundation, stick-blush, stick-highlighter og selv hudplejeprodukter på stick-form. Det er let og praktisk – vi er selv vilde med sticks.

Men får du bumser, så kan det være, du skal overveje at holde lidt igen. Hvis et beautyprodukt kommer i fast form, så er der en større sandsynlighed for, at det kan tilstoppe dine porer, end hvis det kommer i flydende form.

Det samme gælder bar-sæber, som akne-ramte altid har skulle passe på. De ingredienser, der holder en bar-sæbe, en stick-foundation eller hvadsomhelst tilsvarende i fast form, har en større sandsynlighed for at tilstoppe porerne.

Mange vokse og tykke planteolier er på listen over, hvilke ingredienser der har en større sandsynlighed for at tilstoppe porerne.  Og også syntetiske ingredienser, der kan skabe en fast voks-agtig konsistens kan give problemer med porerne.

Der er undtagelser, der findes også masse af flydende produkter, der kan fremprovokere bumser. Men har du bumser, og er du glad for makeup eller hudpleje i stickform, så prøv lige at holde en pause med dem for at se, om det gør en forskel. Det kan jo ikke skade.

Er du også glad for de praktiske sticks?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *