Basis hudpleje rutine for alle

Fredagsfavorit: Benefit POWda WOWza

Min meget søde veninde, som for tiden slår sine folder på den anden side af jorden, har altid været fabeltagtig til at dele sine egne favoritter med mig, når hun faldt over et produkt, som hun var sikker på, at jeg umuligt kunne leve uden. For noget tid siden var det London, som havde æren af hendes gode selskab og der blev Benefit hurtigt en favorit.

POWda WOWza
For at være ærlig er jeg rædselsslagen ved tanken om at bruge Benefit produkter, fordi det er et mærke, som er gavmild med parfume i produkterne. Og jeg har selvfølgelig kastet mig over flere af produkterne med katastrofale reaktioner til følge mere end en gang. Det har dog altid været de cremede produkter, jeg har reageret på og POWda WOWza er jo pudder, så jeg vovede skindet.

Egentlig er det en limited edition, men jeg kan huske at Katja også har slæbt en lignende (hvis ikke den samme?) palette med hjem fra London. Jeg har i hvert fald set den med jævne mellemrum rundt omkring i bloggosfæren. Det, Benefit har samlet, er simpelthen deres mest solgte farvegivere til ansigtet nemlig blushen CORALista, bronzeren(/contouren) Hoola og highlighteren Bella Bamba. Jeg er vild med dem alle tre.

Det mest geniale ved denne palette er, at du behøver meget få produkter ud over denne. De forskellige farver tager sig ganske glimrende ud både på kinder, læber og øjne. Det betyder, at du kun mangler mascara, bryn, gloss og selvfølgelig en foundation (eller hvad du nu bruger). Du kan eventuelt tilføje en lys skygge til at lysne i øjenkrogen og en sort eyeliner for et mere sofistikeret look. Det er i hvert fald grunden til at denne lille palette lynhurtigt har sneget sig ind på en fast plads i min makeuptaske.

Farverne
Photobucket
CORALista har du med garanti hørt om, hvis du har hørt noget om Benefit. Det er en legendarisk blush og med god grund, for den er virkelig fin. Den giver kinderne en fin glød, om end den er i den glitrede ende af skalaen.
Hoola er en mellembrun mat bronzer, som gør den virkelig anvendelig som både til bronzing og countouring, jeg er også ret afhængig af den som øjenskygge.
Bella Bamba er en lidt anderledes highlighter, da den er mere rød end de fleste andre highlightere til ansigtet. De to farver CORALista og Bella Bamba fremhæver og komplementerer hinanden rigtig fint, men resultatet er altså en anelse glitret. Det skal man være i humør til, men nu er foråret kommet, så det er bare med at komme ud og stråle om kap med solen.

Som nævnt ovenfor er det en limited edition og det er ikke lykkedes mig at finde den online, men Sephora får den sikkert på et tidspunkt. Er du som mig faldet for farverne, kan de heldigvis også købes hver for sig hos lookfantastic.com.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Julie

  Tak for kigget, den er meget fin :-)
  Ved I egentlig om den nye Sephore i Illum er åbnet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Var i Illum forleden og der står de åbner primo maj :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Nemlig…Og vi glæder os <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Tak begge to :-)
   Jeg glæder mig i hvert fald også !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEG ELSKER BENEFIT! Det er desværre lidt et overset mærke her i DK, så synes at det er mega fedt at i skriver lidt om det her. Vi må jo håbe at det bliver lidt mere udbredt når Sephora kommer til Illum.
  Ud over det så er Hoola den bedste bronzer jeg nogensinde har prøvet, og bliver ved med at købe den igen og igen.
  Er glad for at der er andre der har opdaget den også!
  Tak for gode indlæg på jeres blog – altid!
  / Clara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Clara

   Mange tak for roser! Jeg er enig, Benefit er afgjort et mærke, som fortjener mere opmærksomhed. Og Hoola er en genial farve, matte bronzere generelt er et hit.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Wow!!! Jeg troede den var lagt i bagerste bedroller i en lufttæt pose, uden mulighed for at se dagens lys igen! :lol:
  Jeg sagde det jo! It’ll grow on you! Jeg ELSKER den stadig! Og hvad bedre er: Jeg tænker på dig hver gang jeg bruger den!

  Tak for anmeldelsen! Jeg er helt enig! Hvis de holdt igen med parfumen, ville jeg klart kigge meget mere deres vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   :-P Det er gensidigt <3

   Nej…den har ikke været i nærheden af mine bedrollers, jeg skulle bare lige tage mod til mig…

   Ja, en anelse mindre parfume ville være ret fantastisk, for jeg har endnu ikke prøvet et produkt, som jeg ikke kunne lide…hvis bare jeg kunne tåle dem, iiihh altså.

   Kys og tanker

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basis hudpleje rutine for alle